Kako to Graditi Paluba Stepenice - Izgradnja Stepeništa Izvan

Posted by sorav at 08:21

Monday 7 November 2011

Zgrada palube stepenica je bitan korak u projektiranju palube. Pri planiranju projekta palube stepenicama, mi treba uzeti u obzir određeni faktori kao što su dimenzije, dizajn palube i najvažnije udobnost. Paluba stepenice moraju biti u stanju da služi za penjanje i uzimajući dolje, bez puno truda. Ovaj članak će nas upoznati s izračunu uključeni u zgradi palubi stepenicama izvan kuće i postupak iza njega.
Izgradnja Paluba Stepenice; Izgradnja palube stepenice vani nije uopće težak zadatak, jedina stvar koju trebati više da se ovdje pročitati i razumjeti postupak pažljivo i implementirati ga skladu s tim. Broj palubi stepenicama odlučuje visina palube. Ako palube je oko 8 inča iznad tla, zatim jednom koraku bi biti dovoljan, ali ako palube je na veću visinu, onda trebamo izgraditi stubište s najmanje 3-4 korake prilogu stringers. Stringers are nagnut zajednice koje priložiti stubište i općenito su stvorena iz 2 x 12 u veličini. Oni su priključeni na palubu s ležaljkama grede na vrhu, dok je na dnu, stringers ostatak na tlo. Stringers su zapravo dio kudjelja stepenica, na koje se stepenicama će biti priložen.
Zahtjevi za izgradnju Paluba Stepenice, a mi će zahtijevati mjerne vrpce, pila, bežični bušilica, čekić i drvenu građu.
Kako izgraditi Paluba Stepenice? ; Prvi korak u izgradnji palubi stepenicama je odrediti visine palube od tla. To bi biti korisna u izračunavanju visinu iu skladu broj stepenica koji bi potrebno. Iako ovo bi biti približan izračun do broj stepenica moramo graditi, početi s možemo podijeliti ukupne visine palube od tla s ustati visine (približna) od 7 inča. Širina stepenica treba biti takva da jedna osoba mora biti u stanju stajati na stepenicama. Na primjer, okomita udaljenost od palube od tla je 14 cm, pa ćemo morati graditi dvije stepenice, ali ovdje moramo uzeti u obzir debljinu brodski pod. Ponekad možemo dobiti odgovor u decimale, ali onda bismo barem dobiti grubu ideju broja stepenica da bude izgrađen. , Nakon znajući broj stepenice za izgradnju, možemo odlučiti točno mjesto, želimo izgraditi stepenice. Visina i dužina stepenicama također trebaju biti određena. ; Uz pomoć pila, izrezati nizalac. Stavite mosnica na palubi i ispitati je li nizalac veličine ima odgovaraju našim izračunima. Uz pomoć ovog stringer, stringer druga mora biti označen, a zatim izrezati u željeni oblik. ; Sada, instalirajte stringers na udaljenosti jednaka širinu stubište. ; U cilju zadržati stringers odmjeren, skup dnu stringers treba ostatak na cementa footing. Ovdje cement nogu mora izravnati s stringers. Možemo naručiti spremna cementa ploča iz lokalne drvne mjesto. ; Sada možemo pokrenuti korake kako bi stringers. Već smo odredili širinu koraka tijekom izgradnje stringers. Skrb treba uzeti da svaki korak je na jednakoj udaljenosti, na kraju, korake treba izrezati na duljinu utvrdili smo i trebali bi biti priključen na stringers pomoću pocinčane palubu vijcima. Decking vijci pomoći u osiguravanju cijele konstrukcije. ; Dobro građena stubište definitivno bi dodati pristojnosti i ljepotu palube. To ne bi bilo moguće postići odgovarajuće mjere u prvom pokušaju sam, pa neka suđenja i pogreške sigurno će doći. Ali ovi pogreške bi nam pomoći u povećanju našoj točnost dobivanje ispravne mjerenja i bi biti korisna u napokon uzimajući pravo i razmjerne strukturu stepenica.

0 comments: