Kreativni i Romantični predložiti načine

Posted by sorav at 08:54

Sunday 13 November 2011

Jeste li vidjeli film stepmom? Pa, ako niste, onda biste trebali vidjeti samo provjeriti stvarno kreativan prijedlog u filmu! Postavljanje je osoba na brak vam je jedan od najvažnijih događaja u životu, uvijek biste trebali bi bili sigurni da ste napravili ovom trenutku uistinu nezaboravne i posebne! Iako sam možda neće biti jedan do predlažemo vam nešto kao otkačeno kao dar-wrapping sebe i iskakanje out of the box sa vjenčani prsten, ja vjerujem da je brak prijedlog mora biti romantični, kreativni i nezaboravnim!
Prije svega dopustite mi da vam kažem da, iako tradicionalno je to čovjek koji pita ruku žene u braku, mi smo tako izvan toga vremena! Nema ništa krivo sa ženom koja predlaže čovjeka. U stvari dečki obožavaju sigurni žena koji može preuzeti vodstvo, razbiti konvencije i biti iskren dovoljno da prizna njezinu želju da će se vjenčati! Nema mjesta za strah konvencijama i kada je u pitanju ljubav! Pa, sada za prijedlog ideje - ovdje su neke kreativne i romantične načine da predloži.
Sjećanju Video Prijedlog
Tehnologija je napravio naš život tako jednostavan! Možete koristiti ovu tehnologiju kako bi vam pomogao stvoriti savršen brak prijedlog kao dobro. Napravite video od nekih od svoje najbolje trenutke zajedno. Video Vaš odmor, prekrasne trenutke na zabavama, rođendana video, pokušati staviti zajedno sve te video isječke zajedno pomoću video uređivanje softver. U slučaju da imate neke lijepe fotografije, uključiti ih u video as well. Ugraditi neki romantični audio pjesme da se igrao uz video. Možete snimiti vlastiti glas i dodati snimak na video. Na kraju videa - pop pitanje. Da bi se to više zanimljiv, plan film noći i prebaciti film DVD s prijedlogom DVD-u. To je uistinu kreativan i romantičan način predložiti! U slučaju da se ne stvarno gladak sa softverom za uređivanje videozapisa - čak možete dobiti profesionalnu to učiniti za vas!
Classic Romeo Julija Prijedlog
Pa, kada je u pitanju ljubavne priče, nema ništa romantičnije od Romeo i Julija. Pa kako o vama serenada ljubav dok stojite niže njezinu / njegovu prozoru ići dolje na koljena s buket crvenih ruža i vjenčani prsten! Sing 'svoju pjesmu' koji vas kao par držite uistinu poseban iu slučaju da nije moguće za nju čuti svoje IT voice.sing na telefon ili još bolje snimati i igrati! Kako bi ga klasik romantičan dodir, dobiti pokretne ljestve i popni se na prozor! (Naravno, ako vaš ljubavnik ostane u nebo scrapper, molimo ne pokušavajte ovo!) Znam što mislite - Clichéd! Da to je clichéd ali je tako divno romantično!
U ranim jutarnjim Romantični Prijedlog
Ako je vaš partner je jutro osoba i voli ići rano ujutro hoda ili jog, onda taj prijedlog će raditi čudesa za vas! Trebate znati vaš partner's trčanje ruta za ovaj prijedlog. Što vi možete učiniti je izboriti romantična poruka na kori drveća, koje su na putu. Nakon šetnje prošetati uz drveće i njega ruku / joj cvijet, koja ima prsten među latice! Zaista romantična i vrlo kreativne, doista!
The "oh-tako-Divan 'Prijedlog
Jedan od načina da se najslađim predložiti je da se pomogne od divan štene. Uzmi sladak štene u košari i dodati malo čokolade i cvijeća u košari. Kada je vaš partner vidi sladak štene sa Aww-tako-nevinog oči i vlažan nos nosi Hoćete li me oženiti t-shirt, govoreći: "Ne čini se kao najteži stvar za napraviti! Štene prijedlog je uistinu jedan od najatraktivnijih sladak prijedloge!
Pročitajte više o kreativnim i romantičnih braka prijedloge.

0 comments: