Tritij Izlaz Znakovi

Posted by sorav at 18:40

Thursday 24 November 2011

Tritij izlazi znakovima ili plinskim tricija izvor izlaz su znakovi "exit 'znak zajednice, kojim se označava izlaz u slučaju nužde. Oni su najčešće koriste izlaz znakove danas. Tricij izlaz znakovi su bolje u odnosu na druge tradicionalne ili hard-wire izlaz znakove, jer oni ne zahtijevaju električne energije. Oni rade po principu radio-luminiscencije. Ranije, ljudi obično koriste radij stvaranja prikaza zajednice. Sada, koristiti radij zabranjeno u većini zemalja, jer to povećava šanse za rak kostiju. These tritij 'izlaz' znakove nisu ništa ali, staklene cijevi koje su punjene s radioaktivnim tricija i obložena fosfor unutar zemlje. Zbog toga oni su također naziva kao plinovita izvor tricija svjetlost koja je GTLS. Životni vijek tricija izlaz znakova ovisi o iznosu od plinovitih tricija prisutan u cijevi izlaz znak. U prosjeku, to je oko 10-20godine.
Tricij, tricij je izotop vodika, čija je masa tri puta veća nego masa bilo kojeg atom vodika. Tritij posjeduje radioaktivni karakteristike. To je obično u plinovitom stanju pri atmosferskom pritisku i sobnoj temperaturi. Tritij jezgra sadrži jedan proton i dva neutrona. To je polovina kratak život 12,33 godina. Tritij lako kombinira s drugim svjetlom atoma u usporedbi s vodikovim atomima. Tritij oblici helij-3 propadaju radioaktivnim reakcija. Iako tricija je radioaktivni element, to doza ne uzrokovati nikakve značajne zdravstveni rizik sve dok se ne konzumira iu značajnoj mjeri veću količinu. Međutim, nadahnuće plinovitih tricija može biti opasno.
Tritij osvjetljenje; Radioaktivni tricij plinovite je sposoban emitira svjetlost, vidljiva na ljude. The luminiscencije je kreirana, kada reakcija između emitirana elektron i fosfor odvija. Tritij emitira elektrona u procesu zove beta propadati. Beta raspad je self-generirani proces, u kojoj bilo radioaktivni nestabilan atomske jezgre gubi energiju emisijom beta čestice koje su elektroni. To je niska razina beta zračenje, koja nije sposoban penetrating kože. Stoga ne uzrokovati nikakve ozbiljne probleme zdravlja. Ovaj cijeli proces proizvoditi fluorescentno svjetlo, uz pomoć tricija se zove kao tricija osvjetljenje. Tritij osvjetljenje se koristi u svim tricija izvoru izlaz znakove. Isti tehnologija također koristi u puška znamenitosti, wristwatches, satovi i ključ lanaca kao dobro.
Prednosti tricija Izlaz Znakovi; tricija izvor izlaz odbori znak ne trčanje na struju, baterije ili generatori. Oni osvjetljavaju čak u vrijeme nestanka struje. Zbog njihove uporabe trošak je smanjen. Nema šanse eksplozije, jer su neelektrične opreme. Oni su vrlo sigurno koristiti. These tritij znakovi izlaz ne zahtijevaju održavanje. No ožičenje, bez složenog mehanizma ili procedura je potrebno za instalaciju. Oni mogu biti zamijenjen ili repositioned bez puno poteškoća. Oni su najpouzdaniji izvora koji čak može raditi u električki.
Zbrinjavanje tricija Izlaz Znakovi; Broken ili oštećene tricija izlaz znak zajednice trebaju biti zbrinjavati odmah, jer ovi zajednice sadrže plinovitih tricija, koji nije sigurna za ljudsku respiraciju. To je sposobna uzrokujući rak, ako je apsorbira u tijelu na značajnu razinu. Stoga raspolaganje tricija znakova izvora izlaz mora biti učinjeno odmah. To je obvezno učiniti HAZMAT čist-up prema saveznim zakonom, ako Ove zajednice break ili oštećenja. The čišćenje i odlaganje postupak znakova tricija izlaz je malo skuplji. These tritij izlaz znakovi prate i propisano US Environmental Protection Agency (EPA), nuklearne regulatorne Komisija i Clean Air Zakona za sigurnost svrhu.
Što učiniti kad tricija Izlaz Prijavite Breaks ili štete
Napustiti područje odmah. ; Otvorite sva vrata i prozore, koji će pomoći u minimiziranjem koncentracije plina u zraku. ; Obavijestiti da nuklearne regulatorne Komisiji i Državnog zračenja Protection Program na najranije. ; Strogo slijedite sve pravila i propisima, bacajte izlaz tricija odbora izvor potpisati kao po HAZMAT čist-up proceduru. ; Provjerite ako postoji itko, tko izložen je plinovito tricija. Svatko, koji je izložen tricija plina, treba tretirati odmah. ; Kada osoba udahne plinovite tricija, on treba uvjetom tretman hitnu skrb, čak prije dobivanju redovnog medicinske pomoći. Osoba koja bi trebala imati tuš ili u slučaju ako je bez svijesti, ruke i lice trebalo oprati s vodom. Osoba's krpe treba mijenjati i čuvati u Odijelite Izolirane vrećicu kao oni svibanj biti kontaminirani s plinom. Osoba treba piti puno tekućina koje će pomoći da raspusti inhalacijske tricija. To će umanjiti faktora rizika uključeni zbog udisanja tricija. Međutim, neposrednog i kumulativna urina uzoraka osoba treba biti poslana nuklearne Regulatorne komisije za daljnju dijagnozu.

0 comments: