Kupaonica Ideje Slikarstvo

Posted by sorav at 12:40

Saturday 5 November 2011

Dok odabiru pravo boje za slikanje kupatilo zidove, postoje neki faktori koji bi trebao imati na umu. Kao i boja trebala bi biti u skladu s ostatkom kupaonice dekor. To ne treba samo podudaraju se s pločice kupaonica ili kupaonica podnice, ali i sa kupaonica ispraznošću, pribor kao što su ormari, ručnike, prostirke, tuš zavjese, itd. Ostale stvari koje se uzimaju u obzir za ideje kupatilo slike su kupaonica Veličina, a ako kupaonica koristit će se djece ili odraslih.
Kupaonica Slikarstvo Savjeti i ideje
Kako se kupaonica dobiti sparno, njegove izmjene temperatura vrlo često. Tako da treba odabrati boje koje može izdržati ovu vrstu promjene u temperaturi. Da biste spriječili da ništa od uzimajući zaglavi u zidovima kupaonica, odabrati boje s sjajni ili polu-sjajan završiti kao što su oni jednostavno za čišćenje. Udžbenik kaputi su korisni u održavanju daleko rast plijesan na zidovima kupaonica. Stoga je bolje ako se primjenjuju fitilj kaput prije primjene boje. Te bi trebao obuhvatiti polovicu zidova sa pločicama i preostali dio bi trebao biti obojen. Možete stvoriti novi obrazac slikanjem pločice kupaonica s iste boje kao zid boje. Slikarstvo kupaoni je strop sa tamnije boje od zidova omogućit će vam dati ugodan osjećaj za dizajn kupaonica.
Creative Ideje za slikarstvo kupaonica
Možete koristiti svoje umjetničke sposobnosti, a slikarstvo u kupaonicu. Možete nacrtati različitih stilova murals ili zid umjetnosti, te ih napuniti s odgovarajućim bojama. Možete eksperimentirati s različitim matrica patterns kao što su cvijeće, životinje, strip junaci, ili nekim geometrijskim oblicima i kupaona ideje zidnog slikarstva. Postoje neke vrlo jednostavne promašaj slikarstvo tehnike kao što su grdnja, brisanje i glaziranje koje mogu dati potpuno drugačiji učinak u kupaonicu. Brisanje zapravo pomaže u stvaranju theme na temelju ideje za slikanje kupaonicu. Pretpostavimo da želite primorskom temu za kupaonicu, to može biti učinjeno učinkovito brisanje zidova s ​​prirodnim bojama poput plave, zelene, žute, itd.
Mala kupaonica Slikarstvo Ideje
U maloj kupaonici, nijanse boje koji će se koristiti na zidovima treba uvijek biti svjetliji nego pločice da izgleda veće. Ako su suprotne zidove kupaonica obojen u dvije različite nijanse iste boje, naći ćete da soba izgleda daleko veća od njegove stvarne veličine. Kad je veličina kupaonica je mala, uvijek je poželjno izabrati neke svijetle boje poput pastele, bijelci, itd. Ukoliko smatrate ove boje biti dosadno, pokriti pola zid svijetle pločice i boje ostatak zid s bilo podebljano boje po Vašem izboru. Da bi više pozornosti ka stropu mala kupaonica, možete slikati s okomitim prugama koje ima tendenciju da se poveća visina stropa.
Djeca Kupaonica Ideje Slikarstvo
Uglavnom, djeca ne vole svoje vrijeme kupku. Stoga, ako bi neki napor da bi kupaonica izgleda kao zabavna i uzbudljiva mjesta s pravom vrste boje, oni će ljubav biti na mjestu. Use podebljano i svijetle boje poput žute, narančaste, itd., za djecu kupaonicu. Čak i mekana plava boja ima umirujuće djelovanje. Za djevojčica, kupatilo ružičaste boje boje mogu dati Girlie dodir u kupaonicu. Use dosta umjetnička djela za ukrašavanje kupaonica za djecu. Crtanje figure gmizavaca kao što su kornjače, žabe, štenaca i druge takve stvari koje će ih privući ka kupaonica. Stvaranje mjehurića na zidu je još jedna ideja koja većina djece mi jako puno.
Korištenje različitih slika ideje za kupaonice je najlakši način kupaonica pregradnja. Nadam vam se svidio ideje kupatilo slika koje su se raspravljalo ovdje. Sigurna sam slikarstva svoju kupaonicu s ovim fantastičnim idejama će doživljaj pun zabave i uzbuđenja, a onda zapravo ću gledati prema naprijed na vrijeme ćete biti trošenja u Vašu kupaonicu.

0 comments: