Ultrazvučno Deratizacija uređaji

Posted by sorav at 16:33

Saturday 12 November 2011

Svatko voli živjeti u kuću koja je čista i bez štetočina. Štetočine, bilo u obliku štakora, miševa i žohara, su neželjene posjetitelje u našim kućama ili objekata, odnosno množenje sve u broju i uzrok bezbroj kaosa, nehigijenskim uvjetima i mnogih zdravstvenih problema.
Što je ultrazvučni Deratizacija uređaj?
Ultrazvučni uređaji za kontrolu štetočina funkciju emisijom visoke frekvencije, kratke valne duljine zvučnih valova koji panika štetnika. Te zvukove ne mogu čuti od strane ljudi ali su zvučni od insekata i neke male sisavce kao što su glodavci. Ovih insekata ili glodavaca su antene koje imaju posebne kosa pokupiti ove visoke frekvencije zvukova. Ultrazvučno deratizacije koristi ultrazvučnog zvuka koji čini tih štetočina vrlo neugodan, dezorijentiran, i to toliko da žele pobjeći daleko od nje. Sviđa mi se svjetlo, ti zvučni valovi zaustaviti kada su hit solidnu područje, pa ne dajući štetnika mogućnost da sakrila iza zida ili namještaja ili nekom drugom mjestu. Dakle, ovi uređaji uvijek treba imati u blizini svojih tunela.
Tipovi Ultrazvučno Deratizacija uređaji
Prije izbora uređaja, najprije morate utvrditi kakav štetnik imate. Ultrazvučni deratizacije uređaji dolaze u različitim frekvencijskim područjima i može biti promijenjen različite razine frekvencije. ; Viatek Ultrazvučno Pešti repeller: Koristi se za štetočine poput žohara, miševa i štakora. To je plug-in uređaj s izvrsnim 100.000 sati upotrebljivosti i lukovice koje ne moraju biti zamijenjena. Također djeluje kao nightlight ali ne treba držati u prostoriji u kojoj svoje kućne ljubimce, poput pasa, mačke, ptice, itd., borave. , Crna i Decker EP1100: To je teške nečujan ultrazvučni deratizacije uređaj koji je najbolji za velike prostorije, a treba imati na ravnu površinu. U njemu se tvrdi da uklonite štetnika roku od dva tjedna ali je poželjno nastaviti koristeći ga za neko vrijeme čak i nakon što su nestali štetnika. Preporučuje se za promjenu frekvencije zvuči prilično često smetati and iritirati štetnika. To je sigurno koristiti oko kućnih ljubimaca kao što su psi, mačke, ribe, ptice, itd.; Royal ultrazvučni Pešti odbijajući: Djeluje promjenom frekvencije stalno i mogu biti priključen na bilo 120 V AC utičnice. Veoma je pogodan za korištenje oko kućnih mačaka, pasa, gmazovi i ptice. To je malo uređaj i ne može se koristiti i izvan ili velike sobe. , Crna i Decker EX900-A-TP1: To je manja od EP1100 ali pokriva ogroman prostor. To je varijabla postavke i mogu biti bilo uključeno u struju, pa čak i trčanje bez baterije. Za razliku od Royal ultrazvučni štetočina odbojni, to ne mijenja frekvencija zvuka mehanički. , Sunbeam Ultrazvučno / Elektromagnetska SB200: Dolazi u pakiranju sigurni za djecu školjke i čepovi u svakom 110 V utičnicu. Ona koristi i ultrazvučni i elektromagnetski snage za uklanjanje štetnika kao što su mravi, pauci, miševi i štakori. ; Dotcoms I-kuhinja Sunbeam ultrazvučni Deratizacija SB310: To je multi-zadatkom ultrazvučni štetočina repeller koji dolazi sa izgrađen-in nightlight i digitalni sat. To može biti priključen na bilo 120 V AC utičnicu, a koristi i ultrazvučni i elektromagnetski snaga u procesu eliminacije. To je idealno za uklanjanje štetnika kao što su štakori, miševi, moljaca, mrava, buhe i pauci. ; Ultrazvučno deratizacije uređaji slijediti ne-smrtonosno način i pomoći vam u dobivanje osloboditi od tih neželjenih štetočina. Zbog svoje nenasilnom ali učinkovite tehnike, sve vrste štetočina koja pokušava unijeti svoje kuće ili zgrade će se okrenuti daleko i otići na nekom drugom mjestu.

0 comments: