Reflektirajuća Kaciga Naljepnice

Posted by sorav at 04:25

Monday 21 November 2011

Većina vas bi se složio da je vožnja bicikla je sve o brzini. Dakle, vi sigurno ne može ići za brzo voziti bez kacige, ne samo radi po zakonima, ali za svoju sigurnost, kao dobro. Kacige su za svoju sigurnost, ne samo dok voziš bicikl, već i tijekom sportovima kao što su biciklizam, hokej, bejzbol, nogomet i mnogi drugi. Ali ne mislite da je nošenje kacige je pomalo otrcan ili prigušuje your moderan slike? Tada o tome kako jazzing do kacigu tako da odgovaraju vašem stilu i uživajte u sigurnom vožnja ili sigurno igra? Sve što je potrebno je reflektirajuća kaciga naljepnice, veliki dodatak koji će fancify svoj izgled i vas stajati u gužvi.
Što su reflektirajuća Kaciga Naljepnice?, To su dekorativne naljepnice koje odražavaju u mraku. Kao što naziv označava, oni odražavaju i, stoga, osoba nosi kacigu s naljepnice se lako može primijetiti u mraku. Dakle, radi kao dodatnu sigurnost značajka kacigu.
Reflektirajuća kacigu naljepnice su puno adored za način na koji su dulji kacige. Motocikl kaciga naljepnice općenito su odabrani prema boji motocikla ili one koje odgovaraju motor naljepnice, trebao bi biti završen atraktivan izgled. U sportu, uglavnom igrači korištenje kacige Decals utakmicu svoje momčadi uniformi ili njihove nacionalne zastave.
Kaciga Decal Boje: Reflektirajuće naljepnice kacigu dolaze u širokoj paleti boja kao žuta, plava, crvena, zelena, bijela i narančasta. Iako su reflektori namijenjena promišljanje, odaberite boju koja je svijetao dovoljno da bude vidljiva i koja daje treperi učinak. Preslikača je uglavnom kombinacija nijansi jedne ili više boja. To ga čini izgledaju više gizdav.
Kaciga Decal dizajni: Raspon dizajnom dostupnim u kacigu naljepnice je jednostavno ogroman. Crtani filmovi, zastave, životinje, cvijeće, strelice, logotipi, kineski simboli, itd. samo su neke od decal dizajna. Decal dizajne poput plamena, sijeva vijci, lubanja, pruge, dame, zmajevi, orlovi i mnogo su krasi vozače. Reflektirajuća stripe role također su preferirani od strane mnogih kao cijeli role se mogu koristiti za ukrasiti kacigu, kao i vozilo na jedinstven, kreativan način. Sportska kaciga naljepnice uglavnom dolaze u obliku timskog logotipa, naziva momčadi, igrači "imena, a grafički označava sport, pisma, ili sponzora logotip ili naziv. Osim navedenih projekata, također možete naručiti personaliziranu dizajn. Možete dobiti kreativni i miješati i odgovaraju nacrtima za formiranje novih uzoraka.
Kaciga Decal Veličina: Veličina kacige naljepnice ovisi o obliku i veličini kacige. Šira kaciga, veći preslikača možete koristiti. Veličina decal također ovisi o dijelu na kojem želite da ga štap. Možete staviti pruga na prednjem dijelu kacige, što je najmanji dio. Također, ne pokupiti vrlo tanke naljepnice. Iako, uskim naljepnice mogu biti više od reflektirajuća širi sebe, uvijek je bolje odabrati šire Decals biste osigurali pravilan vidljivost iz svakog kuta.
Naljepnice su uglavnom sastavljene od vinila. Možete kupiti reflektirajuća Decals kacigu od bilo koje auto supply trgovine koji prodaje motocikala dijelova i opreme. Također, možete ih naći u trgovinama prodaja sportske ili kacige. Reflektirajuće kaciga ili decal kit decal kit je dobar izbor. Sastoji se od niza Decals koje možete koristiti za svoju kacigu i vaše vozilo. These naljepnice biti istog dizajna i boje, oblik prekrasan uzorak kada vožnja bicikla.
Stvari koje treba zapamtiti kada instalirate Kaciga Naljepnice:; Upamtite, sigurnost je vaš prioritet, izgleda dolazi sljedeći. ; Mjesto najveći komad decal na najvećem području kacigu. ; Očistite preslikača područje temeljito, čak i ako je površinu u potrazi čist. Svaka čestica dust mogu dovesti do mjehurića na decal. ; Suhi područje gdje želite staviti preslikača. ; Operite ruke, kao i bilo koje ulje može smanjiti prianjanje Decals na površinu. ; Nanesite preslikača korak po korak, slijedeći upute proizvođača. , Nemojte biti u žurbi kako bi vidjeli konačni izlaz. Budite strpljivi i uzeti svoje slobodno vrijeme. , Ne protežu preslikača, kao i istezanje može dovesti do pukotina. ; Premještanje mekom suhom krpom preko njega da pomogne ga staviti ravnomjerno na željenu površinu. ; Pročitajte i slijedite upute proizvođača o tome vrijeme potrebno za sušenje, i njega treba poduzeti nakon toga. ; Ispravna kombinacija veličine, boje i dizajn je ono što čini savršenu reflektirajuća kacigu decal. Paluba your kape sa svijetle i reflektirajuće naljepnice kacigu zadržati moderan imidž i dobiti primjetio dok ste u pokretu.

0 comments: