Kako nositi odjeća koja laskati You

Posted by sorav at 11:18

Monday 14 November 2011

Moda je i modni trendovi hirovit stalno mijenjaju s vremenom. U tom svijetu gdje veliki brandovi su postavljeni na udvarati ljudi sa svojim dizajner linija, moram reći, shopping je prilično zadatak! Pogledajte oko vas i da imate najširi raspon svih boja i jedna je sigurno pobrkan za izbor. Shopping je nije lako kada su opcije dovoljno. Već tada, hard-core fashionistas zaklinju oni ne slijede modne trendove! Vrsta mode se odluče za bi trebao odgovarati vaše tijelo i oblik. Različiti stilovi odjeće stvoriti različite vrste učinaka na ljude. Vrsta boja jednog bira također treba pomiješati dobro s kože. Jeste li ikad pitali kako da nose odjeću koja se laskati? Bacite pogled na različite vrste opreme i odjeće kako odabrati laskavu stilova.
Kako nositi odjeća koja laskati vas:; Zavirite u svoju garderobu, to bi uglavnom čine traperice, majice, tereta, haljina i formalne nositi. No, znate li da je tehnika u odabiru različitih vrsta odjevnih predmeta? Let's pogledajte neke od tih savjeta koji bi jasno osnovne sumnje.
Jeans: Siguran sam da morate biti branje gore sve najnovije trendove među traperice ispuniti svoju garderobu. To je točno gdje ćete u krivu. Traperice s boot-cuts ili spaljene noge nisu namijenjeni ženama s jakim bedrima. To samo će dodati više težine za izgled. Možete odlučiti za traperice s normalnim, casual formi i to s tim tunike. Mršava nogu traperice pristaju damama s visokim i vitkim figura ali ako ste na kraće strane, s tim pete.
Jakne i kaputi: Dobra jakna je sigurno velika mogućnost na hladno jutro! Izbjegavajte branje gore jaknu koja je dva puta svoje veličine. Ako ste pretežak, to će vam se pojaviti veće. Odlučite se za ugradnju siluete in utišana boja, tako da on odgovara s većinom svojih odjevnih predmeta. Izbjegavajte glasne dizajna na radnom mjestu.
Haljine i suknje: Haljine i suknje su najbolji izbor ako želite izgledati ženstveno. Bilo jako dugo i teče odnosno maleni kratkih brojeva, haljine i suknje mogu donijeti izvedem najbolje u vama! Halter stilovi su u redu za haljine, ako imate lijepe ramena i veliki povratak. Međutim, ako su preširoke ramenima, možete se odlučiti za brod vrat ili stilova koji se pozornost daleko od tog područja. Haljine i suknje koje su prekratko su u redu za žene s velikim nogama, ali u slučaju da imate teška bedra, možete se odlučiti za haljinu koja je strani prorez i samo pokazuje nagovještaj noge!
Formalni hlače i košulje: Profesionalni nije potpuna bez prava formalnog ruhu. Odaberite pravo stati koji nadopunjuje vaše osobnosti. Izbjegavajte niskog struka na poslu i odaberite majice koje su dobro strukturirani. Izbjegavajte duboke vratove i ruffles ako ste na strani teže.
Vrhovima i tunike: Tank vrhovima su u redu za one s ravnim dijafragma međutim, možete se odlučiti za struku duljinu stilski vrhovima that dobro pomiješati s vašim denims. Seljačka vrhovima ići dobro uz suknje, a može odgovarati svakoj osobi. T-majice najbolje se drže za casual prigode. Kao stranka nositi, želite li izbjeći halters i previše kože show, haljine su najbolji izbor jer oni mogu biti u paru s tajice. These izgleda pametna, cool i povremeni!
Imajte ove savjete na umu sljedeći put kada ići u kupovinu. Vijoriti 'novog Vas u stilu!

0 comments: