Vjenčanja središnji Ideje

Posted by sorav at 16:13

Thursday 17 November 2011

Najuzbudljiviji dio braka je možda planiranje vjenčanja. Postoje stotine misli dekoracije za vjenčanje i tisuće ideja koje mogu učiniti vaše vjenčanje poseban. Sredinu na vjenčanju mogu biti sljedeći središte atrakcija nakon što i vaš suprug. Sredinu mogu se razlikovati od chic i eleganciju zabavu i casual.
Najlakši i najjeftiniji način za pripremu atraktivnih središtu vjenčanja jest što ga sami. Vi ćete moći prikazati točan kopija Vašeg vjenčanja raspoloženje, preko središnji. Možete koristiti cvijeće, voće, svijeće, ogledala, naočale, materijali teče od tkanine, itd. koji će dodati na svoj pizazz središtu vjenčanja. Let's pogledajte razne vjenčanja središnji ideje:
Cvjetni Wedding Središnji Ideje, možete stvoriti različite poglede koristeći cvijeće stvoriti cvjetni wedding sredinu. Možete uzeti jasno, veliku zdjelu napunjenu vodom i plutaju cvijeće i mirišljave svijeće nad njim napraviti dosta sredinu. Također možete uroniti velike svilene cvjetni cvatu u zdjelu. Float ruža obliku, pastelnih boja svijeće na površini. Upišite aranžmana u centru pravokutnog stola. Arrange mali cvijet vaza u izmjeničnim poziciji na tablici.
Cvijet lonci cvatu ruža i punila cvijeća je elegantan način za ukrašavanje sredinu. Također možete odabrati ruže i rezati svake stabljike četiri inča iz cvijet glave. Izvadite lišće stabla te ih držati po strani. Izrežite florista foam jednaka razini vaza i ljepilo za unutar vaze. Uzmi lavande 38 'saten vrpcom i kravatu oko vaze u uskoj luk. Ljepilo sipati preko pjene i gurnuti zelena mahovina po njemu. Sada ljepilo šest ruža lišće na centar mahovina. Push tri ruže nad mahovina u pjena dok ne dosegnu dno vaze. Sada se ova vaza na sredini stola. Mjesto zavjetne svijeće oko vaze. Pospite promašaj latice ruže oko zavjetne svijeće i njih svjetlo. Veliki cvjetni wedding centerpieces ne bi trebali biti postavljeni na stolovima gostiju kao i oni odgovaraju bolji na većim stolovima kao tortu stol. If stavljen na gostima tablice mogu ugroziti pogled na goste.
Fruit Wedding Središnji Ideje; Ovaj aranžman zahtijeva manje cvijeća kako bi strašan centerpieces vjenčanja. Sve što trebate učiniti je dogovoriti voće u jasnom vaza. Uzmi pravokutni, duge, jasno vazu i napunite ga s limun, jabuke ili naranče, ovisno o tome fruit vam svidi. Stick cvijeće poput ruže, karanfile, orhideje ili tulipani. Možete čak i rezati agruma i napunite vaza. Prije punjenja vaza s uredno rezati voće, stavite manju vazu u većim vazi i dodati cvijeće. ispunite ga s plodovima izrezati dati zapanjujući učinak. Možete miješati i odgovaraju kombinacije boja voća i cvijeća za napraviti svoj vlastiti jedinstveni središnji fruit vjenčanje.
Vaza-punilo Wedding središnji ideje, možete stvoriti zanimljiv izgled s različitim vaza punila koji pomažu podršku cvijeća i napuniti prostor u vazi. Možete uzeti srednje veličine zdjelu zlatne ribice. Ispunite ¾ u zdjelu s bijelim pijeskom. Stavite zavjetna svijeća u sredini u zdjelu. Estetski proširila školjke oko svijeća za stvaranje mesmerizing izgled. Za dodavanje učinak na sredinu, svjetlost svijeće. Ili možete ispuniti jasan vaza sa srebrnim konfete i mjesto umjetnom ili stvarnom ruže. Možete popuniti vazu s trešnjama i mjesto bijelu svijeću u centru stvoriti učinkovit izgled. Upotrijebite svoju maštu stvoriti različite punila za vaše vjenčanje sredinu.
Možete stvoriti bilo gledati za Vaše vjenčanje za sredinu možete zamisliti. To je najlepših dio dekoracije vjenčanja. Ideja sa svojim suprugom i dolazi do velikih ideja wedding sredinu koja može napraviti i od vas sadržaja. To je radostan trenutak kada razmjena vjenčanje zavjete s ljubavlju vašeg života i učiniti ga još više blažen with vjenčanje sredinu koja bilježi mašti sve i svašta.

0 comments: