Kako ukloniti hrđu s metala

Posted by sorav at 04:36

Wednesday 16 November 2011

Zašto metalne hrđu anyway? Takav utile tvar osujetio zbog hrđe. Ne samo je to jedan od najvažnijih ružan maraka na lice metala, ali tijekom vremena je cripples metala i ruševine osnovi njega. To je vrlo usporedivo s koliko gljiva ruševine drva. Pa kako to maknuti hrđu mrlje od metala?
Što je hrđe?, Proces oksidacije je popularno poznat kao hrđanja. Jedan od nedostataka metala je da kada dođe u dodir s kisikom za razdoblje od vrijeme, kisik dobiva bolje od njega i metalni rusts. Razgovarajte o loših tvrtki. Kad kisik dođe u dodir s metalnim dijelovima kao željezo ili aluminij, to oksidira the metala obrazac spoj iz onog što je prethodno element. Tako da rezultira spojeva željezni oksid, aluminijev oksid, itd. Proces oksidacije je obično spor, osim ako je djelovao na po katalizatora. Katalizator je nešto koja pomaže ubrzati kemijske reakcije (u ovom slučaju oksidacije). Tvari kao što voda djeluje kao katalizator za oksidaciju, pa vidimo da puno hrđe nakuplja na cijevi i sl.
Kako ukloniti hrđu s metala? , A odgovor na pitanje kako ukloniti hrđu s metala je različita, ovisno o tome kako stara hrđe su i koliko metala je uništen. Stariji hrđe mrlje, teže će biti to maknuti njima. Još uvijek. Možete staviti svih napora što želite, ali metal je vjerojatno uništen i akcija uklanjanja hrđe će biti uzaludan vježbe. Pa ako mrlja su stvarno, stvarno stara, bolje je da ste pronašli zamjenu umjesto da pokušavate ukloniti. , Neke mrlje svibanj žestoko se podnijeti u metalni, a metal nije baš srušene još. Za ove mrlje, morat ćete koristiti komercijalne hrđu uklanjanje od domaće hrđa uklanjanje možda neće raditi. Većina ljudi imaju strah od korištenja komercijalnih hrđe removers jer su otrovne. Ali ako se potrebne mjere opreza, ne postoji ništa što radi kao komercijalna učinkovito kao hrđa uklanjanje. Ako ih koristite, provjerite je li soba je dobro prozračenom i ti si nosio i rukavice nešto da zaštitite svoje oči te. ; Za nedavne hrđe, ćete biti nagrađeni za njih otkrivaju već su mnogo lakše ukloniti. Ako se pitate kako to maknuti hrđu mrlje od metalni namještaj, sve što Vam je potrebno je ocat, soda za pečenje i vlažnom krpom. Uz ove skromni tvari, ocat djeluje kao aktivni agent i sode bikarbone djeluje kao abrazivna, možete vrlo lako razbistriti mrlje hrđe. Ako mrlja ne desi da postavim pravi borba, to možete pobijediti pomoću crticom soka od limuna. Limunov sok ima limunske kiseline, koji opskrbljuju više streljiva octa je octena kiselina i sigurno će pomoći li pobijediti najviše stoički mrlje. , Također, ako ne želite da se mučila s problemom metala rusting ikada opet, kaput novo UN-zahrđao površine s nekim voskom. Vosak djeluje kao premaz za metal protiv vode i tako izbjegava problem oksidacije. Bojanje je samo kao učinkovit kao što obavlja istu funkciju. Nadam se da gore navedene informacije vam pomaže da shvatite kako izbjeći metala hrđanja, kao i kako ukloniti hrđu iz metalnog stvari.

0 comments: