Ground Cover Biljke

Posted by sorav at 16:15

Thursday 24 November 2011

Low-biljkama koje rastu i šire se brzo formirati gust pokrivač poznat kao pokrovnosti biljke. U prizemlju cover biljke su također poznat kao zemlju pokriva. Tlo ne pokriva samo dodati ljepotu krajolika, ali i spriječiti eroziju tla. Pokrovnost biljke kontrolira rast korova i čini ga lako održavati vrt. Jednostavan primjer biljka pokrovnost je trava. Postoji širok izbor trave koji se mogu širiti se brzo i spriječiti rast korova. Međutim, postoje područja, koji nisu prikladni rasti ili održavanje trave. U takvim područjima, biljke poznate kao pokrovnosti biljke može biti posađeno. Ove biljke ne samo da bi završavanja dotakne na bilo koju vrstu landscaping, ali i učinkovito smanjiti održavanje vrta. Postoje mnogi krajoliku dizajna koje uključuju biljke pokrovnost.
Prednosti Ground Cover Biljke
Postoje mnoge prednosti imaju pokrovnosti biljke u vašem vrtu. Ovdje su neke od njih. ; Ground poklopac biljke pomažu smanjiti klijavost korova, kao i oni pokrivaju cijelu zemlju poput tepiha. Lako je održavati krajolik sa pokrovnosti biljke kao što su propuštati korov. ; Pokrovnosti biljke reduce erozije tla i gubitak vode. Ove biljke su idealni za strmim padinama, jer oni čuvati tlo. , To je izolacijska pokriće za tlo. Budući da se drži tla cool u ljeto i toplo tijekom zimskih mjeseci. ; Ground biljke pokriti pomoći izgraditi humusa razinu u tlu, djelujući kao dnevni zagrtati biljke. Nekoliko pokrovnosti biljke su dobar pratilac za lukovice (npr. ljiljan) i drugih biljaka. Ove biljke su također staništa za korisne insekte. ; Postoje mnoge pokrovnosti biljke koje su bilje i koriste se kao lijekovi za home lijekova. Tu su i nekoliko hrane pokrovnosti biljke, kao što je špinat. ; Pokrovnosti biljke su praktične za područja na kojima raste trava ledina nije moguće. ; Možete biljka sušom tolerantni tlo obuhvaća blizini nogostupa i strmim padinama, gdje nije moguće navodnjavanje i vodu biljkama redovito. ; Nedostaci Ground Cover Biljke
Evo nekoliko nedostataka tla pokriti biljkama. , Puževi, zmije, puževa i štetnika, čine pokrovnosti biljke, njihovih staništa. Na primjer, ako je površina je popularna među puževe, to je mudar ne rastu cjevčica-osjetljivih biljaka. ; Pokrovnosti biljke natjecati za vodu i gnojivo s drugim biljkama. Ti bi trebao izabrati pokrovnosti biljke pažljivo za vaš vrt. Razlog je, ako pokrovnost je vrlo snažan u rastu, to može pretjerano pokrenuti biljke koje želite rasti. , To je činjenica da pokrovnosti biljke korova potiskivača. Međutim, do te biljke se uspostavi, morate držati krajolik slobodan od korova. , Da zaključimo, u pravo vrijeme za sadnju biljaka pokrovnost se u proljeće. Udaljenost od biljka biljke pokrovnost zavisi snaga rasta biljke. Postoje pokrovnosti biljke koje rastu u sjeni ogromnih stabala i to može biti posađeno u sjenovitim područjima dati završni izgled na vrt.

0 comments: