How za Izrezivanje Hedges

Posted by sorav at 00:15

Saturday 5 November 2011

Zaštite se hrpa grmlje posađene u nizu. Uzgoj živica je vrlo star koncept korištenje živice datira iz neolitika, kada su se na granici zemljišta za uzgoj žitarica. Nije mnogo napori su uključeni u sadnju živica. Čak i održavanje i obrezivanje živice nije težak posao. Međutim, povremene izravnavanje i pravilnu njegu je potrebno za bilo vrtlar za poboljšanje izgleda svoj vrt. Vašem interesu za živice pokazuje da vam se sviđa vrtlarstvo i odgovorna vrtlar, stoga pročitajte na saznati kako trim živica.
How živica za Izrezivanje
Slijedite dolje navedene procedure, kako bi se znati kako trim živica.
Trebate neke dobro održavani vrt alat kao što je, par ograđivati ​​trimeri, vrt ulog i jedan niz kako bi trim živica.
Uvijek sjetiti da dok podrezivanje hedge, ranije počnete više postaje lako za vas da trim živica i za biljke postati uobičajen na njega. Nakon što biljka živice, držati oko na rast biljke. Čim pokrenete postrojenja unutar živice raste, trim živice. Razlog tome je biljke prilagođavati podrezivanje quicker u mladoj dobi.
Sada trim živica i na njih jednako razini, postavite ulog vrt duž živica retka i popraviti string između dviju uloga. Sad trim živice, uz pomoć živica trimer uz niz linija. Time bi se osiguralo ispravno izravnavanje živice.
Sunčeva svjetlost je jedan od najvažnijih čimbenika potrebne za pravilno rast biljaka. Stoga, kako bi omogućilo suncu do dna živica vidi da ga orezati na takav način da na dnu živica je široko.
Ponekad vaš vrt ostaje bez nadzora za dugo vremena, zbog nekog razloga. U takvim slučajevima, živice imaju tendenciju da overgrow. Sada se možda pitate o tome da trim zarastao živice. Dobro, odgovor je jednostavan! Vi samo trebate slijediti isti postupak kao i gore spomenuto. Jedino što dodatno ćete morati učiniti je, izrezati u obliku slova V grane, saznajte duge stabljike grana i samo izrezati ih ispravno. Možete koristiti trimer živica snagu za deblje grane. Ali, možete trim tanja uz pomoć jedne ruke trimer. Sada znam sljedeća stvar ti si idući u pitati je kako to riš visoka živica? Jednostavno, to nije uopće naporan zadatak. Zapravo, samo stajati na stolici i visok obavljati živica podrezivanje aktivnosti. Ako želite, možete imati ljestvicu ali pripaziti da ne izgubi ravnotežu. Možete pričvrstite na ljestvici sa jakim užetom na neki objekt fiksne u zemlju tako da ostaju čvrsta.
Savjeti za Hedge podrezivanje
Ovdje su neke živica izravnavanje savjete kako bi se osiguralo odgovarajuće i pravodobne obrezivanje živice.
Uvijek trim živice u periodu razvoja biljaka. Čak i ako počine pogrešku tijekom leveling zaštite i pogrešno over izrezati neke dio živice, biljke ponovni rast automatski će popraviti pogrešku. Trim živica pred raste sezone biljaka završava. To bi zadržati lijep izgled vaše živice tijekom zimske sezone.
Nadam se da ću uspješno su odgovorili svoj upit o tome da trim živica. Osigurati da redovito izoštriti živica trimeri, kao i pravilno izoštriti oštrice će vam dati najbolje rezultate. Naučite kako izoštri živica trimeri, a zatim učinite stvarni oštrenja aktivnosti. Inače, možete dobiti Internet ispunjavanja iz profesionalnog.

0 comments: