Kako Lay keramički crijep

Posted by sorav at 07:52

Sunday 6 November 2011

Keramičke pločice su izdržljiva i lako održavati. Postoje bezbroj keramički crijep obrasce koje su atraktivne. No, polaganje keramičkih pločica zahtijeva mnogo strpljenja i neke specifične alate. Neka nam raspraviti detaljno kako položiti keramičkih crijep.
Kako Lay keramički crijep - Alati i Materijal; Neki specifičnih alata su potrebni postaviti keramičkih pločica. Popis tih alata daje ispod;
Mjerenje vrpca; Goggles; Carpenter's trgu; Sponge; Čistoća krpe; Olovka; injektiranje plovkom; nazubljenog gletera; Hammer; Popis materijala potrebnih je kako slijedi;
Tile, Tile ljepila, silikon katranizirati, Silikon za injektiranje za brtvljenje, Tile razmaka, kako Lay keramički crijep; korake u nastavku su odgovor na Vaše pitanje o tome kako položiti keramičkih podnih pločica.
Korak 1, a svega korak je ukloniti stari podnice. Međutim, ako izgradnjom novi dom, ovaj korak nije primjenjiva. Jedina stvar je da pod kat mora se izravnati uredno, tako da ona postaje lako postaviti keramički crijep.; Korak 2; Sljedeći korak je napraviti izgled keramičkih pločica podnice. Imajte na umu da biste trebali podijeliti sobu vodoravno i vertikalno. Uz pomoć mjernog traka, prvi pre-odrediti veličinu sobi i zatim procijeniti broj pločice potrebnih biti postavljena na podu.; Korak 3; Postoje dvije vrste obrazaca za postavljanje keramičkih pločica. Utičnicu na Jack i trčanje obveznica uzorak. Možete odlučiti za utičnicu na jack uzorak, jer je lako ležao i nalikuje tabla za igranje dama.; Korak 4; U tlocrta s pomoć jednog measuring tape saznajte sredini sobe i gotovo podijelite sobi na četiri dijela crtanje dvije linije s kredom liniju. Jedna linija je da se povući po dužini prostorije, a drugi uz širinu prostorije. Početak popločavanje od središta u sobi. Izaberite jedan trg od četiri kvadratića koji su formiraju jednom kada kredu iz sobu podu.; Korak 5; Sljedeći korak kako laika keramičkih crijep je širiti ljepilo s gleter i češalj u beaded hrptova. Ako želji, crijep razmaka može biti dodan. Ovi crijep razmaka su napravljeni od plastike i su položili tako da su ravno grout linije održavana.; Korak 6; Pokrenite polaganje pločice i ako ljepilo odiše, očistite višak ljepilo s krpe prije ga dobiva sušen. Ljepilo mora biti očišćen uz pomoć spužva koja namočenu u nekakav otapala (koristi za čišćenje kat).; Korak 7; Nakon što ste postavili pločice, pričvrstite ih na ljepilo za pločice nivelator i čekić. ; Korak 8; posljednji korak je ležao pločice duž perimetar sobi. Keramičke pločice su izrezali prema željenom obliku i veličini potrebne da se uklope u ostatak prostora. Pričekajte da se ljepilo osuši. Ovo upotpunjuje postupak polaganja keramičkih crijep.
Držite sve alate i materijal potreban zgodan napraviti posao lako. Ovo su koraci riješiti Vaš upit kako ležao keramičkih crijep.

0 comments: