Kako kupiti zaručnički prsten Diamond

Posted by sorav at 15:42

Sunday 13 November 2011

Najbolji način da se iznenaditi svoju djevojku je njezin poziva na romantičnu večer, gdje si je pitati za ruku u braku, nudeći joj prsten dijamant angažman. Ne možete izmjeriti sreću i emocije koje će protok kroz nju um, tijelo i dušu. Vi svibanj biti zbunjen za trenutak, koji je pjenušavo svjetliji-joj oči ili dijamant! On je rekao da angažman prsten se nosi na četvrti prst lijeve ruke, jer šuplju armoris, vena ljubavi prolazi kroz prst. Dijamant je trajna moć na taj prst pomaže ostati povezan s ljubavi zauvijek. Kao što je poznato oglašavanja linija ide, dijamant je zauvijek, ljubav između vas i vašeg djevojka ostat će zauvijek s dijamantom da ga svjedočite u vječnost. Ako se pitate, kako kupiti najbolje zaručnički prsten dijamant za svoju voljenu, držati sljedećih smjernica na umu:
Klađenje na svoj stil, Kada kupujete dijamantni prsten trebali držati na umu da će ga nosi svaki dan. Trebao bi odgovarati prstima i biti ugodan za nošenje. Izgled prstena bi trebao utakmicu s njezina stila. Kako bi se utakmica svom stilu, joj kad je promatrati divi kolutove na prste svojim prijateljima i drugim ženama. Držati trag od dijamanta reklame divi ili bilješki vrstu nakita ona nosi-jednostavni dizajn ili zamršen. Vi bi također trebali imati na umu što je njezina omiljena metal-žuto zlato, bijelo zlato ili platina.
Nagađanje joj prsten veličine; Kada se planirate iznenađenje, morat ćete pametno pronaći joj prsten veličinu, bez ostavljanja savjeti za mogući angažman. Možete pratiti unutar prstena na papiru kad se ne okolo ili se dojam na sapun. Možete pitati joj bliski rođaci kao njena sestra ili najbolja prijateljica joj prst veličine. Ili možete igri možete nositi bilo koje druge ring da ona nosi na svoj prst, pritom koliko je to ide i označite područje na prst. Zlatar će se moći mjeriti veličinu od mjesta na prst.
Mark od zlatar, trebali biste posjetiti draguljara koji ima visok creditably na tržištu. Kvalificirane, poznati draguljar može vam pomoći izabrati dobro-cut, sjajan kamen bez tebe varanje. Trebali bi imati najveće povjerenje u svom draguljara prije kupnje vaš prsten dijamant angažman.
Osnovni 4 C's, a 4 C's dijamanata, cut, karat, boje i jasnoće su važni aspekti pri odabiru dijamant. The karat označava težinu dijamanta. Više težine dijamanta, veća rupa u vaš džep! Nije nužno da je veći dijamanta, bolje je. Ako je Vaš djevojka je vitko prstiju, 1-karatni dijamantni može igrati trik. Clarity odnosi na sjaj i sjaj dijamanta. Kada potrazi za savršenim kamen za svoju ljubav, ne zaboravite, manje nedostatke, više cijene. Izrežite odnosi na kutove i proporcije u dijamantima. Količina svjetla koja ulazi u dijamant određen je njegovim rez. Svjetlost koja je lomljena, daje joj živost koja je ljubio po ljudi. Boja dijamanta se razlikuje od bezbojna sjenila od duge. Bijeli obojeni dijamanti su najpopularnije dijamanata. Odaberite kamen sa 4 C's na umu kako želite dar najboljem dijamantni prsten na svoju djevojku.
Pravo Postavke, dizajna u kojem je postavljen prsten igra važnu ulogu pri odabiru jedan dijamant angažman prsten. Postavke bi trebao biti izvrstan i odražavaju stil Vašeg med. Način na koji dijamant je postavljena, ističe ljepotu dijamant.
Oblik Diamond, morate odlučiti na oblik dijamanta koji će izvesti ljepotu u uskoro-to-biti supruga. Najpopularniji oblici su okrugle, ovalne, kvadratne, Marquis, kruška oblika, izrezati i ruža u obliku srca. Izaberite onu koja najviše odgovara osobnosti.
Pravu cijenu, morate odlučiti o rasponu cijena koje možete priuštiti da provedete, prilikom odabira dijamantni prsten. Ide preko proračuna ne samo da će imati financijske implikacije ali se čarima daleko da dolazi kad gifting dijamant. Uvijek možete pronaći najbolji kamen koji ne samo da će odgovarati vašem ukusu ali će biti cijenjen od svog to-biti zaručnica.
Nakon što ste pažljivo odabrali angažman prstenovi koji imaju sve elemente koji će joj svjež eyed, kupi onaj koji se svidi svoje srce najviše. To će se najviše pamtiti u obje svoje živote. Ona će njegujemo dijamantni prsten za cijeli život. Dijamant nije samo financijsko ulaganje nego emocionalna investicija previše. Se donosi kroz niz generacija, a ne samo kao blago, ali za različite uspomene priključen na njega. Ako vidite živost u dijamant blistavim u oči dragi, da ćete shvatiti ste izabrali ne jedan, nego dva neprocjenjive dijamante.

0 comments: