Retro Home Decor

Posted by sorav at 10:45

Saturday 19 November 2011

Gospe od kuće, uvijek sanja o transformaciji kuća u kući - kući ispunjena s ljubavlju. Dom pun skrbi. Dom koji resonates toplinu. Dom koji govori umjetnosti i kulture. Retro home stil dekor će resurface izgubljeni blaga prošlosti i zlatno hues ste oduvijek imali htjeli njegujemo. Ovdje je vaša šansa igrati s bojama i kuće namještaj reinvent davni era rock and rolla, berba i vino i voljeti uspomene i delirantne trenutke. Retro home dekor ne određuje bilo određenom vremenskom razdoblju. Sa druge strane, retro home dekor je vaš interpretacije u retro. Kroz sljedećem članku, pustiti mene predstavljamo Vam moj račun retro dom dekor i način bih imati to učinio gore.
Live At Retro, retro, donosi na pamet Beatlesa, Bee Gees i bygones. Stijena 'n' rola je neizbježan mislio, kada je riječ retro. Stvorite retro scenu u svojoj dnevnoj sobi. Izvedeš valjane gore plakate i dobiti ih uramljena. Neka ih krasiti vaše zidove, s pozadini sive. Na jednom od strani stolova, dobiti stari gramofonske i igrati stari zapisi, da ste sačuvana tako dugo. Držite namještaj kao jednostavan i minimalističkim moguće. Po mogućnosti, ići u jednostavnim drvenim namještajem koji će odgovarati Vašim dekor retro dom. Retro home dekor rasvjeta treba biti žuta kao i sočan što je više moguće. Imati tamne zid mounted nijanse za svoje svjetla biste dobili efekt i završiti svoje dekor retro dom.
Ručati Na Retro; In retrospect, bistroa u retro vremenima bili udoban hangouts. Okrenite vašem području blagovaona u retro bistrou, koji će imati puno drvenog namještaja. Za početak s dekor retro kuće u svoj blagovaonicom, mjesto blagovaona stol, desno u sredini sobe sa svjetlom visi odozgo. Očito, trebate imati drvene stolice za vaš stol. Neka vašoj kuhinji ormarića biti rustikalni u stilu, klasičnom djelu drvo će ići s Vašim ručati na retro dekor.
Retro Nights; Ne, ne mislim, party cijelu noć. Ovaj dio članka, će se usredotočiti na svoju spavaću sobu dekor. Fuzzy duvets i jednostavan krevet je sve što ćete trebati učiniti vašu spavaću sobu gledati u retro stilu. Teal je najbolji retro boju za vašu prostoriju, opet s bijelim presvlaka i lana. Imati Noćni lampa, tipična starinski jedan, sa čeličnom nijansu njega. Ako ne želite ići za unutarnje slikarstvo, zatim koristeći wallpapers je dobra ideja.
Element retro, održavati element retro home dekor u cijeloj kući, možete to učiniti s velikim satovi, plakati, namještaja stavki, posteljina, wallpapers, antikviteti i druge slične stvari koje koje su bile u modi natrag u 60, a 70 je . Još jednom, retro dekor dom može imati različite konotacijama poput berba, mješavinu sa suvremenim i druge takve okusa. Tako su konačnu sliku na umu, prije nego što uronite u shopping za vaš dom.
Uređenje vaša kuća dodaje interes na život i daje vaš dom osobni dodir. Vaš dom, uostalom, produžetak vaše osobnosti. Prije počnete dekoriranje, vizualizirati konačnu sliku i onda ići prema njega. Break monotoniju i eksperiment s idejama youve 'nikada učinio prije. Nemojte bezumno razmetanje na skupe antikviteta. Budite bold s bojama, oblicima i sheme dok eksperimentiranje s retro home dekor napraviti vaš dom udoban gluho.

0 comments: