Tradicionalni Obljetnica Gifts Popis

Posted by sorav at 08:26

Tuesday 22 November 2011

Obljetnice ne dolaze i odlaze kao obični dana. Zapravo ne postoji ništa obični o njima. Oni dolaze, se jednom godišnje, a ako se sjećate povoljan dan, dobro na vrijeme, oni donijeti sreću vama i svoju kuću. Možete ih zaboraviti i oni pravedan moć vas zaboraviti. Vas osjećaj naznaku oluje, koje možete pročitati ako ste razvili nos za to, dok ste još uvijek na vrata korak, a sila 10 oluja u dnevnom boravku ili u kuhinji, ovisno o tome u kojem se kutu the is piva kuće je. Ako ste pridošlica u braka i još nisu razvili nos čitanje oluja signal iz zraku, ne brinite. Prođite kroz sljedeći popis godišnjicu darove što je prije moguće, jer nema plastičnog kirurga koji vam mogu pomoći pretvarajući vaš nos u alarmni sustav. Ako ste stari ruku na rješavanje tih dijaboličko prigodama, tradicionalne godišnjicu darove popis može pomoći osvježite tvoj pamćenje (starenje? Nadam se da ne.).
Tu je uvijek prilika da predstavi dar za nekoga, pa jedan je da se s novim inovativnim pristupima, u smislu rođendan dar ideja za prijatelja, ili se pripremaju darove za obitelj reunions i sl., međutim, nitko se kao važne za svoj osobni blagostanja kao godišnjicu dar, neka nas sada se pogled na neke od njih:
Tradicionalni Obljetnica Pokloni Popis
Sljedeći godišnjica vjenčanja popis dar može vam pomoći u odlučivanju pravilan godišnjica dar za vaš suprug:; 1. godišnjica: papir; 2. obljetnice: Pamuk, 3. obljetnica: koža, 4. obljetnice: Cvijeće i voće, 5. obljetnica: Wood, 6. obljetnicu: Željezni ili bombon, 7. obljetnica: od vune ili bakra, osmi godišnjice: brončano, 9. obljetnica: Keramika, 10 godina: Tin, 11 obljetnice: Čelik; 12 obljetnice: Svila, 13 obljetnica: Čipka, 14. obljetnice: Bjelokosti, 15 godina: Crystal , a nakon godišnjice braka 15., darovi su predstavljeni na svakih pet godina samo. Dar godišnjice braka popis nastavlja kao što slijedi:; Obilježavanje 20. obljetnice: Kina; 25 godina: Silver; 30 godina: Pearl, 35. Obljetnice: Coral, 40 godina: Ruby; 45 godina: Sapphire; 50 godina: Zlato, 55. Obljetnice: Emerald; 60 godina: Diamond; 75. obljetnice: Diamond; 80 godina: Hrast; 90. obljetnice: Granit, ako ste brinući se o, kako koristiti pojam papira u popis obljetnice dar, pogledajte sljedeće prvi godišnjice braka darove popis:; najbolje prodavatelj recept knjigu. ; Pozdrav izraziti svoje osjećaje za vaš suprug koje ste napravili, čini za lijep romantičan dar. ; Dar Vašem izboru zamotan u papir. ; Origami umjetničko djelo, koji je posebno vaš supružnik, djelujući kao u utiËnicu za poseban poklon. ; Ikada pomislili odmor darove, poput, kupovina papir ulaznice za vi i vaš suprug on-board luksuznih krstarenja. , Ako vam je posao držati podalje od svog doma, a zatim objavite ljubavno pismo vaš suprug. , Ako ste kreativna osoba, onda može doći do popisa jedinstvene darove godišnjicu braka po godinama, koji ne samo da može vam pomoći u izradi svake godišnjice nezaboravne prigodu, ali također može pomoći drugima, kao dobro.
Tradicionalna godišnjicu darove za četrnaesti i trideset peti godišnjica vjenčanja može dokazati da bude lukav za vas kad je riječ o njih odabiru. Ako vaš supružnik je osjećajnu osobu i voli divlje života i kućnih ljubimaca, zatim na četrnaesti obljetnicu, svibanj naći teško dolazi do s idejama za dar. Za četrnaesti godišnjice, dar je korištenjem bjelokosti je tradicionalna koje mogu povrijediti vaš suprug je osjetljivost. Pa, u tom slučaju odlučuje na nešto netradicionalnim predstaviti kao dan dar, je jedini izlaz. Kako o nešto kao jednostavan kao priroda hoda u lokalnom parku i dobro planirani izlet u Nacionalni park Yellowstone koji ima na stotine vrsta životinja. Tradicionalni godišnjica dar za Trideset peti godišnjica vjenčanja će vas snagu u istom kutu, jer morate dar nešto napravio koristeći koralja. Što mislite o nosio ronilački opreme i saginjanje ispod mora površine posjetiti koraljne kolonije. Neće ovo putovanje na more krevet napraviti savršenu godišnjica dar vaš suprug.
Tradicionalni godišnjicu darove popis predstavljeni ranije, jednostavno nam govori o materijalima koji može ići u čineći obljetnicu dar. Kada je riječ o kupnji pogodna darove za svoje supružnika, broj opcije dostupne na tržištu zaista može izvući tepih pod nogama. Čuvajte i najbolji od sreća!

0 comments: