Shea maslac za kosu

Posted by sorav at 17:00

Friday 11 November 2011

Shea maslac je izdvojiti iz matice shea maslac, koje rastu na Shea-Karite stablo. The Shea-Karite stablo raste samo u tropima u Africi. Matica ima visok sadržaj masnih kiselina. Tradicionalan način vađenja shea maslac iz matice uključene pucanja, roštiljanje i lupa. The pounded orah je tada kuhana u čistu vodu za vrijeme dok shea maslac uzdiže na površinu, od tamo gdje je prikupila i lijevo da se ohladi. Ipak, s dolaskom moderne tehnologije u kozmetologiji, to je izvađen uz pomoć stroja, netaknute od strane ljudske ruke. Shea maslac popularno koristi se za za njegu kose i to je naširoko koristi u profesionalne proizvode za njegu kose. Prije odlaska na prednosti korišćenja shea maslac za kosu, neka je saznati u kojem obliku najbolje koristiti za kosu.
Kvaliteta matice, metoda ekstrakcije i skladištenje igraju važnu ulogu u određivanju njegove kvalitete ili razreda. Sirovi ili rafinirani shea maslac u svom izvornom obliku nešto žućkaste boje te je izvađen uz pomoć vode (na tradicionalan način). Rafinirani extraction smanjuje žućkasto primjesa od maslaca, osiguravajući sve prirodni stimulans svojstva su netaknuti. Posljednja metoda je kada se maslac je visoko obrađeni kemijska otapala. Prerađeni shea maslac je najmanje preporučuje za terapeutske kao i kozmetičku uporabu.
Zašto koristiti karite maslaca za njegu kose?, Kako je pun minerala, vitamina, hidratantna i anti-upalne svojstva, shea maslac je pogodnosti za kosu su mnoge. Njegov anti-upalne svojstva izliječiti oštećene vlasište i pomoći jasno bilo infekcije. To dobro radi protiv peruti previše. To može učiniti čudesa za kosu koja je oštećena prekomjerne bojanje i blow-sušenje. Također pomaže i de-stres kose koja je bila pogođena predugo onečišćenjem. Oštećeni i krhki kose može biti uvjetovano i revitalizirati po svojim hidratantnim svojstvima. Smiruje i omekšava suhu kosu. As shea maslac je svjetlost i ne-masnu, to također može biti primijenjen kao ostaviti-in za kosu. To će pomoći da se štit kose zaključavanje ili prikrivanja vlagu i. Osim što je super za suhu kosu, to pomaže da njegovati normalnu kosu i to je ne-masnu, lako širiti svojstvo pomaže u kontroli višak vlage u masnu kosu. Korištenje shea maslac za rast kose nije nepoznanica, zbog pomlađivanje mineralima i vitaminima.
Kako da koristite shea maslac za kosu?; Shea maslac je glavno za mnoge kozmetičke proizvode, bilo kao jedan od sastojaka ili kao glavno. Ljudi, dobar za izradu eteričnih ulja može napraviti tučeno shea maslac, prirodni ovlaživač da odgovaraju pojedinačnim kose i vlasišta zahtjev, koristeći dozu shea maslac i nekih prirodnih ulja. Za sve one koji žele koristiti shea maslac bez previše kombinacija, provjerite da li ste dobili sirovi ili nerafiniran jedan. Za suho vlasište, masaža novčić veličine iznos od shea maslac na vlasište i na vlažnim kose, nakon što je shampooing. Preporuča se to učiniti na čistu kožu. Zamotajte kosu toplim ručnikom za 15 minuta. Uklonite ručnik, češalj ruke prvi, a zatim stil kao željenu. Ovaj tretman će zaživjeti kose. Za normalan za masnu kosu, uzeti jedan dio rastopljeni maslac shea i pomiješati ga s četvrtine dio ekstra djevičanskog maslinovog ulja i dobro promiješajte. Sipati sadržaja u staklenku, i masaža u vlasište i kosu, najmanje šest sati prije shampooing kose. One mogu dodati 5ml shea maslac of u 50 ml šampon boca, da bi dobili svoje dobrote hidratantnim šamponom svaki put kad kosu.
Shea maslac je skupo u pravom, izvornom obliku, tako da ne bi pogrešno u kupnju jednog koji nije prava stvar. Dok kupuju proizvode shea maslac, provjerite da li ih pokupiti iz znan brand. Preporučljivo je kupiti shea maslac u vrlo malim količinama, na ovaj način ne morati brinuti o tome uzimajući ustajale i upaljen. Koristi shea maslac za kosu redovito, i gledati da krunu živost i sjaj.

0 comments: