Plutajući svijeća Centerpieces

Posted by sorav at 06:56

Friday 11 November 2011

Želite stvoriti lijep, romantičnu atmosferu za vjenčanja ili na večeru stol? Što bolji način zatim to svijećama. Od zabave i kapriciozan na elegantan stil, plutajuće svijeće mogu biti izrađene tako da pristaje vaąim party temu i boja. Ne samo da oni izgledaju lijepo i napraviti za vrlo lijep centerpieces plutajuće svijeće, ali također imaju prednost da su pristupačni i jednostavni za montažu. Većina njih su jednostavna kombinacija stakla ili zdjela, neki mramori, stijene, vodu i plutajuće svijeće. Također, za razliku od cvjetni prikazuje, vi ne morate brinuti o cvijeće venuća dalje, čak i prije nego su gosti stigli. I dobra vijest je da ovi svijeća su dostupni u svakom obliku i boji koju možete zamisliti. Evo nekih ideja za stvaranje vrlo Vaš vlastiti plutajuće svijeće centerpieces.
Plutajuće svijeće središnji Design Ideje
Pri projektiranju plutajući svijeća sredinu možete ugraditi nekoliko ideja imajući na umu shemu boja i temom Party dekoracije. Plutajuće svijeće mogu se koristiti kao centerpieces tijekom svadbene, svadbeni i bebe tuševi, romantične večere i zabave uz bazen ili na plaži. Na primjer, plutajuće svijeće centerpieces za vjenčanja potrebno je imati elegantan dodir s njim. Dakle, svijeće ili cvijeće u obliku srca i leptira se može koristiti za dekoriranje stola.
Odabir nositelji: Postoji veliki izbor svijećnjaci, od običnog stakla zdjele na fin zavjetni staklo prava. Veliki rakija snifters napuni kamena i vode, uz jedan dominantni svijeću čini za lijep sredinu. Za ukrasni pogled, koristiti martini i vino stakla ispunjena s kristalima i vode i plutajuće svijeće. Stub svijeće su nositelji svih vremena omiljeno wedding centerpieces, zahvaljujući svojim raskošnim dizajnom. Još jedna popularna vrsta su zavjetni svijećnjaci sa svojim modernim, elegantnim dizajnom, stvarajući jedinstven dekor savršen ambijent za svijeću rasvjete. Za više jednostavne, ali elegantan dodir use boji tealight prava. Jedan od mojih apsolutnih favorita su gladak, okrugle staklene globusa s dizajnom ugraviran na njima, koje su savršeni za tealight svijeće.
Dodavanje elementi dizajna: Nakon što ste odabrali nositelja, možete staviti akril kristalima i draguljima, male staklene prizme, prozirne stijene i mramori na dnu zdjelu, dodati dubinu na njega. Diamond kićankama omotan oko posude izgledaju prilično lijepo. Također se može dodati vode bisera koji splasnuti kad dodate vodu na njih. Dostupno u veliki izbor boja, kao vrhnje, zlato, žuta, lavande, biser bijeli, crni, oni mogu biti izabrani na temu i prigodu. Primjerice, možete koristiti plavoj boji seaglass za nautički temu.
Odabir svijeće: Plutajući svijeća dolaze u raznim oblicima i veličinama, a na temelju boje i tematski ih možete koristiti za sredinu. Dakle, možete koristiti zvijezda u obliku svijeća na Božić ili one u obliku srca za Valentinovo. Ljetni party themes može povećati pomoću svijeća obliku agruma, školjke. Cvjetni dizajn za svijeće Čini se da su prilično popularan. Check out ruža, pupoljke, tratinčice, pansies, orhideje, suncokreti, pa čak i gardenias svijeća dizajna. Za mirno, umirujuće mirisa dodati na romantičnom ambijentu, pokušajte mirisne plutajući svijeća ili aromaterapija svijeće.
Koristeći Cvijeće: Koristi latice ruže bi se poboljšala ljepotu plutajućih svijeća sredinu. Cvijeće kao što je krizantema and karanfila također može biti lebdio. Za one koji ne žele svježe cvijeće mogu odlučiti za umjetne latice ruže, dostupno na plovila trgovini.
These plutajući svijeća su dostupni online, kao i na raznim zanatskih dućana. Koristite svoju kreativnost i zabavite projektiranje svoj vlastiti vrlo plutajuće svijeće, za povećanje ljepotu vašeg stola o raznim prigodama.

0 comments: