Kako to Maknuti plijesni Mrlje

Posted by sorav at 19:10

Sunday 6 November 2011

Dora je bila jednostavna djevojka borave u Kaliforniji sa svojim dečkom u Grand Beach House. Dora je vrlo prinudna o urednosti i čistoće. Međutim, jedan zabrinutost da je zadržala svoju zauzet, stalno je bio plijesni. Plijesni mrlje i plijesni, mirisa nacrtao joj lud. Je pokušala razgovarati s svojim dečkom u vezi, ali on je bio prilično ravnodušan jer je bio vrsta se koristi za to. Ubrzo njihove razlike počeo usjeva, Dora nije mogla nastaviti živjeti u plijesni voziti kući, a oni raspala. Pa, vidite koliko je problem plijesan može stvoriti? Pa, priznao, priča je malo ekstremno. Ali zašto bi ga želite isprobati iz prve ruke? Neka nam vidjeti, kako ukloniti mrlje plijesni.
Kako to Maknuti plijesni Mrlje - Odgovor 1; plijesni mrlje mogu s vremena na vrijeme čini apsolutno nemoguće ukloniti, osobito ako ste DIY (Do It Yourself) vrste. No, prije svega, morate znati ako tvoj problem plijesan ili kalup. Jer onda trebate provjeriti kalup vs plijesni usporedbe, kako bi bili sigurni. Plijesni sredstvom za uklanjanje mrlja treba malo takt i znanja. Kao, kako to maknuti plijesni, mrlja od odjeće? Za početak od sa, morate osigurati that plijesni, mrlja je suha. Tada možete izlagati tkaninu u zrak i otarasiti mrlje. Znam, sve to neće izaći. Ali kao što sam rekao, "za krenuti s ', to će ukloniti lose rast plijesni, stoga izbjegavajući daljnje mrlje. Tada možete zadržati tkanina izložena suncu. Zrake ned ubija učinkovito plijesni tijekom razdoblja od nekoliko sati. Zatim, možete potopiti bojen tkanina u hladnoj vodi za neko vrijeme i onda isprati mrlje s deterdžentom u vrućoj vodi. Provjerite jeste li suhe tkanine na suncu.
U slučaju lakrdija kao mrlje i dalje snažno na mjestu, morate roll up your rukavima, to je rat! Uglavnom, ako se pojavi problem, uzmi klora izbjeljivač razrijeđen s klorom i vode u omjeru 02:01, te ga koristiti na mrlje. Ostavite ga na za oko 10 do 15 minuta, a zatim operite i isperite. Opet, pobrinite se da vam suhu krpu na suncu, kako bi se izbjegle zaraze.
Kako to Maknuti plijesni Mrlje - Odgovor 2, plijesni mrlje mogu ostati na druge tkanine poput tepiha kao dobro. U ovom slučaju, to utječe na vaše kuće dekor. Pitam, kako možeš dopustiti? Tako, na vaše pitanje, kako to maknuti plijesan mrlje od tkanine poput tepiha? Pa, omogućuje pokretanje. Za početak od sa, držati tepih izložena suncu za par sati. Tada, koristite suhi ili mokri shop usisivač na mrlje. Ovo bi trebalo raditi dovoljno dobro na čupanje ostatak vlage od tkanina tepiha. Trebate biste bili sigurni da nema vlage u tkanina, možete napraviti test na upijajući papir da znaju. Tada, koristite deterdžent u umrljana područja. Onda bi rješenje, šalicu tekućine jasno deterdžent za pranje rublja i nekoliko šalica vode. Stavite ovo rješenje na čistu bijeli ručnik i koristiti za čišćenje tepiha. Nakon tepih mrlja besplatan, morate biti sigurni da on dobiva vlagu bez te. Možete ga izložiti suncu i onda vakuum preko nje izvući dodao vlage. Osim toga, deterdžent za pranje rublja će također dobiti isisan out.
Kako to Maknuti plijesni Mrlje - Odgovor 3; Još jedan loš nuspojava plijesni, je plijesni miris. Siguran sam da oni od vas koji su iskusili to se mora razmišljajući kako da biste dobili osloboditi od plijesni, mirisa. Prije nego što sam doći do odgovora, moram vam reći da plijesni miris može be odvratan. U stvari, jedna od mojih prijatelja dobiva mučninu ga odmah. Dakle, trebate izbjegavati plijesan kako bi se izbjeglo to je miris. Ipak, ako niste bili u mogućnosti ostvariti to, ovdje je brzo popraviti metoda da biste dobili osloboditi od miris plijesni eww.
Uzmi utjecati odjeće ili posteljine te ih stavite u stroj za pranje rublja. Koristite najviša temperatura vode je to moguće. Nemojte koristiti deterdžent ili tkanina omekšivač, Take 2 šalice bijelog octa i sipati u. Ponavljam, ne deterdžent tkanina omeksivaca kao i sada. Nakon što je završio pranja s octom, staviti isti teret u, opet i koristiti pranja deterdženta ovaj put. Nema omekšivač opet. Use tople vode ovog kola vrijeme kao dobro. Nakon što su odjeću oprati, suho ih u kosu, ili, dok ih je izlaganje suncu. Ipak, ne drže ih vlažnom duže vrijeme. To može izazvati plijesni opet.
Pa, ja se nadam moj rad vam je pomogao u održavanju svog doma plijesni-free. Ovo je gdje sam znak off! Pazite!

0 comments: