Zgrada Paluba Railing: Kako to Graditi Paluba Railing

Posted by sorav at 15:11

Monday 14 November 2011

Palube ograda za vaš dom nije samo alat stavku, ali ona također služi kako bi se poboljšala otvoreni prostor svog doma, što ga čini ljepšim i sigurnijim. Izgradnja ograde palube na vlastiti je vrlo jednostavna, ako imate osnovno znanje o stolarije te su opremljeni s pravom alat za posao. Iako postoji niz paluba ograde dizajna u postojanju, izgradnju standard graditelj palube treba biti šetnja u parku većina ljudi. Za druga složenije sustave, svibanj vam je potrebna arhitekt ili inženjer raditi na njemu. Ključni čimbenik dok zgrada palubi ograde, je da je dizajn temelji se na vaše države zgrade kodovi. Oni obično granica između otvora balusters, da ne šire od 4 inča i visine od najmanje 36?. Nadalje ograde mora biti sigurno pričvršćena za rub, a ne na površini od palube, jer to daje najbolje palube zaštite. Stoga je važno da izgrade jedan estetski lijepa palube ograda, a imajući u vidu izgradnje kodove. Pa sada da je dobio pitate, pogledajmo u korak po korak postupak kako izgraditi palube pružnice.
Upute za izgradnju Deck Ograde
The prvi korak uključuje odabrati s višestrukim palube ograda patterns na raspolaganju, pronaći prikladan palube plan i dizajn, koja nadopunjuje svoj deck. Odaberite palube ograda dizajn i materijal od palube pluteja koji želite koristiti. Shvatiti iznosu od ograde potrebni za pokrivanje palube u potpunosti i osigurati da se visina i širina potvrđuje na području zahtjevima zgrade koda. Ovo bi trebao biti slijeđen mimo planiranje iz mjesto za ograde postove.
Koristite četiri pristran lik, kako bi obilježili iz pozicije za svako radno mjesto, pored greda zaglavlje i vanjski greda. Sada rezati sve dijelove na dužinu pomoću snage mitru. Stezaljka sve dijelove zajedno i prijenos njihovih mjerenja na nekoliko komada odjednom, za brzinu i točnost. Make gornja paluba ograde by dimenzioniranje se komadi drveta u 2 x 6 veličina, sa krunom vijugavog gore. Spojite ograde na palubi privremeno, s 3 mala vijka ili ACQ završnu nokte.
Ako želite instalirati 4 x 4 poruka na dnu ili na vrhu stepenica, a zatim radna mjesta bi trebao biti potopljen barem 3 noge duboko u zemlju i zatrpava ostati stabilan.
Sljedeći korak podrazumijeva označavaju položaj balusters pomoću kadriranje trgu, kako bi precizna mjerenja. Položaj ih na udaljenosti od najmanje 5 cm, a priložite balusters to uglovima gornje palube ograda. Use palube vijaka za pričvršćivanje balusters na svakom uglu.
Sad, trajno pričvrstiti gornje ograde palube strane vijak dna da se uzdigne na mjesto. Nakon što ste završili, pobrinite se da su vrhovima ograde niveliraju. Nakon gornjem dijelu je usklađen, to uklještenje za podršku postova, i onda pričvrstiti ga pomoću vijci za drvo. Sada dodajte ostatak balusters u mjesto i pričvrstite ih na radna mjesta, peljarenje dijagonale rupu i pomoću tri palube vijak.
Završi isključiti crafting vrh željeznicom, što smanjuje na dva 2 x 6s, koristeći kutni vidio formiranje dva 45-stupnjeva mitered cuts. Sada vježba u vijke vodoravno kroz mitre joint, postaviti na vrh željeznicom na sigurno mjesto. Sada bojenje ograde kako bi se uklopili palube.
A uključuje vašeg palube ograda ideje i izgradnja ograde na palubi, važno je da neke od sigurnosnih savjeti na umu. To uključuje brigu o tome da koraka su već ugrađene, izradu palube lako dostupna. Također, kako bi se izbjeglo ljudi iz rasijano hodanje od ruba palube, postavljena privremena sigurnosna barijera 2 × 4S u boji najlon uže.

0 comments: