Kako instalirati Iznad Ground Pool

Posted by sorav at 04:51

Wednesday 16 November 2011

Iznad tla bazeni, kao što ime ukazuje su oni instalirani bazeni iznad razine tla. Oni su najjeftinije opcije među različitim vrstama bazena. Tih bazena dolaze u različitim veličinama, s modelima u rasponu od 10 stopa i više od 30 ft promjer. Oni dolaze u tri osnovna oblika: pravokutni, okrugli i ovalni. One su korisne kada se ne želi da iskopaju u dvorištu da biste instalirali bazen u prizemlju plivanja. Osim toga, iznad tla bazeni uzeti manje vremena da instalirate. Većina iznad tla bazeni se može izgraditi korištenjem montažne setove. Iznad tla bazeni zahtijevaju ravnu i vodoravnu površinu, ali i zahtijevaju pristup struje i vode. Međutim, oni imaju svoj udio od nedostataka kao dobro. Tih bazena svibanj biti manje skupo, ali oni ne traju dugo, a također nedostaje estetske privlačnosti in-ground vrste. Iznad tla bazeni sastoje dvije vrste bazena: soft-sided bazenima i hard-sided bazenima. The soft-sided bazeni su izgrađene od gume i lateksa. Hard-sided bazeni su izgrađeni po metali i stakloplastika, što ih čini više izdržljiva i skuplji.
Kako instalirati Iznad Ground Pool
Sod uklanjanje, Korištenje trg lopate, sve vegetacije treba ukloniti sa zemlje dodijelili za iznad tla bazen instalaciju. Se čak može unajmiti busenje cutter nekoliko sati rezati sva vegetacija u nekoliko minuta. Neka područja u SAD-u zahtijevaju do 6 inča jasno području cijelog bazena. Dakle, lokalni codes moraju biti provjereni.
Site Leveling; Nakon uklanjanja SOD, sljedeći korak je križajući lokacije postrojenja. Neravnom terenu se ne može popraviti nakon ugradnje iznad tla bazen i voda dodatak. Osim toga, jedan neravne površine će bazen lopsided izgled, zbog čega se ovaj korak je presudan jedan. Umjesto punjenje niske mjesta, to je poželjno da se iskopati visoke mjesta. Stan vrt kamenje biti instalirani na svakom mjestu uspravno kao i po uputama. These vrt kamenja mora se izravnati na zemlju, kao i svaki drugi. Začepiti i razinu tlo s najmanje 2 cm slobodnog zidarstva pijeska ili mekom pijesku. Site drenaža se također treba uzeti u obzir.
Zid bazena Skupština, sljedeći značajan korak je razini okrugli zidove bazen. While niveliranje zidovi montaže, važno je provjeriti i provjerite da je savršeno kvadrat ako se bazen ovalnog ili savršeno okrugla ako je kružnog oblika bazena. To je osigurati da bazen linijski uklapa ispravno i bazen postove ne mršav ili u upadljivo način.
Liner instalacije ", a podstava je bazen, nekoliko bora je sklona dogoditi, iako ne u ogromnim količinama. Kako bi se izbjegle bora, dok preklapaju linijski brodovi, treba ukloniti višak materijala kao što je voda dodan. Zagladimo materijal se da sa strane beaded linijski brodovi. Vrijedni strpljenja i truda je potrebno postizanje odgovarajuće instalacije bazena brod.
Frame Skupštine, kao po proizvođač uputama za uporabu, moglo bi se početi okvir okupljanje postupak. Jedinstvenim razmak između staza veze treba provjeriti i ako svi dijelovi su jedinstvenog oblika i dimenzija, a zatim konačnu montažu bazena će biti glatka.
Znakovi sigurnosti i jamstvo informacija, znakovi sigurnosti dobili od proizvođača moraju biti priključena na bazen. Ovo jamstvo i druge upute knjižica moraju biti pohranjeni daleko sigurno, budući da će biti potrebni u budućnosti.
Iskopani samljevenog materijala; Next dolazi čak i raspršivanje iskopanog materijala mjesta nakon instalacije iznad tla bazen. Iskopanog materijala treba se koristiti čak i iz područja dvorištu i ispunite niske mjesta. One mogu biti kreativni i dolazi do nekih bazen landscaping ideje.
Lokalni Kodeks svijesti; Prije instaliranja iznad tla bazen, treba dobiti dozvolu za ugradnju iznad tla bazen i prikazati ga prije početka njegove izgradnje. Bazen mora biti navedena u skladu s pravilima zonski i podzemnih cijevi i žice su se izbjeći.
Električni System Requirements; pravilan ožičenje iznad tla bazen pumpa mora također biti uređen za. Od 120 volt power line pokrenut podzemlje, kao i po kod zahtjevi trebaju biti predviđeni iz glavnog izvora napajanja ploči, koja je ožičen izravno na pumpu. Dodatni poslovnice Također je potrebno u blizini bazena.
These iznad tla bazen uputama za instalaciju su samo okvir, ili vodič za provođenje iznad tla bazen instalaciju. Stvarni upute su daleko detaljnije i proces je također vrlo složen. Potrebno je tražiti stručno pomoć za vrijeme dok gradnje iznad tla bazen plivanje.

0 comments: