Premještanje Hladnjak - Kako to Premjestiti Hladnjak

Posted by sorav at 17:45

Friday 18 November 2011

Premještanje kućanskih aparata while prebacuje u novu kuću je zahtjevan posao. Ne samo da je vremena, ali njihova veličina masovno se često čini da je nemoguće raditi posao bez ičije pomoći. Aparati poput hladnjaka je potrebno vrlo pažljivo rukovanje. Dakle, ako planirate prelazak na novu kuću, ili što vam je potrebno za prijevoz hladnjak iz bilo kojeg razloga, provjerite imate li nekoga da vam pomogne oko.
Prije pomicanja Hladnjak, iznijeti sve sadržaje od hladnjaka. Odmrzavanje hladnjak najmanje 6 sati prije pomicanja. Uklonite sve ladice, police i druga odvojivi dijelovi iz hladnjaka te ih paket zasebno. Isključite napajanje i izvadite kabel iz utičnice. Vezati vrata hladnjaka s užetom ili kabel. Ne koristite traku jer može oštetiti završiti u hladnjak ili mogu ostaviti talog.
Najsigurnija metoda Premještanje Hladnjak, najbolji i najsigurniji način kretanja hladnjak je da se kreće u uspravnom položaju. If hladnjak mora biti provedena na kratku udaljenost ili gore / dolje stepenicama, najbolji način je da se lift 2-3 jake ljude. Dok podizanja hladnjak, pobrinite se da to ne naginjati previše. Ako je nova lokacija je samo nekoliko blokova dalje, upotrijebite aparat Dolly za prijevoz hladnjak. Podignite hladnjak i polako stavite ga na kolicima, a zatim uvaljati Dolly svom novom položaju. Ako mjesto znatno daleko, najam kamiona i transport hladnjak na svoje novo mjesto.
Prijenos hladnjak na svojoj strani, to ne preporučuje, osim ako je u apsolutno neizbježnih okolnosti. Polaganje hladnjak na svojoj strani uključuje rizik trčanje ulja iz kompresora na hlađenje cijevi. Ako morate, ležao je hladnjak na suprotnu stranu od linije iscjedak. Provjerite vaš korisnički priručnik locirati položaj iscjedak linije u vašem hladnjaku. Nikad ne stavi hladnjak stan na svojoj strani. Neka gornjem kraju biti postavljena na višoj razini u odnosu na donjem kraju. Ovaj način, možete smanjiti rizik od ulja trčanje na hlađenje cijevi.
Prijenos hladnjak na leđima, a to je najviše nesiguran položaj za transport i hladnjak. U slučaju da ne možete to izbjeći, barem provjerite da nije u potpunosti stavljen na svojim leđima. Rekvizit gornjem kraju u nekoj visini od baze. Možete postaviti okvir pod gornjem kraju, tako da se čini kut s bazom.
Nakon preseljenja hladnjak, hladnjak Nakon što se nalazi na svoje novo mjesto, postaviti ga uspravno. Ostavite ga u uspravnom položaju za najmanje nekoliko sati prije uključivanja u. To pomaže ulje da teče natrag u kompresor. Nakon uključivanja, to traje oko 72 sata hladnjaku da se vrate na svoje idealne temperature hlađenja. Ako još uvijek imate problema s hlađenjem, ne ustručavajte se nazvati profesionalna popravak osobi.
To su opće savjete o tome kako premjestiti hladnjak. Za model posebne sigurnosne smjernice, proći kroz upute iz korisničkog priručnika vašeg hladnjaka. I pobrinite se da slijedite sve od njih, dok se kreće hladnjak.

0 comments: