Solarni pogon Bird Bath fontane

Posted by sorav at 05:56

Monday 28 November 2011

Hranjenje ptica i gledajući ih u dvorištu, je nešto što mnogi ljudi vole raditi. Ali, mnogo puta, ona postaje teško privući divlje ptice u vrtu ili dvorištu, a to može biti razočaravajuće for strastveni promatračima ptica i one koji uživaju ptica hranjenje. Rješenje ovog problema je na solarni pogon ptica kupka fontana. Divlje ptice se lako može privući na vaš vrt ili dvorište, postavljanjem na solarni pogon fontane ptica kupelj. Ptice uživati ​​u kupanju i pitke vode najviše, jer je teže za njih pronaći vodu od hrane. Uz pružanje ptica hrane na postaji ptica hranjenje, pružajući svježe čiste vode za divlje ptice će se pobrinuti da posjete Vašu umjetnih staništa ptica redovito.
Kako solarni Bird Bath fontane rada; Solarna powered fontana ptica kupelj djelo koristeći solarnu energiju. Oni su powered by solarne panele i rade u prisutnosti sunca. Oni se sastoje od dijelova kao solarne ploče, pumpa za vodu i posudu stavljena na pijedestal. Voda je generirani od strane pumpa samo kada se nalazi u izravnoj sunčevoj svjetlosti. Solarni panel, nalazi se u zdjelu ili je spojen na njega i to koristi solarne energije za generiranje vode iz pumpe, koji se nalazi u postolje. Voda se potom cirkulira kroz fontane koje pumpa za vodu. Također, voda ne treba biti zamijenjena, kao što je reciklirao filter koji je prisutan u pumpi za vodu. Dakle, čista i svježa voda je na raspolaganju sve vrijeme, za ptice posjetu ptica kupelj.
Prednosti Solar Powered Bird Bath fontane, solarni pogon ptica kupelj fontane imaju mnoge prednosti. Oni koriste prirodni i obnovljivih izvora energije, naime suncu, za proizvodnju električne energije što ih čini jeftin. Oni su značajno smanjiti potrošnju energije računa, kao što su konvencionalni izvori energije postaju sve skuplji. Solarna powered ptica kupke su također vrlo lako postaviti. Oni mogu biti postava na mjestima gdje je pristup elektroenergetski nije dostupna, a može se premjestiti na bilo koje mjesto koje prima direktne sunčeve svjetlosti. Oni su self-sadržane jedinice u odnosu na električne vodu fontane, i zahtijevaju složene wirings i elementi. Sunčeva ptica kupelj fontane, samo su okoliš-friendly i također su vrlo lako za održavanje, jer oni ne sastoje od baterije koje moraju biti zamijenjena. Oni su lako čisti i budući da je voda stalno cirkulira, problemi vezani uz stajaće vode, kao što je komarac uzgoj, bakterija zaraza i stvaranje plijesni, ne pojavljuju. Još jedna korist od solarnog ptica kupke, da je zvuk stvorio kruži voda, privlači mnoge divlje ptice i oni mogu dobiti svježe, čiste vode za kupanje i piti. Jedini nedostatak na solarni pogon ptica kupelj vode fontane, samo su da oni ne rade za oblačnog dana i zimi.
Iako je koncept na solarni pogon ptica kupelj fontane je relativno nova, oni su dostupni u različitim nacrtima i izrađeni su od različitih materijala, kao što su trošne kamena smola, beton, mesing, željezo, aluminij, bakar, itd. Neki od solarnih ptica kupelj fontane su također dostupna s instaliranim grijačem, tako da voda u ptice kupka može biti je zadržao na konstantnoj temperaturi. Solarni powered fontane ptica kupka može biti veliko uz vaš vrt dekor ili dvorištu, te će nadopuniti vaš umjetno stanište ptica vrlo dobro. Postavite jedan, pozdraviti neke lijepe divlje ptica i uživati ​​opuštajući zvuk vode, koja teče kroz fontane!

0 comments: