Cijela kuća Prenaponska zaštita

Posted by sorav at 23:06

Friday 4 November 2011

Cijela kuća prenaponske zaštite je potrebno zaštititi električnih kućanskih aparata, od snage udara koje bi mogle oštetiti njihove elektronske komponente. To je postao iznimno potrebno instalirati cijelu kuću štitnike surge, zbog povećanja dodatak električnih uređaja u domove i vrlo visok trošak zamjena i popravak. Moć surge je nagli i drastičan porast u elektroenergetskom koji se isporučuje. Power and Mrtvo more zalutao elektronske troškovi mogu oštetiti različite osjetljive elektronske komponente uređaja, te su također sposobni uništiti aparat uopce. Ako je snaga udara su: vrlo visok intenzitet, oni su također mogli izazvati požar, koji bi mogao uništiti cijelu kuću.
Zajedničke zabluda da je većina kuće su, da su njihovi aparati zaštićena od snage udara nakon što su uključeno u zaštitu strujnog udara strip, također poznat kao osam utičnicu produžnog kabela. Međutim, to možda neće biti slučaj kao lutalica električnih naboja mogu ući u kući, putem telefona i kabelskih vodova kao i. Mnogo puta, strujnog udara Zaštita trake funkcioniraju više kao produžni kablovi, štitnici nego što je, kao i oni nude napajanje, ali ne nude zaštitu od udara.
Vrste snage udara, Power udara su od dvije vrste - munja generira power udara i snage udara generira manje kolebanja u napajanju. Maloljetnika kolebanja u napajanju su generirani zbog brzog isključivanja ili na visoke potrošnju energije uređaja, ili zbog stablo grana pada preko električne ili telefonske linije. Obje vrste energije udara može izazvati velike štete na električnim kućanskih aparata.
Cijela kuća Prenaponska zaštita, najbolji način za zaštitu elektroničkih kućanskih aparata, je instalirati cijeli zaštitnik kuće val. Cijela kuća za zaštitu od prenapona se preferira na korištenje za zaštitu strujnog udara strip, kao što štiti cijelu kuću, a ne samo uređaji koji su priključeni na traku za zaštitu od prenapona. Cijela kuća štitnici su uređaji koji apsorbiraju napon klasu, s koje se izdižu iznad određene razine i one koje mogu štetiti elektroničkih uređaja. Oni su također poznat kao cijela kuća napon odvodnika potiskivača. Energija koju apsorbira od naponskih šiljaka je poslao u različitim smjerovima, kroz podzemlje žice.
Cijela kuća moć štitnici dostupni su u različitim nacrtima. Neki od njih su remounted kao krugova prekidača okvir ili su ugrađeni u prekidači, cijeli neki su instalirani pod električno brojilo. Neki cijela kuća val zaštitnik modeli također pružaju zaštitu za telefon, modem i kabel televizija linije. Čimbenici koje treba razmotriti pri odabiru cijelu kuću val štitnik za vaš dom su njegove performanse specifikacije, kao i njegov maksimalni val struje, vrijeme reakcije, stezni napon i ukupna energija raspršila.
Postoji veliki broj tvrtki koje pružaju usluge cijela kuća prenaponske zaštite. Pružene usluge uključuju provjeru i testiranje električne uzemljenje vašeg doma ovlašteni električar, i instalaciju cijele kuće strujnog udara sustav zaštite. Kroz cijelu kuću prenaponske zaštite sustava obično pruža zaštitu na dvije razine. Štiti kućanski aparati poput klima uređaja, hladnjaka, perilice posuđa i sl., a također nudi plug-in uređaja za dodatnu zaštitu pojedinačno osjetljive potrošačkih elektroničkih uređaja.
Instaliranje cijelu kuću sustav prenaponske zaštite može uštedjeti mnogo novca, koji bi inače morati potrošiti na popravak i zamjenu Vaših kućanskih aparata. To je ujedno i najbolji način da zaštitite svoj dom s vlasti surge štetu i kako bi osigurali svoj mir.

0 comments: