Kako da biste dobili velik Povratak u školu Look

Posted by sorav at 17:12

Monday 21 November 2011

Želite li biti mladi .. ostatak mog života ..; Nikad ne reci ne .. probati sve dvaput ..; Kad anđeli dolaze .. i od mene tražiti da leti .., A ja ću biti 18 .. Dok sam umrijeti ..; - Bryan Adams
Koliko puta su te linije mali kroz vaš um. Svaki od nas navikne na iste stare dosadne izgleda da imamo i žude za nečim novim. Tko želi nositi one dosadne odgovara svugdje idete? Nošenje odijela i 'moć odjeća' sve vrijeme može učiniti vaš prilično darn osjeća stara vremena na vrijeme. Dakle, što ćete učiniti da se osjećaju mladi ponovno?
Mogli biste pokušati vratiti u školu, pogledajte! Što je natrag u školu izgledati? Jednostavno govoreći, to je ono što mlade na dan nositi u školu. Teen moda obično hip i trendy a jedan od najlakših načina da se osjećaju mladi. Mind vas, to nije za one koji nisu mladi u srcu. Je to za one od vas koji žele probati newer stvari, se ne boje malo eksperimentirati i najvažnije, mlađi od onoga njihovih bore predložiti! Dakle, jeste li spremni poprskati s malo natrag u školu mode?
Nabavite Velike natrag u školu Pogledajte, morat ćete napraviti malo istraživanje o tome što ćete nositi. To će biti prilično beskorisno nositi školske stvari od dan, inače ćete završiti osjećaj stari opet. Dakle, u moj povratak u školu savjete, ja ću predložiti da se krenuti gledali neke teen pomake poput High School Musical serije i ostale TV emisije iz Disney stabilne. Njihovi likovi su karakteristično moderan i odjeću koju oni nose, prije ili kasnije, postati bijes s školske djece.
Natrag u školu Vodič za muškarce, muškarci mogu probati modeliranje njihov izgled oko Zac Efron-a ili Justin Timberlake-a. Morat ćete početi s šišanje i brijanje. Obično školi djeca nemaju bradu znate! Tako početi sa čistim brijanje. Te mogao dobiti stvarno kratko šišanje, ili razviti svoje duge kose. Možete pokušati neki ludi emo modom i frizurama, ako mislite da ću vam odgovarati. Povratak na školu, pogledajte odjeću imati puno uske odjeće, tako da treba uzeti u obzir tucking u višak masnoće, ako ih ima. Košulje su obično pamuk i možda u jednoj ili dvije boje. Bijele košulje su jako popularna i danas. Traperice za povratak u školu, pogledajte nužno mršavi i mogu biti tamno plava ili crna, s fancy izgleda posjekotina i uboda. Jednobojni veste će biti način da se ide zimi. Ti bi mogao accessorize nošenjem cool gledati ili sunčane naočale. Pobrinite se da ni gaziti bilo gdje u blizini boju zlata.
Natrag na Škola Vodič za žene, uzimajući leđa u školu izgled za žene je malo teško, jer je samo toliko da žene moraju činiti. Djevojke ovih dana plaćaju puno pozornost na to kako oni izgledaju, a time ima puno posla koji će ići u dobivanje natrag u školu tražiti žene. I vi bi potrebno šišanje na prvom mjestu. I zapravo, možda ćete morati rasti kosu duže duge kose je čest ovih dane. Djevojke su težak da biste kopirali izgled Miley Cyrus, Vanessa Hudgens i sl. Njihova kosa je dosta dugo i kovrčavu, tako da ćete morati stil kosu na sličan način. Možete ostaviti kosu otvoren ili ga vezati visoko na leđima glavu u konjski rep. Učenica uglavnom ne koriste puno make up, ali samo možda morati nositi malo touch-up krema. Ne postoji norma postavljena na odjeću da djevojčice nositi, tako da samo trebate držati oči otvorene i vidjeti ono što ljudi kupuju. Ti bi mogao accessorize koristeći sunčane naočale i satove. Velike sunčane naočale su u modi, kao što su satovi sa metalnim tražite twisted ruku bendova. Mogli biste probati jedan od onih plastičnih Bangles previše. Torbe su mora.
Dakle, ovo je sve o tome kako da biste dobili veliki povratak u školu, pogledajte. These izgleda osjećat ćete se mladi i siguran-shot lijek ako ste dosadno s vašim trenutnim izgledati.

0 comments: