Što su dužnosti vjenčanja

Posted by sorav at 20:49

Tuesday 1 November 2011

Ako ste mislili da je vjenčanje planner samo se kao lijep i čaroban kao i Jennifer Lopez, onda morate reality check! Planira vjenčanje nije dječja igra. Vjenčanja su jedan od najvažnijih dana za par uzimajući u braku, kao i za njihove obitelji i prijatelji koji dolaze zajedno kako bi proslavili svoje jedinstvo. Budući da je vjenčanje planner znači uzimanje potpunu odgovornost svadbenih priprema, kao i osiguravanje da je vjenčanje ide točno kao mladenka i mladoženja to htio! Pa ako ste contemplating misli da je vjenčanje planner, onda ovdje je grubu ideju o dužnosti vjenčanja.
Pre-Wedding Dužnosti jednog vjenčanja
Pa, ovo je najvažnija faza pripreme za vjenčanje. Prije svega, vjenčanja mora ispunjavati par i raspravljati o njihova vjenčanja i svadbene tradicije etiketa. Vjenčanje planer je pratiti mladenka i mladoženja i za lov na savršeno mjesto održavanja vjenčanja. Nakon što mjesto bude završen vjenčanja mora konzultirati s mladenka i mladoženja o vjenčanju theme oni žele za vjenčanja i konkretne viziju vjenčanja treba planirati. Svadba planer tada mora doći do s vjenčanja ukras, sjedenje i sheme boja ideja, čini se da odgovaraju potrebama klijenata. Ti aranžmani će uključivati ​​vjenčanje cvijeća, vjenčanja centerpieces kao i vjenčanje izbornika, uključujući važne svadbena torta! Par može također zatražiti vjenčanja za pomoć sa vjenčanje zavjete, kao i vjenčanje govorima.
Finalizira popis gostiju, slanje iz pozivnice za vjenčanje i vođenje pratiti odgovora je također jedna od dužnosti vjenčanja. Druge aranžmane koje je potrebno da se napravi su nevjesta i mladoženja's odjeće. Savršeni vjenčanica ostaje da se broj jedan prioritet za većinu nevjeste! I naravno, tu su djeveruša haljina (uključujući djeveruša), kao i groomsmen haljine (uključujući i najbolji čovjek) koje treba poduzeti njegu. Zakazivanje i nadzor vjenčanje probe je također jedan od glavnih pred-wedding dužnosti vjenčanja. Dogovaranje za vjenčanje fotograf, i vjenčanje glazba je također uključena u dužnosti vjenčanja. Vjenčanje planer također treba voditi brigu o aranžmana za putovanje na posao mladenka, mladoženja i članovi njihovih obitelji i od mjesto.
Dužnosti jednog vjenčanja tijekom vjenčanja
Nakon ceremonije vjenčanja počinje, vjenčanje planer postaje nadzornik koji je držati na oku sve što se događa u vjenčanje. Rukovanje hitnim situacijama poput problema parkiranja, rasvjetu ili bilo koje druge hitne situacije, što može uzrokovati probleme u vjenčanja. Vjenčanje Planer mora biti spreman za obradu svih vrsta problema što je brže i učinkovitije moguće. Vjenčanja planer mora osigurati da su sve ostale angažirao usluga poput vjenčanja ugostitelji, obrtnici, glazbenika i pjevača, a fotografi rade posao efikasno! Osigurati da su svi gosti uživaju i još važnije osiguravanje da mladenka i mladoženja su sretni s načinom stvari idu je najvažniji dužnost vjenčanja!
Post Wedding Dužnosti-a vjenčanja
Čak i nakon vjenčanja, postoje neke odgovornosti ili dužnosti vjenčanja. Vjenčanje planner je onaj koji treba da bi se osiguralo da su svi gosti su prikazani sa vjenčanje favorizira. Planer vjenčanja trebao osobi koja osigurava da se mjesto održavanja vjenčanja je napustio dodijelili vrijeme. Vjenčanje planer mora osigurati da su sve račune za sve angažirao usluge izbrisani. Posljednje, ali ne i najmanje, vjenčanja mora osigurati da mladenka-mladoženja i njihovi gosti su imali velik vrijeme i da će se vratiti za sve buduće događaje i vjenčanja dogovoriti!

0 comments: