Akril Nail Savjeti

Posted by sorav at 21:22

Tuesday 1 November 2011

Akril nokti su promašaj nokte koji izgledaju isto kao one vaše prirodne. Posebno postupak slijedi ih pričvrstiti na prirodnim noktima. Postoje razne akrilne nokat dizajne koje mogu povećati ljepotu noktima. Većina saloni ljepote to nail art, no to možete učiniti kod kuće i smanjiti troškove odlaska na salonu.
Akril noktiju Savjeti - Osnovni pribor noktiju, noktiju roba potrebna za akrilni nokti su lako dostupni u nokat trgovini. Popis tih pomagala je kako slijedi;
Lak za nokte maknuti, Nail ulja moisturize nokti, četka za nokte, tekućina akrilik, adhezivni, u prahu Akril, Akril Clippersa, Akril savjete, kako primijeniti Akril Nails, Akril noktiju savjete započeti od trenutka kada počnete primjeni ovih umjetnih noktiju. Slijedeći je postupak primijeniti akril nokte;
Postupak, korak 1, očistite i suhe nokte i gurnite natrag kožicu. Uklonite sve prethodna poliranje noktiju i ukloniti mrtve stanice kože. Osnovne manikura je predložen u prvom koraku., 2. korak, sljedeći je korak trim noktiju na koži, tako da ako akrilnih noktiju chips off, to ne uzeti pola svoje noktiju s njom., Korak 3, sljedeća stvar za učiniti je primijeniti kap ljepila na akrilnim savijeti i na rubu nokta gdje se tip je biti zalijepljen. U slučaju da primijenite savjete pogrešno, brzo potopiti that prst u vodu i poletjeti vrh.; Korak 4; Duljina akril nokti moraju biti prilagođen po želji. These akrilni nokti također mogu podnijeti kao naše prirodne i one da im daju oblik koji želite. ; Korak 5; Nakon toga ulijte tekuće akrilne u posudu i umoči četka za nokte u njemu. Nakon toga, umočiti četkicu nokat u akril u prahu i primjene tog praha na rubu akril nokte. Odmah širenja praha i tekućine akrilik uniformno na nokta.
Akril Nail Savjeti - Briga biti Taken
Kada se primjenjuju akril tekućih i praškastih mješavina, brinu da se ne primjenjuje na kožicu. To može uzrokovati gljiva rasti u noktiju. , Nakon što su noktima osušeni, možete dati oblik noktima uz pomoć noktiju filer. ; Oblik s obzirom na akrilni nokti trebaju biti takva da oni moraju izgledaju prirodno. Nakon davanja oblik, zagladimo vrhovi noktiju. , Uz pomoć sapuna i vode, čiste nokte i uklanjanje prašine i strugotine od noktiju. , Sljedeći akrilnih noktiju tip je primijeniti noktiju ulje na kožicu ih moisturize jer su izloženi kemikalijama. Osim toga, akrilni nokti moraju biti zauljenih jedanput na dan. , Ne dijele noktiju i noktiju filers šikare s drugima. ; Nosite rukavice kada radite svoj dnevni poslovi. Pobrinite se da nokat alati moraju se dezinficirati. ; Kada želite ukloniti akrilna noktiju, nemojte ih chip off. To može uzrokovati ozbiljne ozljede na prstima. Potopiti prste u nokat potopiti koji je dostupan s kit. Pomisli, pre nego ispijanje prste u namakanje, kaput prste rukom losion. Pročitajte upute o tome kako ukloniti akril nokte. ; Ovo su neki od akril nokte savjeta koji će vam pomoći kako bi one lijepe nokte ste jednom sanjao.

0 comments: