Kako učiniti Twist frizura

Posted by sorav at 04:45

Tuesday 1 November 2011

Elegantno updo frizura oduvijek najviše željena vrsta stilova za svečane prilike. Updos su popularni kao svadbeni osobito frizura. Pa, trendove u kosi mode i frizure stalno mijenjaju s vremenom. Od bizarnih to funky frizure, mogućnosti su beskrajne. No, za formalni ili čak i polu svečane prigode, elegantan pletiva dodati da je potrebno mnogo 'twist' za one's cijeli izgled! Jeste li pitate kako napraviti twist frizura? Želite li probati ovo kod kuće? Bacite pogled na neka od ovih koraka za twist frizure i uz pomoć prijatelja, čak možete probati razne inovativne metode.
Koraci za Stvaranje Twist frizura:; Francuski twist je elegantni stil možete sport za bilo kakvu posebnu događaj. Ovdje su koraci za iste. U slucaju kratka kosa, možete se odlučiti za kosu ekstenzije.
Započnite smoothening kosu i držite ga kao niska konjski rep. U slučaju kovrčave kose, možda će biti potrebno koristiti neki gel za zagladimo tresses. Izbjegavajte učvršćivanje kose s isječak ili konjski rep vlasnika. Zatim, podignite kose da visine kao po Vašoj želji. Twist kosa u tom trenutku da se to pretvorilo u jedan dugački valjak. Jedanput ispunjavanja, ti bi trebao ugurati krajevi kose ispod roll. Sada, zamotati cijeli svitak kose prema unutra dio. Ne zaboravite držati izvan područja od kose glatko u izgledu. Nastavite tuck kose do rubova dobro su pokriveni. Koristite skup kosu osigurati isti. Bobby igle će biti korisne za sigurnu bazu i dodati vještački dijamant pin za formalni izgled! Trebat će vam hrpe prakse moći svladati korake za savršen hair twist!
Ako se osjećate twist nije tvoj tip frizure, a zatim se pogled na ove članke koji će vam dati više ideje za stilski tresses! ; Šišanje ideje i savjete, sušilo za brigu; Kratki šišanje, frizura Duga, različite vrste perms

0 comments: