Što biste napisali u Pogrebne kartice

Posted by sorav at 16:23

Wednesday 2 November 2011

Kad smo izgubiti nekoga volimo, naše najgorčijeg suze su pozvani naprijed sjećanje na vremena kada smo voljeli nije dovoljno. ~ Maurice Maeterlinck
Iako smo svjesni činjenice da je smrt neizbježna, suočavanje s gubitkom od volio jedan je daleko jedan od najtežih iskustava u životu. Kada smo prisustvovati sprovodu smo okupiti kako bi otplatio naše počast pokojnika i udobnost osamljena. Ceremonije poput sprovod su vrlo delikatna stvar i brigu treba poduzeti da ne krše pogreb etiketa.
Pogrebne kartice može značiti naklonost kartice poslani za ucviljen, kao i hvala vam kartice, koje se šalju do ucviljen poslije zadušnica. U slučaju da ste slanjem simpatija karticu, trebali biste znati što pisati na pogrebu karticama. Make it točku pisati svoj vlastiti riječi sućuti u svoj rukopis, a slanjem simpatiju kartice.
U slučaju ne znate što napisati u sprovod karticama, onda je uvijek bolje napisati neke simpatija citati ili simpatiju pjesme u kartice koji može vam pomoći prenijeti vaše osjećaje. Pobrinite se da ne zvuče primitivan čineći generalized izjave u poruci. Možete se odnose uspomene na pokojnika u redak ili dva. Držite poruke pristojan i izbjegavajte dramatične rečenice.
S druge pak strane, dok je pisao hvala vam bilješke za ljude koji je prisustvovao komemoraciji, morate se sjetiti etiketa za pogreb hvala bilješke i držati poruke jednostavna i kratka.

0 comments: