Sprinkler Održavanje sustava Upute

Posted by sorav at 19:57

Thursday 3 November 2011

Ekološki osjetljiva osoba i aktivisti bave goruće pitanje degradacije okoliša i zagađenja su uvijek jako zabrinuti za prirodnim resursima poput vode. Također se rekao da budućnosti ratovi će biti borio za vodu i ne za ulje ili oružja ili voli. Tako jedan čudesa što su razne načine na koje možemo doprinijeti naš bitni prema spremanja ove bitne i gotovo neizbježan prirodni resurs. Tako jedan odgovoriti da istaknut pops gore u umu je vlasništvo sprinklers u vrtovima - biti to privatni vrt ili javni vrt. To je sustav, gdje nema šiklja vode iz lulu, što dovodi do rasipanje. Umjesto, ima mehanizam, koji osigurava kapljice vode su kontinuirano škropili na biljkama. To znači da nema rasipanje i goli minimalnu potrebnu za biljke dostigne biljke. Dakle, ovo čini ove prskalice važan aspekt za njegu travnjaka.
Međutim, upravo kao ove sprinkler sustavi su okoliš prijateljski i je zagovaraju gotovo svatko naiđete, oni trebate neke ekstra njegu. Tu održavanja sprinkler sustav dolazi u sliku. Održavanje i sprinkler sustav za rješavanje problema su apsolutno neophodni za izbjegavanje zlouporabe vode. Dakle ovdje su nekoliko trikova i pokazivače za prskanje održavanja sustava.
Upute za Sprinkler Održavanje sustava; Promatranje i pregleda rasprskivača je prva stvar trebate učiniti kada pokrenete off. Bacite pogled na slomljena i istrošene dijelove poput prskalica glave i tako na te ih odvijte iz prskalica. ; Nabavite podudaranje dijelova i zamijeniti prethodne one. ; Zatim, za provjeru kako sprinkler glava radi, pokrenite sustav i zatim mjeri količinu vode škropili strane sprinkler. ; Izmjerite količinu vode strane skupljanjem u limenki ili pomoću kišomjerna. Ako tlak i protok u sprinkler glave niska, onda ti bi trebao odvojiti glavu, očistite ga i provjerite za pukotine. ; Nositi s pojedinačnim sprinkler glave i podesite mlaz spreja pomoću odvijača. Ovo podešavanje će spriječiti prskanje trotoara, cesta i driveways, a ne bi bilo suho travnjak područjima. ; Quarter krug, polukrug, tri četvrtine kruga i cijeli krug su uobičajeni mlaz spreja. Druga stvar koja može uzrokovati sprej uzorak promijeniti koračni na ili pomicanja sprinkler glave. , Prije hladnog vremena, izlučivalo off cijeli sustav. Za taj događaj bilo pratiti instalacijske priručnik sprinkler sustav ili potrajati pomoć profesionalnog, tko bi biti podesno vješt i bi znati kako popravak sprinkler sustav. , Dok instalaciji sustava u proljeće, budite oprezni i slijedite sve mjere opreza odnose na prskanje održavanja sustava. ; Ako je dogodilo da ste izgubiti na rasprskivaču moć, vidjeti ako kontrolor ili puta radi ispravno. U slučaju je gubitkom snage, moglo značiti da morate resetirati kontroler. ; Podesite vodostaji ovisno o sezone. U proljeće i jesen, općenito biljke trebaju manje vode. ; Učinite curi ili 'plačući' sprinkler provjerite nakon pojedinačni ciklus. ; Ako nađete curi sprinkler, ona označava oštećeni ili izlizan ventil negdje u ventil kutiju i mora biti promijenjen. ; Nakon što ste učinili s ovim, samo idite kroz popis za sprinkler sustav održavanje opet. To uključuje kako slijedi:; Je vode biće blatobran i poprskati cijelom osim biljke? , Postoje li prepreke između vode i željenog područja? ; Ima li kakvih istjecanja? ; Ima li kakvih oštećen prskalica glavama? ; Je tlak vode suviše visoko ili nisko? ; Dakle jednom ste učinili s odgovaranje svih tih pitanja u negativnom, razmislite svoj rad učinjeno! To je bio samo o tome što sve tamo bilo, spominjemo oko sprinkler održavanja sustava.
Konačno, omogućuje očuvati vode vlasništvo sprinkler sustavi i ih održavanje, čak ako je na malom mjerilu. Jer tko zna čineći to ste postavku primjer. Uostalom, ljubav počinje kod kuće!

0 comments: