Samoobrana Pomiče

Posted by sorav at 20:05

Wednesday 2 November 2011

Samoobrana poteza su osnovni pokreti tijela koje će vam pomoći da se zaštitite od bilo neočekivanih opasnih situacija. To je zapravo tijelo je prirodna samoobrana mehanizma koji omogućuje nam ni borba ili bijeg u takvim okolnostima povećanjem naše brzine, snage, pa čak i toleranciju za bol. U odnosu na neke komplicirane borilačke pokrete koji izgledaju lijepo već imaju malo praktičnost, većina self obrana potezi su jednostavne i mogu provesti lako.
Osnovna samoobrana kreće obuhvaćaju bruto motornih seli i napada vitalne cilj poteze. Bruto poteze motor u osnovi su jednostavno replicirati složeni pokreti mišića kao guranje, vučenje, podizanje, čučnjevi i bacanje. Iako ovi potezi mogu se naučiti svatko, bruto motornih poteza su izuzetno jake i učinkovite kad god se koristi. No, ako Vaš protivnik je snažnije nego što, ti potezi sami nisu dovoljni, i svibanj vam je potrebno da zaposli poteza koji će spriječiti vašeg protivnika bori sposobnosti. Ti potezi uključuju oko struže, dlan liječiti štrajk, uho okvir, lakat štrajk, pa naviše prepone štrajk. Oni su snažni, izdržljivi i vjerojatno neće uzrokovati nikakve ozljede tijekom procesa markantnim druge.
Osnovne tehnike samoobrane; Prva stvar koju treba imati na umu kad ste došli preko bilo koje takve situacije je to držati tvoj cool, tako da možete analizirati situaciju, sjetite se sebe obrani seli i prema tome planirati provedbu. Uzimajući u panici or hyped može zapravo smetati racionalnog razmišljanja i neće dopustiti mislite mudro. Evo nekih samoobrane poteze koji uvijek će raditi bez obzira na situaciju, protivnik, dob ili spol. , U situaciji kada napadač posjeduje you iza, uzmite desne noge, šalica it iza napadača desnu nogu i povući prema naprijed. Iako je ovo učinit će da padne unazad, još uvijek možda ne pustite. Dakle, dok se okreće oko pokušajte uzimajući vaše ruke nazad, zgrabiti njegovu licu i ogrebotine što dolazi na dohvat ruke. Na kraju on će vas pustiti, a zatim možete nastaviti borbu ili trčanje. , A ako napadač dočepa vas za vrat i igle vas protiv zid, možete čašu ruke i isporučiti hard smacks protiv njegove uši. Također možete koristiti zid kao poluge gore i ići s noge i dati mu teško gurnuti. Ako imate heels na onda je čak i bolje, cilj za glavu i nogom beskonačno. ; Budući da čeljust je najosjetljivije područje, jedan od najboljih načina da se brani je ostvarenje učinkovite udariti napadača u čeljust. Napravite pesnica, mjesto palcem na strani prstiju i štrajk dlanom strani zglobovima. ; Jak udarac u središtu prsnog koša je jedna od najopasnijih samoodbrane tehnike, ali vrlo učinkovite kao dobro, kao što se može stvoriti puno problema za napadača. If snažno donio na protivnika, osoba može otići u srčane tamponade koji čak može uzrokovati smrt. , Udaranje prepone područje je jedno od najstarijih i najboljih self obrana tehnike koje ima moć da onesposobi napadača. , Nadajmo se, nikada ne će naići na takve situacije u kojima ćete možda morati provedbu tih samoobrana poteze. Before provedbu tih samoobrana taktika je, međutim, preporuča se da im praksu sa iskusnim trenera, tako da možete štrajka točnije i nokautirati svakoga tko pokuša naškoditi. Ostati upozoriti i svjesni svoje okoline, izbjegavajući mračne i izoliranih područja, čuvanje i neke self obranu oružjem su neke korisne preventivne mjere koje će vas zadržati daleko od bilo kakve neočekivane štetnih okolnostima.

0 comments: