Kako kupiti laskavu Odjeća

Posted by sorav at 20:07

Sunday 6 November 2011

An pješčani sat slika je kao san za mnoge. Ovaj svibanj hold true u svijetu mode. Međutim, postoje mnoge koji se bore da haljini svoje najbolje pogotovo kad dobije nekoliko kilograma. Pa, u tom slučaju, nema točka u slijedećim najnovijim modnim trendovima. Trik leži u odabiru odjeće, što ravnije jedan je oblik tijela. Osim odabiru odjeću koja su skrojeni prema odijelo vaše tijelo, jedan može koristiti mnogo načina za odabir haljine povećati osobnost. Ako su razmišljanja o kako kupiti laskavi odjeću, onda ovdje su neke smjernice ti bi trebate slijediti.
Kako kupiti laskavu Odjeća:; Jeste li petite vrste? U tom slučaju, jedan od načina da laskati vašem tijelu oblik bi se odabrati odjeću koja su bez nemiran detalje. Idi u za dobro cut siluete i kombinirati ih s visokim petama. Izaberite formals poput tanka linija odgovara kao profesionalni odjeću.
Imate širok struk? Pa, onda bi trebate odabrati odjeću koji donosi pozornost daleko od struka područja. Možete naglasiti područje vrata ili show off vaše noge u suknju. Izbjegavajte velika pojasevi s velikim kopčama i tkanine koje prianjaju uz tijelo.
Žene s ravno okviri potrebu stvaranja iluziju krivulja. Koristite stilski pojas na struku području definirati isti. Nosite trendy vrhova s ​​ruffles ili slobodnu teče suknju.
Žene koji su na teža strani osobito na gornji torzo trebaju izbjegavati vrhovima koje donose više pozornost, poput dubokom V-vratove. Umjesto toga, možete nositi trendi lupanje srca ili suknju s brodom vrat vrhovima. Izbjegavajte vrhovima s ogromnim ramena jastučići i teških embellishments u tom određenom području.
Ako su teže na bedara onda trebate odlučiti za hlače koje vitak dolje cjelokupni izgled. Spaljene hlače su u redu, ali bi se osiguralo da nisu previše spaljene, jer će samo učiniti vaše bedrima pojavljuju veće.
Koristite ove savjete kupiti odjeću koju stvarno laskati. A dobro strukturiranim look will give you all the confidence you need.

0 comments: