Poziv Make Your Own Wedding

Posted by sorav at 20:32

Friday 25 November 2011

Kad je moja prijateljica Christy odlučili vezati čvor s njom srednjoj školi dušo Brad, oni su oboje znali su htjeli mali i elegantan vjenčanje. Oni ne žele ništa previše fantazija! Ne ledenim skulpturama, ne milijun-dolar mjesto, bez gurmanske izbornik - samo mali jednostavan, bez volanima wedding! Oni su čak napravili pozivnice za vjenčanje kod kuće. Većina RSVPs da je povratak došao spominje kako lijepo je vidjeti starinski pozivnice za ručne wedding!
Pozivnice za vjenčanje bilo ručno ili ready made - treba biti topla, jednostavna i dobrodošlice. U slučaju da želite napraviti svoj vlastiti pozivnica za vjenčanje, onda ovaj članak će vam pomoći da napravite prelijepo i jedinstveno vjenčanje pozivnice na svoju vlastitu. Oni cijene manje, oni izgledaju odlično i najviše od svega - oni su posve originalno! Ovdje su sve stvari morate uzeti u obzir prilikom donošenja imate pozivnice za vjenčanje. Prije svega, morate imati jasniju sliku o tome kako želite svoju pozivnice za vjenčanje biti - jednostavna kartice, accessorized kartice ili out-of the-box-pozivnice.
Izgled Wedding kartice
Pa izgleda wedding kartica uključuje cijeli dizajn na vjenčanju kartice. Sjetite se da trebate imati vrlo specifičan vid prije nego što započnete na izradu vlastite wedding kartice. Želite li biti sigurni u boju kartice, oblik kartice, omotnice i najvažnije sadržaj kartice. Provjerite jeste li sjesti i dogovoriti svaki element kartice kako bi se izbjegle bilo kakve argumente nakon kartice su spremni. Zapamtite da samo kada imate izračunati sve detalje kartica - uključujući broj kartice i na popisu gost vjenčanja - možete započeti proces izrade karata.
Odabir pravog papira
Ako želite napraviti jednostavan wedding kartice, trebate da biste započeli s bojama i papir tekstura koji će vam trebati. Provjerite da li ste dobili papir da je dovoljno čvrste, a opet ne kao debela kao karton. Čak možete odlučiti za ručne radove, mirisni radova koji čine vjenčanje pozivnice ekstra posebna. Trebali biste uvijek koristiti oštre rezač papira i smanjiti rad u grozdovima u cilju očuvanja jedinstvenosti u pozivnice za vjenčanje. Kupite listova papira, koji su prikladni za pisanje - s obzirom na teksturu, kao i boju papira.
Vjenčanje Card Oblici i koverte
Wedding kartice mogu biti bilo kojeg oblika koji želite. Iako su tradicionalno koristi oblike kao pravokutnik, kvadrat možda seem konvencionalnih i elegantan, uvijek postoje parovi koji žele da se uvede element inovacija u njihova vjenčanja kartice. Ako želite dodajte malo novosti na Vaš kartice, pokušajte wedding karticama koje su u obliku kao što su svadbene torte, ili mladenka i mladoženja silueta, ili čak wedding zvona. Pokušajte i napraviti omotnice malo inovativna kao dobro.
Wedding Pozivnica Card sadržaj
Poziv wedding kartica mora imati jasan i precizan sadržaja. Prvo i najvažnije je jasno treba spomenuti detalji ceremonije vjenčanja kao što su datum vjenčanja, vjenčanje mjestu i vremenu. Osim toga, možda želite dodati smjerovima na mjesto događaja u obliku malog karte. Dodatne kartice za goste odgovoriti leđa i potvrditi njihova prisutnost poznat, kao RSVPs također bi trebali biti uključeni. Nakon što ste spomenuto, ove podatke možete dodati malu pjesmu stih ili vjenčanje kotaciju da bi poruka posebnim. Međutim, pobrinite se da ne probati i stvari previše sadržaja u malom prostoru, tako da poziv ne čini pretrpan.
Pisanje Sadržaj - Tiskanje ili kaligrafija
Kao i za pisanje dijela poziva, možete koristiti konvencionalne sitotisak tehnike ili koristiti stari dobri računalo za ispis sadržaja. Tisak je preferirani izbor, jer to donosi uniformnosti font i stoga čini poziv izgledaju elegantno. Međutim, ako ste vi ili bilo koji od vaših članova obitelji / prijatelja su dobro upućen u umjetnost kaligrafije, uvijek možete dobiti poruke pisan rukom u prekrasnoj kaligrafskim pismom!
Wedding Card Dekoracije
Kada sve te stvari su na mjestu, vrijeme je da pokažu kreativnost i dodati prskanjem dekoracije kartice. Accessorize svoju karticu s nekim sjaj, umjetno cvijeće, minijaturni wedding zvona, saten vezice i prilično lukovima. Pobrinite se da dekoracije odijelo boju kartice. Također budite sigurni da ne dobijete odvodeći sa dekoracije toliko da se ukrasi zasjeni sadržaj poziv. Držati ga jednostavno i elegantno!
Pa sada da znate sve o stvaranju vlastite pozivnica za vjenčanje kod kuće, možete početi i napravite svoj vlastiti pozivnice za vjenčanje! Ako ste pronašli želite lakši izlaz, onda postoji veliki broj Do-it-yourself (DIY) wedding poziv setove, koji će vam pomoći s procesom. Bez obzira što učiniti, sjetite se da vjenčanja su pitanja u srcu, a time i istjerati svaki poziv s izvornom i topli osjecaj i pozvati narod da bude dio ovog lijepog dana da bi to zaista upečatljiv i poseban!

0 comments: