Wasp Nest Uklanjanje - Početna lijekovi za uklanjanje gnijezda Wasp

Posted by sorav at 07:01

Friday 14 October 2011

Osica gnijezdo je stvarno velika gnjavaža u urbanim područjima. Ose imaju tendenciju da izgrade svoje gnijezdo na uglovima krovova bilo kojeg objekta. Postoji širok izbor osa naći s različitim vrstama izgled, veličina i ponašanje. Stings od osa izaziva jaku bol i oticanje. To može imati više ozbiljne posljedice na one ljude koji se alergija od osa ubod i često je potrebna medicinska pomoć. Stoga postaje nužno da se mjere se uzimaju za osica gnijezdo uklanjanje. Sada, mi ćemo raspravljati o osa kontrolu i home lijekova za uklanjanje gnijezda osa.
Početna lijekovi za Wasp kontrolu
Učinkovita metoda kontrole osa je zamka njima. Možete jednostavno pripremiti domaće zamku koristeći neke od odbačenih materijala prisutne u svoju kuću da može poslužiti kao zamke za ose. Ose privlači prema slatkišima i slatku hranu, kao i sirovih proteina. Uzmite bilo koji stari spremnik kao plastične boce mlijeka ili bilo staklenku i ispunite ga s voćnim sokom i stavite nekoliko komada sirovog mesa u nju i stavite ga u vrtu ili u blizini bilo koji od prozora. Kao posljedica fermentacije sok i kvarenja mesa, neugodan miris se daje, koji privlači ose. Miris će privući ose ka kontejner. Čim osa ulazi u kontejner, to će se utopila u sok i da će biti ubijeni. Odaberite veličinu spremnika po vašim zahtjevima. Držite zamjene komponenata sa fresh one nakon redovitim intervalima vremena za postizanje najboljih rezultata. Na taj način možete držati ček na ose da unesete svoje kuće ili ureda.
Različite Početna lijekovi za uklanjanje Wasp Nests
Osa gnijezda su izrađeni od drvenih vlakana. Pred vama se obvezuju potencijalno riskantan zadatak osica gnijezdo preseljenje, trebate se zaštititi s nekim zaštitne opreme. Nosite odjeću koje imaju broj slojeva. Onda, nositi zaštitnu jaknu od kože ili gume, tako da ubod ne može prodrijeti vašem tijelu. Zaštitite lice s nekim maskom i oči naočale. Nikad ne pokušati ukloniti osa gnijezdo stavljajući vatru u gnijezda ili da ih poplava s vodom. Tih načina osa uklanjanja će rezervni neke od ose i oni će vas napasti još agresivnije.
Ground Wasp Nest Removal, pažljivo promatrati tlu gnijezdo, pronaći točno mjesto gdje se osa se kreće u jednom pravcu u blizini gnijezda. Vrlo je vjerojatno da će biti polazna točka od gnijezda. Stavite veliku zdjelu veličine tijekom tog ulazu i držati ga tamo za nekoliko tjedana i mnoge osa će biti ubijeni. Ipak, neke ose mogu iskopati još jedan ulaz za bijeg. Zalivši rješenje sapunom i vodom u gnijezdo pomoći će uništiti zemlju gnijezdo. Posljednja opcija je da se zapečati ulaz s tla i pokopati površine pod hrpa tla i kako bi se osiguralo da se preostali ose ubijen.
Zračni Wasp Nest Uklanjanje; Zračni gnijezda oni koji su vidjeli ispod strehe ili u granama drveća. Tijekom noći vremena, idite u blizini gnijezda i pokriti ga se s velikim plastičnu vrećicu i izvadite cijeli gnijezdo iz točke privrženosti i zavezati otvoreni kraj torbu odmah. Vezati kamen u vrećicu i stavio ga u kantu punu vode, tako da torba utopila u njoj. Dakle, sve ose će biti ubijeni. Također možete držati vrećicu pod suncu.
Idealno vrijeme za primjenu bilo kojeg od home lijekova za uklanjanje gnijezda osa, je sumrak ili u zoru. U mraku i hladnom temperaturama ose postati neaktivna i svi ose će se unutar gnijezda. Postoje neke gnjezda koje su ugrađene unutar kuće zidove ili ispod poda ili druge takve teško doći do područja. Ovi tipovi osa zadaća uklanjanje gnijezda treba biti zbrinut na za profesionalne borba protiv štetočina usluga koji će vam pomoći u kontroli osa.

0 comments: