Uklanjanje Pazuh Mrlje - Znoj Mrlja Uklanjanje

Posted by sorav at 21:25

Monday 31 October 2011

Ništa može biti više odvratno od onih žute, prljave odozdo mrlje na vašem Novokupljeni bijelu košulju. Kao i uklanjanjem pazuh mrlje može biti prilično izazovan, je bolje ih spriječiti na prvo mjesto. Oni bi trebali biti uklonjeni čim moguće prije mrlje postavljen na tkaninu trajno. Prije nego što raspravljaju o kako to maknuti znoj mrlje ili mrlje ispod pazuha, to je jednako važno da baciti neki svjetlo na ono što ih točno uzrokuje, tako da možemo poduzeti odgovarajuće mjere da ih spriječi.
Uzroci Pazuh Mrlje
Pazuh mrlje uzrokovane znoja i eventualno korištenje antiperspirant proizvoda. Antiperspiranti su proizvodi koji smanjuju proizvodnju znoja koje stanice u tijelu. Općenito, aluminijske soli se dodaju antiperspiranti kako bi ih još na snazi. Ovaj sastojak antiperspirant proizvoda reagira sa solima prisutno u našem znoju i izaziva one ružne mrlje ispod pazuha. Postepeno sastojci tih proizvoda su apsorbirane od naše odjeće, koja bi ove mrlje više tvrdoglav. Stoga, važno da uklonite znoj mrlje odmah.
Sweat mrlja metode uklanjanja
Ako odozdo mrlje svoje odjeće nisu jako izraženo, možete pokušati deterdžent, po mogućnosti kisika na temelju jednog, za odstranjivanje pazuh mrlje. Tada ih je suho u suncu, kao što je sunčeva svjetlost također pomaže da se iz takve mrlje. Međutim, pobrinite da vaše odijelu ili majicu je washable, jer ako samo suho čišćenje preporuča proizvođač, pranje nije opcija.
Za uklanjanjem znoj mrlje, koje su stvarno tvrdoglavi, ti bi trebati više nego samo jednostavan deterdžent. Soda za pečenje smatra mnogi, kao jedan od najučinkovitijih načina sweat sredstvom za uklanjanje mrlja. Možete primijeniti neke sode bikarbone na površini i ostavite da ostane oko pola sata. Koristite mekanu četkicu za lagano utrljajte na tom području, a zatim ga isperite toplom ili hladnom vodom. Osim uklanjanja mrlje ispod pazuha, to će također ukloniti neugodan miris znoja.
Također možete primijeniti rješenje sode bikarbone, peroksid i vode, miješati na jednake dijelove. Primijeniti rješenje na području, ostaviti za oko 20 do 30 minuta, a zatim protrljati mekom četkom i isperite toplom ili hladnom vodom. Ali nemojte koristiti tople vode za uklanjanje mrlja od odjeće, kao što to uzrokuje mrlje za postavljanje na tkaninu. Također zapamtite probati ovo rješenje prvi na neupadljivom područje odjeće, samo da pobrinite da ne uzrokovati oštećenja tkaninu ili boju. Paste od aspirina i voda se također može koristiti za uklanjanje mrlja ispod pazuha.
Još jedan jednostavan način zaposlenih za uklanjanje mrlja odozdo uključuje uporabu soka od limuna. Limunov sok čini mrlje svjetlije, dok ih sušenje u suncu će im pomoći da u potpunosti ukloniti. Ocat se može koristiti za uklanjanje pazuho mrlja. Dovoljno je staviti neke octa na području i ostavite 20 do 30 minuta. Tada jednostavno oprati vodom. Mnogi ljudi preporučuju korištenje bjelilo, vodikova peroksida i amonijaka sredstvom za uklanjanje mrlja. Ali to je preporucljivo poduzeti odgovarajuće predostrožnosti dok primjenjujući takve supstance, jer oni mogu izblijedjeti boju i uzrokovati značajnih oštećenja na tkanina, napose ako tvoj košulja ili odijelu je izrađen od delikatna i skupih materijala.
Nadam ove jednostavne čišćenje savjete bi vam pomoći da dobili osloboditi onih ružne odozdo mrlje. Ali samo da provjerite da li čist tvrdokornih mrlja these najranije prije nego što postavite na tkaninu vaših odjevnih predmeta. Isto tako pokušati spriječiti ispod pazuha ili znoj mrlje noseći potkošulju ili pomoću aluminijske free ili niske aluminij sadrže antiperspiranti or dezodoransa. Druga važna točka, a ne da željezo obojeni odjeću, jer to će skup mrlje na tkaninu i učiniti ih teško ukloniti.

0 comments: