Frizura za African American žene

Posted by sorav at 10:12

Sunday 23 October 2011

Gone su dani kada African American žene su morale boriti s podliježe hair teksture. Crni frizure su došli puni krug s uvođenjem stilova posebno pogodna za crno žene. Good frizure nisu samo svi o ravno, duge odskočiti kosu. Afroameričke kose ugrađeni u tijelo, zbog svoje kovrčava, valovita uzorak koji omogućava da se styled na mnoge načine, koji uključuju pletenice, pletarskih i cornrolls. Stoga, ako ste u stilu rutina te se s obzirom na mijenjanje styling, a zatim ovdje je popis frizura za African American žene.
Kratka frizura za African American žena
Kratka frizura za crne žene su sassy i sportski te su odličan način da istakne svoje lijepe crte lica. Osim toga, oni su vrlo lako održavati. S kratkim frizuru, African American žene mogu izmjenjivati ​​ga nosi ravno ili dodavanja nagovještaj kovrče ili samo ste ga nakovrčati prirodno. Za one s ravnom kosom, pokušajte klasični bob frizura kratka ili samo odabrati a 'Halle Berry' slojevita hairstyle. Za opušteni kose, pokušajte ga styling u valove pomoću kosu gel ili dobiti seksi windblown pogled s gore flips.
Afro frizura
Stil Afro frizure posebno je pogodna za prirodne afričke kose i među drugima koji su čvrsto uvijen ili kinky kosu. Za Afros, kosa stil tako da se ističe iz tjemena. Ukupna oblik silueta stvorio krug. Međutim, to je predmet na varijacije, ovisno o individualnoj sklonosti. Frizura je stekao ogromnu popularnost u 1960 i 1970's, postao modni stil i simbol snage i ljepote crne kose.
Stil može biti izrađen od strane spritzing kosu s svijetlo ulje ili krema i nježno ga masirati kroz kosu. Sada koristite kose pokupiti s non-metal raonik, da podigne kosu iz glave i jednom kosa je picked kroz temeljito, koristite dlanovima nježno pogladiti i oblikovati kosu u meke, zaobljene siluetu.
Hair Pleter
Jedan od najpopularnijih African American frizura, kosa pletenice dizajni su sastavni element African American kulture. Od najjednostavniji od tri cjedilu pletenice za kompleksne mikro pletenice i cornrow pletenica stilova, frizura pletenica pružiti raznovrstan izbor za styling prirodne crnu kosu. Možete odabrati bilo neka leže bliže ili objesiti slobodno od skalp. Iako je prvenstveno odgovara narod s dugom kosom, žene s kraćim kose može koristiti kose ekstenzije koje se mogu koristiti za pletenice kose. 'Veliki Box' pletenice, također poznat kao božica pletenice, su stvorili pletarskih umjetne kose u velike pletenice. Zapamtite ipak, da kose, koja is opleten previše čvrsto svibanj rezultat u gubitak kose i Thinning.
Afro Puff frizuru
Afro dimova su stvorili sastavni kosu temelji se na broj dimova je potrebno. Kosa lisnato onda je osigurano oko baze pomoću elastičnih bend. This African American frizure nije samo atraktivan, ali i izgleda prilično uredan i uredan.
African American Twist frizura
Od poznatih slavne osobe poput Jill Scott, afro-američki (afro) twist frizura postali su prilično popularan zbog svoje svestran izgled i njihova jednostavnost održavanja. Oni koriste prednost prirodno kovrčavu i čvrsto namotan African American kose, za postizanje savršenog stila. Just wet kosu, to uviti i pustiti da se osuši na zraku, kako bi se postigla stil koji pokazuje svoje osobnosti i izražava pravu sliku.
Zapamtite da kada odaberete bilo koji hairstyle, posavjetovati se s stilist prvi, da vidi da li to odgovara vašem stilu i osobnosti. Izbjegavati korištenje kemijskih tretmana surovi i druge tretmane koji mogu traka za kosu od svoj sjaj. Uostalom, prirodna crna kosa je lijepa, a sve što trebate je frizuru koja vam odgovara samo pravo.

0 comments: