Prirodni lijekovi Ljepota

Posted by sorav at 22:36

Sunday 30 October 2011

Uz dostupnost različitih vrsta komercijalnih kozmetičkih proizvoda, naš vrlo vlastiti prirodne ljepote lijekova, dobiveni od dobrota prirode, su ignorirana i marginaliziran. Nažalost, većinu vremena je prekasno za popravak oštećenja, do trenutka smo shvatili iznos šteta koje je učinio u tim proizvodima. Tako, ona će biti mudar potez, da se vratim na naše dobre stare prirodne ljepote home lijekova, kako bi se očuvanje naše prirodne ljepote, umjesto da prianja na komercijalnim kemijskih proizvoda, koji su također vrlo skupo. Isprobajte tih prirodnih lijekova ljepote za zdrav, užaren, nečistoća kože, prekrasne kose i prekrasna izgleda, zdrave nokte i nokte na nogama.
Prirodni lijekovi Ljepota, Prirodni lijekovi za ljepotu zahtijevaju korištenje lako dostupnih sastojaka, bilo samostalno, ili u kombinaciji nekoliko sastojaka. Nekoliko ovih sastojaka možda već biti dostupni u vašoj kuhinji, ili drugo što se može kupiti u trgovinama i općenito su također prilično jeftin.
Prirodni lijekovi za ljepotu - Skin Care
Suhu kožu, koristite prirodne smjese za njegu kože za avokado ulje i jaglac ulje za suhu kožu. Ulijte ovu mješavinu u posudu i dobro protresti. velikodušno primjenjuju se na kožu pred kadu i pustite da ostane za oko 15 minuta prije pranja off.
Masnu kožu: "Za blemished masnu kožu, topla žlica meda i to dobro masaža u vlažnu kožu, kružnim pokretima za oko 10 minuta. Dopustite da se osuši na zraku, a zatim isprati toplom vodom i osušite.
Piling; Piling je vrlo potrebno za njegu kože. Mix ½ šalice maslinovog ulja, ¼ šalice granatirane oraha, ½ šalice zobene pahuljice i 1 žlica meda u hrani procesor i spremiti u kontejner. Koristite velikodušan iznos od ovu smjesu za piling kože prije kupka, masaža dobro i neka ostane za oko 10 minuta i zatim isprati hladnom vodom.
Face Pack; Napravite masku za lice by gnječenje pola zrelih banana, pomiješati s malo mlijeka i primijeniti ga na lice. Neka to ostane oko 15 do 20 minuta, zatim isprati toplom vodom i osušite ručnikom. Slijedite ga s moisturizer i koristiti masku za lice barem jednom tjedno, za meku, podatnu kožu.
Anti-Acne maskom, Da bi se ova prirodna ljepota lijek protiv akni maskom, odvojite bjelanjke od dva jaja. Umutite snijeg od bjelanjaka koristeći miješalica dok ne navrše paperjast. Primijeni to acne zaraženog područja, ostaviti na za 20 minuta i zatim isprati sa toplom vodom i osušite. Ovo je dobar prirodni lijek acne.
Anti-Bore, napraviti bez nabora njegu kože lica masku by gnječenje 2 nezrele papayas, miješati ovo s žličice maslinovog ulja i malo mlijeka. Primijenite na svoje lice i neka ga sušiti zrakom za oko 30 minuta. Operite off masku s toplom vodom i osušite.
Sredstvo za čišćenje; Napravite prirodni čišćenje za normalnu do masnu kožu, miješanjem šalicu jogurta s nekim sok od rajčice i aloe vera sok, primjenjuju na vaše lice i vrat i ostavite da se boravak za nekoliko minuta. Isprati s toplom vodom i osušite.
Opor, Mix 6 dijelova matičnjak, 4 dijela ruža balzam, 1 dio limunova kora, 1 dio ružmarina balzam, 1 dio eterično ulje lavande i jedan dio octa i pohraniti ga u bocama kontejner. Koristite ovu smjesu preko lica kao adstrigentno kad god je potrebno. Provjerite jeste li dobro protresti bočicu prije uporabe.
Toner; Provjerite ove prirodne ljepote toner miješanjem ¼ šalice soka od rajcice, ¼ šalice krastavca sok, ¼ šalice sok od mrkve, ½ šalice čaja od kamilice, ½ šalice zelena metvica čaj i ½ šalice soka od limuna u staklenku i miješanje dobro lijek. Stavite u hladnjak ovu smjesu i koristiti kada je potrebno. Korištenje tonik je bitan za njegu kože lica.
Mane korektor, Mash 5 - 6 zrelih jagoda, pomiješati s malo jogurta i par kapi limuna. Primijenite smjesu na lice vlažnim i masirajte ga lagano u kožu. Neka to ostane za neko vrijeme, zatim isperite toplom vodom i osušite.
Suha ispucala usta, nanesite tijesto miješano od jednake količine mlijeka vrhnje i glicerin na usnama, ostavite ga preko noći i isperite sljedećeg jutra. To je jedan od najdjelotvornijih prirodnih ljepota home lijekova.
Prirodni lijekovi za ljepotu - Eye Care
Anti-natečenost, da eliminiraju natečenost od očiju, oguliti krumpir, operite i dobro osušite. Tada rešetke krumpir i napraviti oka omot popunjavanjem grated krumpira u čistom krpom i napraviti topao oblog iz nje. Postavite ovaj na kapcima za oko 15 minuta.
Pod okom Tamni krugovi; Napravite tijesto miješanjem jedne juice žličica rajčice, prstohvat kurkuma prah, prstohvat gram brašna i nekoliko kapi limuna. Primijeni ovo na tamne krugove dnevno. Dopustite da se osuši i isprati sa hladnom vodom pažljivo.
Prirodni lijekovi za ljepotu - Njega kose
Gubitak kose, ulje, Napraviti smjesu od jedne kipuću ulje šalice senfa s četiri žlice kana lišća. Filtriraj ovu smjesu i spremiti u kontejner. Koristite ovaj na kosu prije pranja, primjenom velikodušan iznos za kosu i vlasište i ostavite da ostane za jedan sat ili tako. Isperite šampon. To je vrlo učinkovit prirodni gubitak kose lijek.
Šampon, šampon Da bi u borbi protiv gubitka kose, mix 1 žlica soka od limuna, 2 žlice grama sirovog prahu i 5 kašika skute. primijeniti na kosu i ispiranje, nakon ostavljajući boravak za nekoliko minuta.
Perut, mješavine jednakih količina soka od cikle sa jednake količine octa. primijeniti na vlasište i ostavite na pola sata. Isperite hladnom vodom i dobar šampon da se smanji perut.
Anti-perut šampon, napraviti prirodnu njegu kose anti-perut šampon miješanjem 1 žlica sode bikarbone s toplom vodom, primjenjuju se na kožu, masaža i dobro isperite.
Suhu kosu, nanesite velikodušan iznos od majoneze od korijena do vrha kose i pustiti ga boravak u trajanju od 30 minuta. Isperite mlakom vodom. Također možete izlupati jaja i dodati 2 žlice svake od kokosovo ulje i sezamovog ulja. Primijeniti na kosu i ostavite da boravak za nekoliko minuta prije ispiranja off s mlakom vodom.
Tanke sjaja kose; Da bi dodali volumen na tanke dosadan kose, koriste pivo kao regenerator nakon shampooing kose. Ostavite ga na za 5 minuta i isperite.
Neposlušnu kosu, napraviti masku kose miješanje jedan dio maslinovog ulja na jedan dio jaja i jednog dijela majoneze. Primijeniti na kosu i ostavite da ostane za pola sata umatanje kose u ručnik. Isperite hladnom vodom, šampon i regenerator.
Masnu kosu i vlasište; Mix žlica soka od limuna s čajna žličica aloe vera gela i masažu ga dobro u vlasište i kosu. Neka to ostane za 20 minuta i zatim isperite blagim šamponom.
Split Završava; Mix žličica svake od maslinovog ulja, senfa ulje i ricinusovo ulje. primjenjuju se od korijena do vrhova i masaža dobro. Ostavite ga na za pola sata i isperite mlakom vodom.
Prirodni lijekovi za ljepotu - Ruka i noga za njegu
Suhom i tamnom koljena i koljena; Napravite pročišćavati miješanjem sokom od pola naranče to ¼ cup granulirani šećer i ¼ šalice maslinovog ulja. Ljuštiti i masirajte vlažnu laktove i koljena s tim ribati prije kupanja i isperite toplom vodom.
Lomljive nokte; Za liječenje lomljive nokte, nanesite biljno ulje i masirajte ga dobro u nokte na nekoliko minuta. Učiniti bez isperite.
Stained Nails, natrljajte sokom od limuna u obojene nokte i masaža dobro. Nemojte isprati te ponoviti to na dnevnoj bazi kako bi dobili osloboditi od mrlje na noktima.
Suhe ruke i noge; Nanesite velikodušan iznos od maslinovog ulja na ruke i noge prije kupanja i masaže dobro. Ostavite ga na 30 minuta i isperite blagim sapunom ili tijelo oprati.
Stinky noge; Pripremite stopala potopiti miješanjem jednake količine limun ulje, eterično ulje lavande i ružmarina ulje u kadu tople vode. Namočite noge u to za oko 30 minuta, isperite čistom vodom i osušite.
Puknut Heels, Potopite stopala u limunov sok dodan u toplu vodu, pročišćavati noge s velikodušan iznos od granuliranih soli, a zatim nanesite smjesu pire od zrelih banana i biljnog ulja do napuknut peta. Ostavite ga na za nekoliko minuta i isperite toplom vodom.
Isprobajte ovih prirodnih ljepota lijekova i korist od dobrota prirode da se dobije svježe, prirodne i mlađi gleda kožu svaki dan.

0 comments: