Kako da biste dobili osloboditi od Moths

Posted by sorav at 04:44

Thursday 13 October 2011

Moljca je vrsta kukaca koje sliči leptiru i pripada istom redu, odnosno, Lepidoptera. Postoje uglavnom dvije vrste od moljaca koji se obično s kojima se susreću ljudi koji žive u šumovitim područjima. Oni su ostava moljca, također poznat kao indijski jela moljca, te odjeću moljac. Male moljci su teže riješiti nego one velike. Oni se obično nalazi u kuhinju, kupatilo i bilo koje druge vlažne površine.
Kako da biste dobili osloboditi od Moths?
Moljaca i njihovih larvi mogu jednostavno wreak pustoš na vaš vrt, kuhinja i odjeću. Oni obično trebaju vlažnim i vlažnoj okolini na težini. Najbitniji dio u skladu mjeseci udaljen je da svaki dio, osobito vlage i visoke vlage u svojoj kući, čist i uredan. Evo neke jednostavne načine za dobivanje osloboditi od moljaca.
Čišćenje i usisavanje, čišćenje Pravilno je ključno za sprječavanje zaraze gubara u vaš dom. Morate očistiti svaki ormar, ormar, ili ormar dobro, čim vam otkriti prisutnost ovih elastičnih kukaca. Prvo, izvadite sav sadržaj ormarića ili ormarom i početi usisavanje svakog dijela. Kao što moljci treba vlage i vlažna okolina da raste, usisavanje može pomoći u kontroli populacije. Također možete izbrisati vaše ormariće s octom. Dovoljno je uzeti spužvu i protrljati neke octa na svakom gluho i kutu kuhinja ormari i ormari. Sapunast vode ili deterdžent rješenje se također može koristiti umjesto octa. Ali ne zaboravite pročišćavati sumnjivih područja dobro, da skinu ličinke that drži čvrsto bilo kojoj podlozi.
Odjeća glačanje, ako sumnjate prisustvo moljaca i njihovih larvi na odjeću ormari i ormari, a zatim ih odnesu van oprati ispravno. Suhi ih u odgovarajuća suncu, a zatim ih željeza. Tkanine poput svile i vune može biti suha očistiti umjesto pranje ruku. Glačanja može vam pomoći da se eliminiraju ove štetočine i larve. Također možete staviti odjeću u hladnjak za nekoliko dana kako bi se dobili osloboditi od moljaca i njihovih larvi.
Natrijev Svjetlo; Moth ljubavi prema svjetlosti je poznata činjenica, a vrlo često možda su primijetili njih kružiti oko umjetnih izvora svjetlosti. Svjetlo igra značajnu ulogu u donošenju these moljaca u blizini svog doma. Svjetlo natrija može, međutim, vam pomoći kao oni privlače samo mali broj moljaca. Oba niskog i visokog tlaka natrij svjetla može se koristiti za tu svrhu.
Moljac Poison i kugle, ponekad, borba protiv moljci postaje toliko teško da se mora uzeti pomoć kemikalija kao moljac kuglice i otrov. Iako je vrlo učinkovit u kontroli populacije moljaca, te kemikalije su podigli nekoliko pitanjima vezanim za zdravlje. Upotreba tih kemikalija sigurno možete imati neke nepovoljne učinke na vaše zdravlje, pogotovo ako dovoljno opreza ne uzimaju.
Zamke moljac, moljac zamke, osobito feromonske klopke pokazale su golem uspjeh u hvatanju odraslih moljaca. Oni mogu raditi kao alarm da vas upozori protiv moguće invazije moljac. Ova je metoda posebno pogodan ako se pitate kako da biste dobili osloboditi od moljaca ostava ili indijski obrok moljaca.
Prirodni Moth repelenata, Jednom kada ste uspjeli u uklanjanju tih neželjenih štetočina iz svoje kuće, možete koristiti neke prirodne proizvode ili repelenata da zaštitimo vaše kuće iz drugog moljac zaraze. Jedan takav prirodni moljac odbijajući is uljem lavande. Stavljanje vatu namočenu u eteričnog ulja na mjesta koja su pogodna za moljaca može pomoći da ih odbijaju. Slični rezultati se mogu postići s metvice, klinčića, timijana i eukaliptusa. Some Make vrećica uključujući lišće ove biljke, i stavite ih u mjesta koja su pogodna za rast moljac.
Dehumidifier; Posljednje, ali ne najmanje važno, ovlaživači su još jedan učinkovit način da zadržite svoju kuću moljac besplatno. As spominje već, moljaca jednostavno napredovati u vlažnom okruženju i tako dehumidifier mogu vam pomoći da se pozabave ovim problemom. Za izradu ove mjere još na snazi, ne zaboravite postaviti svoj humidifier extra suho postavljanje.
Nadam ove jednostavne, a opet učinkovite savjete o tome kako se riješiti moljaca će vam pomoći zadržati svoju kuću i okolici moljac slobodan. Ne zaboravite počistiti svoje kuće često i spremanje hrane, posebno žitarica, u zraku uske posude. Također koristite prirodne repelente u ormarima i ormari. Ove jednostavne mjere opreza preventivnih i bi ići dug put u izradi Vaše kuće moljac besplatno.

0 comments: