Kako instalirati bojler vodeni plin

Posted by sorav at 03:56

Wednesday 26 October 2011

Plinski grijači vode su ekonomski i brži način grijanja vode. Čak i uz veću cijenu unaprijed, plinski bojleri cijene otprilike upola manje raditi kao i konvencionalna električna grijalica za vodu. Sve što trebate je dovesti prirodni plin utičnicu, hladnom vodom, jedan dimovodni priključak za odvođenje štetnih plinova i vi ste spremni na svitak. Kao što je zapravo tako što ga sami možete obarati cijenu bojler instalacija prilično značajan iznos. Međutim, zbog pokušaja da se grijač instalaciju plina voda obično zahtijeva neke vodovod znanja. Prvi korak instalacije plina grijač vode je da provjerite smjernicama proizvođača. Ako već imate bojler i potrebu da se zamijenio ga ili ne imati bilo vodovod iskustva i pitate kako instalirati grijač vode na plin vlastite, a zatim slijedite korake navedene u nastavku
Instalacija plinski bojler: vodič korak-po-korak instalacije
U prvom koraku uključuje mjerenje centra do-centar dimenziji između tople i hladne vode cijevi, na vrhu grijanje vode, kako bi se osiguralo da je novi grijač ima iste dimenzije. Ako ste već jedan bojler, a zatim isključite plinom i vodom. Zatim ispustite spremnik prilažući vrtom crijevo na ventil za ispuštanje. Sada uključite toplom vodom ventil kako bi se omogućilo zraka u sustav.
Sljedeći korak uključuje odspajanje vodova pomoću dvije cijevi ključevi. Plin linija je isključen u sindikat dolikuje, ako je cijev pocinčanog ili na flare dolikuje, ako je linija opskrbe plinom bakra. Sada odvojite vodovoda iznad spremnika. If the cjevovoda lemljeni, koristite pila za metal ili cijevi za rezanje, za rezanje cijevi na ravne linije. Nakon stari bojler je iscrpljeno i isključen, vi ste spremni za novu instalaciju.
Instaliranje grijač plin vode dvije osobe posao, tako da nakon skidanja stare jedinice, imaju pomoćnik opterećenje stare bojler na aparat Dolly i ukloniti ga. Sada premjestiti novi grijač plin u položaju vode. Ne zaboravite da je mjesto na području s najmanje šest inča čišćenja oko nje za ventilaciju, s izravnim pristupom na plamenik i kontrole. Use torpeda i stolarski razini na boku bojler i razini s plastičnim shims, until jedinica je ravno gore i dolje.
Sada instalirati oprema zamku topline omatanje bojler teme topline cijev, koristite teflon trake. Od tih okovi su smjera, oni moraju biti ispravno instaliran. Priključite plavi kodirani elementi na hladnoću dovodom vode, sa strelicom prema bojler, a crveni kodirani elementi na vrućim dovodom vode, sa strelicom prema van. Use Ključevi cijevi se stegnuti okovi.
Sljedeći korak obuhvaća instaliranje veze vodene linije, mjerenjem i rezanjem veze vodene linije i dužine te ih Ponovno. Postoje određene trgovinama gdje pre-veličine dužine dostupne su u tom području. U slučaju kada novi bojler ulazni i izlazni otvori ne redati upravo sa starim vodovod koristite fleksibilne linije bakra opskrbe.
Nakon što se voda linija instaliran, vrijeme je da instalirate izvor goriva spajanjem plinovoda na kontrolu plinskih plamenika ventil, pomoću fleksibilnog plinovoda.
Provjerite istjecanje plina. Četkanje na, sapunast vode na rješenje plinske unije i svih plina zglobova, i provjerite za mjehurići. Ako postoji pukotina tada mjehurići će obrazac na površini.
Sljedeći korak obuhvaća pridaje ispušni dimnih, prilažući nacrt razvodnik nad dimnih bojler. Provjerite upute proizvođača i lokalnih kodovi za instaliranje dimnjaka.
Nakon što svi priključci su na mjestu, uklonite ploče plamenika pristup. Potom gumb na vrhu kontrole okvira, u 'pilot' položaj i držite svjetlo kamin utakmicu, za otvaranje pilot pristupa. Držite reset tipku na upravljačkoj kutiji za nekoliko sekundi, nakon pilot zapali. Sada se možete uključiti na gumb i čuti plamenik zapaliti. Nakon što ste učinili, zamijenite ploču plamenika pristup i postavite temperaturu vode na željenu razinu.
Postoji nekoliko stvari koje treba imati na umu prije nego što možete početi instalaciju plina grijač vode. Ako živite u jednoj zoni potresa, onda bojler mora biti zaštićen od strane seizmički oslon, izrađen od 20-gauge trake lima, na tenk. Ako ste još uvijek pitate kako instalirati grijač vode plina na vlastite i bilo kakvih problema, dok to radiš, onda je najbrži i najsigurniji način je da bi to učinio po vodovod profesionalni. Također zapamtite da provjerite da li su vam sljedeće vodovod kodova. Dobra ideja za osiguravanje to, pozivom je vodovod inspektor saznati općinskih dopuštaju zahtjeve i bilo koje druge specifične kriterije koje oni svibanj imati.

0 comments: