Kako to Utočište Stucco

Posted by sorav at 23:02

Friday 14 October 2011

Stucco se sastoji od vode, obvezujući materijala i konstrukcije agregat koji uglavnom služi kao jačanje materijala. To je građevinskog materijala i daje zidovi, atraktivan izgled. Štoviše, to je izdržljiv i vrijeme-dokaz. Upotreba štuko u Sjedinjenim Američkim Državama datiraju iz devetnaestog stoljeća. St. John's Church, Washington DC je primjer jednog od najvažnijih štuko strukture devetnaestog vijeka. Stucco je smatra daleko superiorniji, jeftin, kosu i toplije materijala od opeke Andrew Jackson Downing, koji je bio arhitekt tog doba. Stucco je od dvije vrste, tradicionalnog i modernog. Tradicionalna štuko obuhvaćeno vode uz pijeska i vapna, dok moderni se sastoji od pijeska, vode, vapna i Portland cement. Moderni štuko je zid cementa gips pokrivanje koristiti za vanjske zidove objekta. Ponekad može također sadržavati mješavine aditiva koje uključuju sintetičkih akrila i vlakana. Ova mješavina dodaje s ciljem da se poveća snagu. Osim zidova, štuko također se mogu primijeniti na drvo. Iz gore raspravu, to je shvatio da je vitalni štuko materijala na jačanju zid i za dom uređenje svrhe. Stucco popravak postaje potrebno kada se pokazuje znakove oštećenja. Pa neka nam pronaći vanjska strana kako to popraviti štuko.
Koraci za popravak Stucco
Štuko popravak nije težak posao, to samo zahtijeva malo vježbe da to učinite savršeno. Kako bi u praksi, možete pokušati štuko popravak na zajednice koje sadrže rupe na njoj. Jednom kada uspješno liječiti te pukotina, možete premjestiti dalje učiniti stvarni posao.
Materijal potreban
Vi ćete zahtijevati Portland cement, bitumen, polivinil acetat (PVA) adhezivi, namočenom krpe, jedan mekom četkom, lateks boja, neke vrtnih crijeva i priključaka, boje valjci, primer, čekić, željezno dlijeto, brtvljenje materijala, sić, jedan od stakloplastike platno i odgovarajuće količine graditelja pijeska.
Postupak za Stucco popravak, prvi korak u popravak vanjske štuko je potpuno potopiti ispucati područje uz pomoć crijevo. Ako je učinjeno tako, štuko ne bi odvojena voda iz novog morta, a time bi se spriječilo pucaju. ; Sljedeći korak je priprema morta miješanjem neke vode na jedan dio Portland cementa i oko četiri dijela građevinske pijesak. Osigurati da malter postala dovoljno gust da se koriste za rad. , Nadalje, uzmi polivinil acetat vezivanje agent i pokrivaju područje napuknut. ; Obveznica bih ostati malo ljepljive za neko vrijeme, dakle primijeniti mort na ispucati u to vrijeme sama. To će popraviti obveznica i maltera miješati ispravno na ispucati. , A sada, pokrivati ​​područje puknut uz pomoć bitumena obložena stakloplastike. , Nadalje, fiberglass treba biti čvrst u svoje mjesto. Možete učiniti pritiskom valjak preko njega. ; Nanesite bitumena na području ispucati sad i neka ga na suhom. Sušenjem prvi sloj, primjenjuju druga kaput i širiti ga jednako, uz pomoć meke četkom, tako da dlaka ne ističu se kao ak mjesta na zidu, možda se pitate kako slikati štuko? Pa, to nije teško. Koristi upaljač da se bojite skrpan područje i neka premaz osuši. Nanesite drugi sloj fitilj i brinuti da novo obojana područja treba izgledati jedan dio ostali dio zida. , Nekoliko savjeta za zapamtiti, a Sanacije Stucco; Ako ste ikad naći vertikalna pukotina od dna zid prozor ili s krova na zid uz vrata, su ovih prslina popravljao od profesionalne. Kao takav, pukotine ukazuju da je greška u temelje zida. , Vrlo sitnim pukotinama koje su manje od 1 / 8 inča can biti punjena vrhunske kvalitete katranizirati. Radije koristite zatvaranje pukotine koja omogućuje slikanje na to mjesto aplikacije. ; Za slikanje štukatura, uvijek radije akrilne-based paint koja sprečava vlagu iz gomilajućim u štuko boje. , Pa jesi li vidio Taj štuko popravak nije uopće teška posao. Stucco instalacija se može postići s dovoljno prakse slijedi pravilne primjene gore opisani postupak u dobivanju to pravo završiti za vaše zidove.

0 comments: