Niski proračun Wedding

Posted by sorav at 21:36

Thursday 27 October 2011

Vjenčanje dan je poseban dan u svačijem životu. To je dan kada se dvoje ljudi u ljubavi ujediniti zajedno u sponu povjerenja i predanosti. Budući da je dan koji nikada nećete zaboraviti i cijeniti cijeli svoj live, to zahtijeva puno vremena, truda i promišljenost planirati svoje vjenčanje iz snova. Ovih dana, mnogi parovi su se opredjeljuju za podršku njihovim vlastitim vjenčanjima, a ne ovisno o roditeljima financija. Ali s povećanjem troškova prosječnom vjenčanju, koje nekako troškova između $ 30.000 do $ 40.000, parovi su u potrazi za jednostavne i kreativne načine za trošiti svoj novac, i učiniti svoje vjenčanje ugodan ali nije skupo. Vjenčanica, vjenčanje cvijeća, vjenčano prstenje, vjenčanje dekoracije, sve ove stvari zapravo mogu koštati jedan sreće ako se pravilno wedding planiranja proračuna nije učinjeno. Stoga, sljedeći su neke jeftine vjenčanje ideje koje će vam pomoći u planiranju niskim proračunom vjenčanja.
Kako planirati Niska Wedding proračunu?; Prvi korak je da se plan wedding proračuna koji bi trebao uključiti sve troškove kao što su vjenčanja haljina, hrana, dekoracije, vjenčanja favorizira, recepcija, itd. Nakon što ovaj popis, te bi trebao uzeti procjenu različitih proizvođača o njihovim stopama za usluge koje pružaju. Ovo će vam dati približnu ideju koja prodavatelja nudi vam jeftin i najbolje usluge. To će vam pomoći u odabiru onaj koji najbolje odgovara u svoj proračun.
Pozivnice za vjenčanje: Formalna pozivnica za vjenčanje može biti skupo afera, tako da možete ići za jeftinije opcije kao što su domaće pozivnice za vjenčanje. To je izvrstan način da pozivaju svoje goste kao što dodaje osobnu notu na njega. Iako je svibanj zahtijevaju više vremena i truda, ove kartice će biti jedinstven i da će sigurno biti cijenjena od Vaše najmilije. ; Vjenčanice: Svaka mladenka želi nositi haljinu svojih snova, ali većina puta ove haljine su vrlo skupo. Time i smanjiti te troškove, možete kupiti jeftine vjenčanice s bilo koje pošiljka ili haljinu dućan. Drugi način je da se posuditi haljinu s vašim prijateljima ili sestru, ili uzeti haljinu na najam. Stvaranje vlastite vjenčanicu također može biti velik ideja. ; Vjenčanje Cvijeće: Iako vjenčanje cvijeća igraju važnu ulogu u vjenčanju ukrasi, oni mogu biti baterije proračun, kao dobro. Za dekoracije, pokušajte koristiti cvijeće koje su sezonske i jeftin kao što su karanfili ili snowball mame. Organiziranje vjenčanju negdje u blizini za Božić ili Uskrs će vam poslužiti u smanjenju troškova cvijet ukras kao i crkva će biti unaprijed ukrašena. Ali ako ste planiranje vjenčanja na otvorenom, provjerite da li bilo koji drugi nevjeste rezervirali za isti dan. Ako da, vas dvoje možete koordinirati dogovore cvijet svadbi i mogu dijeliti troškove. Također možete znati svoj proračun cvijet vjenčanje cvjećar, tako da on može doći do jednostavan, jeftin, ali lijepa ideja cvijet ukras. ; Wedding Catering: Hrana je još jedan skup dio je vjenčanje. Možete izbjeći trošenje mnogo novca držeći teške predjela ili buffet sendvič stilu. Opredjeljuju za gotovinu bar ili nabavljaju svoje vino može biti dobar način za smanjenje troškova. Nakon lokalnoj trgovac mješovitom robom ili obiteljski prijatelj ugostiteljskih Vaše vjenčanje može također pomoći smanjenju cijena hrane. ; Vjenčanja: A vjenčanje prijem zapravo može poprsje svoje vjenčanje proračun tako biti jako oprezni dok odabirom mjesto za prijem. Nakon prijema kod kuće ili kod prijatelja ili člana obitelji doma može biti dobar izbor. Drugih niskih opcije troškove može uključiti u dvorani crkve recepcija, sala kluba iznajmljivanje, parkovi, i lokalni restorani koji su specijalizirani za niskim proračunom prijeme vjenčanje. ; Ove ideje sigurno će vam pomoći u planiranje jeftini vjenčanje ili niskim proračunom vjenčanja, ali za provedbu ove ideje trebate držati svoje vjenčanje proračun. Primjenom ove jednostavne ideje, ali učinkovit, od vas će upravljati ne samo planirati nizak proračun vjenčanja, ali na spomen kao jedan. Dakle, ne ostavlja kamen neprevrnut traženi! Sve najbolje!

0 comments: