How u kadar Wall

Posted by sorav at 09:38

Tuesday 18 October 2011

Dakle, vidite da ne možete podići zidove na svoje mjesto. Zatim uokvirivanje zid zvuči kao bolja opcija. Obzirom na činjenicu da ste u potrazi informacije o tome na okvir na zid, ti si DIY tip osobe! Pa onda, krenimo off. To će potrajati nekoliko sati na okvir na zid. Međutim, ako ste novi u DIY stil života za dom izgradnje, ona svibanj uzeti malo više.
Ovdje je popis stvari koje će zahtijevati:; Oko 5 ploče, 2 za 4 veličine. ; Tape measure. ; Olovke. ; Nails. ; Čekić. ; Cirkularnom pilom. , 2 vidio konje. , Pobrinite se da ste svjesni upute za uporabu za sve potrepštine, samo kako bi se izbjegle bilo kakve nezgode.
Kako za okvir Wall - korak 1, prvi je korak prilično očigledan. Morate znati veličinu u okvir koji trebate napraviti. Stoga, izmjeriti širinu i visinu zida. Pobrinite se da zapisati i ponovno provjeriti brojke još jednom. Dovoljno je da se na siguran strani.
Kako Okvir Wall - korak 2; Next, označite mjerenjem na 3 od 2 by 4 ploče. Mark je starkly, tako da jasno se vidi. Nakon što ste ga označen na 2 po 4s, ponovno provjerite mjerenje još jednom. Opet, kako ostati na sigurnoj strane.
Kako za okvir Wall - korak 3; Postavite označen zajednice na vidio konje i izrezati ga uzduž označene dužine s kružnom pilom. Zatim ih stavite na podu. Mjesto jedan od zajednice gdje se dno zida će biti i dvije od njih, gdje se na vrhu zida će biti.
How u kadar Wall - korak 4; Opet, izmjeriti visinu prostorije, oduzmite da (visine), širine tri 2 po 4s. Budući da standard 2 od 4 daske su 1,5 inča debeli, tri će se dodati do 4,5 inča. Sada, oduzimanje 4,5 inča od onoga što je ukupna visina zida je trebao biti, a zatim označite svaku odbora. Na kraju, provjerite matematike i mjerenje odbora.
How u kadar Wall - korak pet, Zatim izrezati dvije zajednice kao i mjesto označeno jednom brodu na svakom kraju polaganja tri zajednice na terenu. Sada, noktiju dva kraja daske na dnu ploče, koristeći čekić. Tada učiniti isto u unutrašnjost dvaju odbora, na vrhu zida.
How u kadar Wall - korak 6; Zatim rezati dugmad za zid. (Ove studs su izrađene iz više od 2 do 4 zajednice). Izmjerite širinu zid, opet, sa strane na stranu. Da znam koliko privjescima trebate cut, podijeliti rezultat mjerenja za 16. To je koliko privjescima trebate izrezati.
How u kadar Wall - korak 7; instalirati izrezati studs uz zid okvir. Držite standardni razmak od 16 cm između dva studs. Imajući prvi pastuh 16 cm (u) s vanjske strane ruba od kraja zida. Pobrinite se da provjeriti i ponovno provjerite mjere kako bi se izbjegla pogreške.
How za okvir Wall - Korak 8; Nastaviti instalirati dugmad na 16 cm od drugog, preko širine zid. U redu je ako razmak između svornjaka i zadnji rub komad kratak.
How u kadar Wall - korak 9; Line up posljednji komad 2 tako 4s na vrh zida. To će napraviti header zid. Dalje, pozicija novi zid na mjestu i noktiju zid na podu zglobova na rubu sobi.
Na okvir How Wall - korak 10; na kraju, podići zid i noktiju na mjesto sa zidovima. Nokti su protjerane iz kraja-poklopac novi zid na zid studs kraja. Međutim, na kraju možda potrebna potpora do zagrade barovi nalaze se, za podršku težinu novog zid. To će držati uspravno i držati zid slobodnom kraju od flopping natrag i naprijed.
Ako ste u potrazi za pomoć za izgradnju podrum, iste upute treba slijediti da odgovor na pitanje kako okvir podrumu zid i za savjete o uokvirivanje podrumskim zidovima. Pobrinite se da ponovno provjerite sve mjerenja vremena i opet bi se izbjegle greške, ali i rasipanje pomagala. Ovo je gdje sam znak off! Sretan kadriranje!

0 comments: