Face učvršćivanje kreme

Posted by sorav at 13:15

Monday 31 October 2011

Saggy kože s fine linije i bore su mjerilo procesa starenja, koji polako, ali sigurno krade daleko ljepotu i šarm naših kože. Ali, čovječanstvo je neprekidno u potrazi za nekim znači suprotstaviti učinke ovog procesa, a rezultat je pojava raspon proizvoda za njegu kože kao što su anti-aging kreme, lice učvršćivanje kreme protiv bora i proizvodi za njegu kože. Ali postoji toliko različitih vrsta takvih proizvoda koji ljudi obično dobiti zbunjeni saznati što neki bi bilo najbolje za njih. Ova konfuzija u određenoj mjeri može pripisati neznanje o tome što točno uzrokuje progib kože kao i fine linije i bore.
Zašto koža gubi čvrstoću?; Koža postupno gubi svoju čvrstoću s rastom dobi, a to je prirodni proces koji je jednostavno nezaustavljiv. Ali znajući čimbenike koji uzrokuje koža gubi čvrstoću i razvijati bore, možemo saznati pravu proizvode na koje se mogu usporiti ovaj proces. Jedan od najvažnijih čimbenika za progib kože je gubitak kolagena i elastina. Kolagen i elastin su dva najvažnija vrste proteina koji čine našu kožu. Obojica su održali elastičnost kože, čvrstoću i fleksibilnost. No, kao i mi starimo, proizvodnja oba od tih proteina usporiti, a kao rezultat toga, koža postaje mekana i počinje gubiti srčanost.
Osim ovog, regeneraciju novih stanica kože također smanjuje značajno s rastuća dob, zbog čega kožu ne održava svoje bivše žalbe i svježinu. Drugi važan faktor za progib kože jest gubitak masti koja leži ispod kože. Osim ovih, određene okoliša ili vanjski faktori su pronađeni pogoršati starenja kože. Ovi faktori su dryness, prekomjerne izloženost suncu, slobodnih radikala i nedostatak antioksidanata.
Kako Face Učvršćivanje kreme Work?; Face učvršćivanje kreme su skin care products, posebno razvijena riješiti problem starenja kože. Ali većina njih sadržavati više jeftini kemijske sastojaka i manje aktivni sastojaka, koji su potrebno adresu korijen uzrok starenja kože. Stoga je vrlo važno pročitajte naljepnicu proizvoda provjeriti sastojke koji su uključeni u svojih proizvodnih. Najvažniji sastojke koji su pronađeni u nekim od najboljih učvršćujućim lice proizvodi su cynergy TK, funkcionalne keratin, i coenzyme Q10 ili nano-lipobelle H-EQ10. Osim ovih tri ključni sastojci, nekih kvalitetnih učvršćujućim kremama također sadrže Shea maslac, avokado ekstrakt, natrij Hyaluronate i neke eteričnih ulja kao omega mješavina.
Cynergy TK jedan je od najvažnijih sastojaka koji bi trebali tražiti u učvršćujućim lice krema. Ovaj aktivni sastojak može stimulirati regeneraciju kolagena, elastina i novih stanica kože. Ona ima pokazala obećavajuće rezultate u izglađivanje out fine linije i bore, time čineći kožu više firma i blistava. S druge strane, keratin je protein koji se nalazi u vanjski sloj kože, kose i nokte. Ovaj protein igra značajnu ulogu u prirodne proizvodnje kolagena i elastina, i stoga mnogi lice učvršćivanje kreme sadržavati funkcionalne keratin.
Koenzim Q10 je moćan antioksidans koji sprječava oksidiranje ili oštećenja stanica kože i tkiva od slobodnih radikala. Također pruža zaštitu protiv štetnog ultraljubičastog zračenja sunca. Nano-lipobelle H-EQ10 ništa nego poseban oblik coenzyme Q10 koji pruža istu pogodnosti u toniranje i učvršćivanja progib kože. Natrij Hyaluronate je još aktivnog sastojka naći u mnogim kvalitetan i skupo lice učvršćivanja kreme. Utvrđeno je da se vrlo učinkovit u povećanju koži elastičnost i čvrstoću stimulirajući proizvodnju kolagena. On također može smanjiti suhoću kože i time smanjuje fine linije i bore.
Drugo važno sastojci lica učvršćivanje kreme su neke prirodne proizvode kao što su Shea maslac i avokada ekstrakta. Shea maslac je odličan ovlaživač koji pomaže vratiti izgubljene vlage kože zbog starenja i učiniti ga mekše, glatko i podatnom. On također može umanjiti izgled fine linije i bore na lice. Slično, avokado ekstrakt može pomoći firma i ton kožu ga hidratantnu.
Do sada morate biti vlasništvo fer ideju o aktivne sastojke koji lice učvršćivanje kreme trebaju uključiti u cilju riješiti problem progib kože i pojavom bora. Tražite za ove učinkovite sastojaka prije kupovine bilo učvršćujućim proizvod će vam pomoći da razlikovati siromašnima kvalitetne proizvode iz najboljih lica učvršćivanja kreme.

0 comments: