Kiša Gutter Čišćenje

Posted by sorav at 01:38

Monday 31 October 2011

Kiša žljebovi su odgovorni za nošenje kišnice iz velikih površine poput krov, do područja gdje voda može biti isušen out. Glavni razlog za instaliranje kišu žljebovi je zaštititi prozore, zidovi, podrum, i podnice iz uzimajući oštećen zbog kiše vode. Međutim, s vremenom su dobili začepljen od lišća, grančica i druge krhotine. Akumulacija ostataka ometa protok vode u oluk i svibanj uzrokovati da se preljeva odnosno protok nazad, na taj način pobjede u svrhu kiše samog slivnika. Stoga, važno je da kiša gutters biti očišćen dobro pred kišu. Evo nekih od načina kiše oluk za čišćenje.
Grabiti krhotine; Ako ne želite da se penju na krov za čišćenje kišu oluka, trebat će vam snažan ljestve za uspon na. Druge materijale koje ćete trebati su debeli radnih rukavica, zaštitne naočale i smeće vrećicu ili kantu. Stavite ljestve vrz osnova Odmjerenim i ravnomjernim tlo i na odgovarajućim visina od kiše oluk. Scoop pregršt krhotine od kiše žlijeb i baciti u smeće vrećicu. Pazite na metalne dijelove i vijka koji su opremljeni unutar oluka. Možete izrezati handle od smeća sić and savijati ga objesiti uz kišu žlijeb, tako da ne morate morati nositi sve to zajedno. No, problem je, nećete dobiti ništa za držanje dok penjanje dolje. Dakle, možete jednostavno staviti krhotine u smeće torbu, a nositi ga zajedno. Najjednostavniji način je da iskopati ostatke iz oluka i baciti ga na zemlju. Iako, to će stvoriti dosta nered na zemlji dolje, ona će barem ćete osloboditi nosi teških vreća smeća duž oluka. Problem s pomoću ljestve je da ćete morati dobiti dolje svaki sada i onda to repozicije.
Najpogodniji način rukom grabiti ostatke je jednostavno popeti na krov. Ako vaš krov nije previsoka i ima manje nagib, ovo je najjednostavniji metoda kiše oluk čišćenje. Međutim, pobrinite ste nosio dobre cipele koji imaju čvrsto hvat.
Miniranja krhotine, ovo je messy metoda, ali definitivno će se pobrinuti da vaše kiša oluka is čisto. Nabavite dugo crijevo s na-off sapnice i oprati kiše oluk. Uspon na ljestve ili rooftop, ovisno odijela vaš posao site i eksplozija krhotine s pritiskom vode. Također možete koristiti četka za ribanje da biste dobili osloboditi od tvrdoglavi borbenost. S ovom metodom, imat ćete blato splattered sve okolo svoje kuće, ipak, vaš kiše žlijeb će biti čist u trenutku nema i da previše bez puno truda.
Za čišćenje, a to radi na isti način kao i eksplozije način i jednako je neuredan. Ako ne posjedujete tlak stroj lako možete dobiti od najbliže najam shop. Primijeni tlak i puhati sve krhotine iz kiše oluk. Ovo je osobito zgodan ako ste planirate očistite rooftop kao dobro.
Kiša žlijeb čišćenje nije velika posla i samo je dan posao. Možete učiniti sami i na taj način uštedjeti 100 dolara, koje bi inače morati platiti za usluge čišćenja.

0 comments: