Party Pozivnica Etiquette

Posted by sorav at 03:02

Thursday 27 October 2011

Poziv pomaže ton jedna stranka slaviti bilo koji poseban događaj. Poziv će većina istaknut govoriti o stilu stranku, da li je formalna, casual ili neformalni party. Da bi se izbjegli zabune ili nesporazum o stranci, morate uzeti nekoliko stvari u obzir. Javite nam se pogled na Party poziv etiketa u detaljima.
Etiquette za stranke Poziv, Planiranje formalna stranka treba biti učinjeno dobro unaprijed kao pozivnice moraju biti poslani najmanje 2-3 tjedana unaprijed. To će dokazati koristan u slučaju pozivnica za vjenčanje, ako se gosti moraju putovati van države. , Jedan mora biti vrlo jasni i dosljedni u korištenju američkog ili britanskog engleskog i na korištenje formalni ili povremeni jeziku. Nemojte prijeći iz jedne u drugu. Također je strogo se izbjeglo stvaranje greške in pisanja i gramatike. , Da bi se razumjelo kako napisati službeni poziv za različite prigode, možete se odnose na članak pod nazivom "službeni poziv tekst '. ; Mogli pisati pozivnice, napravite popis očekivanih gostiju s njihovim adresama. Isto tako ih označiti jednom kad pripremiti svoje pozivamo tako da ne završiti udvostručuje pozivnicu. , Svrha stranke, datum, mjesto i vrijeme je važne informacije koje treba uključiti u stranci poziv i mora se jasno spominje. Pravopis iz dana je odgovarajući stranka poziv etiketa. Kao u - subotu, dvanaesti rujna. , To je nije potrebno spomenuti godinu u slučaju neformalnih pozivnice, ali u slučaju službeni poziv, te isto tako trebate dodati godinu, koja je također trebala biti precizirao. Primjerice - Subota, dvanaesti rujna, Dvije tisuće i devet; Isto tako, while spomenuti put u službeni poziv, to spell out. Primjerice - osam sati navečer. ; Položaj stranke treba spomenuti jasno, s imenom grada i države za out-of-države gostiju. Skraćenice i kratke obrasci trebaju biti strogo izbjegavati. ; Imena domaćina i gostiju Treba također spomenuti jasnije. Jedan treba biti naročito oprezan prilikom korištenja liječnika, velečasni i vojne naslova. Use znakova interpunkcije kad god je potrebno. ; Važno je napomenuti stranke temu ili dress code na kraju poziv. U slučaju casual partija, možete čak i spomenuti da li obrok će se sastojati od samo predjela, ili ako bi to biti puni jela. ; Ne zaboravite priložiti svoj dolazak uz poziv. Kad poslati pozivnice unaprijed, dobit ćete rano RSVP koje će biti korisne u daljnjem planiranju. ; Omotnice treba biti napisane i rukom, iako je poziv tiskana jedan. One također moraju slijediti u formalnom stilu pisanja ime na omotnicu. Razmislite o sljedećim slučajevima stranke poziv etiketa pisanja imena na omotnicama tijekom slanja pozivnice.
Gospodin i gospođa Lawson (u slučaju da djeca nisu pozvani), (izbjegavajte korištenje izravni riječi poput 'djeca nisu pozvani')
Gospodin i gospođa Lawson, Jacka i Marc (u slučaju djeca su pozvani)
G. Johns i Gost (pozvati jednu osobu s gost)
Gospodin i gospođa Johns, g. Marc Johns (dva odvojena poziva, ako je potomstvo je iznad 18 godina starosti)
Kada ste napisali su pozivnice, dvostruko provjerite imena i adrese i datumi prije slanja van. Lektura sadržaj greške ispraviti je bitno. One također moraju Ne zaboravite se držati poštanskih maraka na RSVP Također se mora zapamtiti da biste dodali povratna adresa s jednim kontakt broj na omotu.
Slijedite ove jednostavne etiketa poziv stranke i zabavite, bez uzimajući zbunjen ili smeta bilo nesporazuma.

0 comments: