Kako povećati brzinu kosilice

Posted by sorav at 08:24

Tuesday 11 October 2011

Kosilica je stroj koji služi za rezanje trave. Oni su obično se koriste za travnjaka širiti na velikoj površini. Travnjaci košenje postaje manje vremena i manje mučan pomoću tih strojeva. Kosilice pojednostaviti svoj rad u vrtu i pružiti jednostavan način smanjiti vaš travnjak jednakomjerno.
Kako povećati brzinu kosilice
Komponente kosilice, kao što su motor koloturnik, guverner, svjećice i kotača, utječu na brzinu i ukupne performanse kosilice. Ovdje su neke promjene koje možete učiniti kako biste ubrzali stroj za rezanje trave.
Veličina motora remenica može imati značajan utjecaj na brzinu kosilice. Također poznat kao motorni kolotura, motor kolotura je fiksiran na motoru's radilice. Saznajte veličine motora remen. Ako je mala, a zatim ga zamijeniti s većim jedan. Velik motor koloturnik (minimalno 8 inča u veličini) je sposoban dovoljno da kalibrira vaš travnjak kosilicu.
Ako niste zadovoljni s Vašim kosilice brzinu, a zatim i manji kolut prijenosa također može pomoći u tom pogledu. To je fiksna iza motora i dizalica nalazi se u privitku koristeći vijak. Uz pomoć francuskog ključa, možete jednostavno ukloniti prijenos kolotura. Kada kupujete novu, provjerite je li njegova veličina je oko 5 cm. Kako bi se poboljšao motora moći, stručnjaci kažu da nova remenica mora biti manja od originala od najmanje 2 cm.
Guverner da je na vrhu motor stvara fizičku otpornost, time ograničavajući brzinu motora. Uklanjanje guverner može pomoći povećati brzinu vašeg kosilice do određene mjere. Da bi ga uklonili, morate ga otkačiti. Mijenjanje filtera zraka također može dati dodatni potisak na vaš travnjak pokretač. Filter zraka nalazi se na lijevoj strani kosilica motora, u kružnom prostoru. Možete ga temeljito očistiti ili ukloniti u potpunosti i kupiti novu postići željenu brzinu.
Promjena ulja će omogućiti motoru da rade učinkovitije, što zauzvrat će povećati brzinu vašeg kosilice. Dodavanje nove svjećice i instalacija većim kotačima je također koristan za povećanje brzine vašeg kosilice. U nekim slučajevima, remen ili kabel je izlizan i da može usporiti brzinu. Zamijenite ga povećati brzinu vašeg stroja.
Kako prilagoditi brzinu kosilice
Evo kako to promijeniti brzinu kosilice. Svaki kosilice ima mehanizam kontrole brzine koja omogućava korisniku da prilagodi brzinu. Morat ćete prilagoditi brzinu kosilice ako motor ne radi ispravno. Održavanje učinkovitost motora vitalne je važnosti za kositi travu jednoliko. Slijedeći su neke upute koji će vam omogućiti podešavanje brzine vašeg kosilice.
Motor kosilice dolazi s prilagodbom vijcima. Jedan od vijaka na dnu zdjele plutaju ventil a drugi se nalazi na strani karburatora barel. Sada, pomoću odvijača, isključili te prilagodba vijaka smjeru kazaljke na satu dok je vrlo neizvjesna. Start motor i miruje oko 5 minuta. Okrenite vijak za podešavanje ispod zdjelu plutaju ventil suprotno, pa da to čini jedan puni okret. To će povećati brzinu motora. prilagoditi ga shodno se postaviti brzinu na željenu razinu bez gušenja motor.
Zato podešavanja i povećanje brzinu kosilice nije teška posao i lako se može ostvariti slijedeći spomenutim smjernicama. Postavljanjem pravu brzinu, možete lako voditi brigu o Vašem travnjak.

0 comments: