Kako napraviti Dress Tape kanala

Posted by sorav at 08:07

Thursday 27 October 2011

Možda nećete mi vjerovati ali haljina ljepljive trake je najnoviji trend ovih dana. Kanal trake su opsežno i inovativno koristi se za haljine, novčanike, kape, torbice, kravate, itd. Koristi od ljepljive trake postaju popularni dana u dan. Kada je riječ o kreativnosti, nema granica. Osnovna prednost ljepljive trake je da ne koštaju puno i može se pruža bilo tko. Drugo, možete otpada mnogo materijala koliko želite. Napravite haljina, pokušajte uzorak i ako vam se ne sviđa rezultat, to staro off. Treće, ona je dostupna u različitim bojama i nijansama. To daje vam sve što želite izbora. I na kraju je 'u stvari'. Tako da vam daje sve više razlog to ići za haljinu ljepljive trake. Evo kako napraviti haljinu ljepljive trake.
Ljepljive trake prerušiti postupku, potrebne materijale, šest role ljepljive trake (s), škare, traka za mjerenje, korake kako bi učinile ljepljive trake haljinu; Prije svega, odlučiti boju haljine. Možete ići na jednu boju ili različite nijanse boje ili čak duge boji haljinu. U skladu dobili trake kanal. , Skica za haljinu dizajn. To može biti tijelo dolikuje ili mogu imati volanima i bakljama. ; Uzmite mjerenja točno. Možete uzeti pomoć od prijatelja dok radite tako. ; Napravite listu ljepljive trake će se koristiti kao tkanina rezati haljinu. Za to, mjesto duge trake od ljepljive trake, ljepljive okrenutom prema gore. Stavite drugu jednake duljine trake preklapaju prethodne oko jedan palac. Učinite to do list je dovoljno velik da izrezati uzorak komad. ; Za pokrivanje ljepljive strane, možete koristiti drugu sličnu list ljepljive trake stavljanjem obiju ljepljive strane zajedno, ili možete koristiti tkanina. Tkanina je bolje i trebao bi biti tanki. Dok se pridržavaju listu kanala traka, pobrinite se da nema nabore na tkanine. , A sada izrezati list skladu s Vašim uzorak čuvanje barem 2 inča maržu na sve strane. Vi svibanj morati odustati list smanjiti suknju ili steznik. Ovdje je važno imati na umu pravcu ljepljive trake prije izrezati uzorak komad. Poželjno je da trčanje isti za suknju i steznik. , Što ste ostali komada zajedno, ukloniti unutarnje obloge oko 2/3rd inča na zglobu i držati dva komada. ga pokriti sa strip traka iznad i preklopite trake sa strane. , Da bi rub, izvadite centimetar podloga tkanina i puta u rubove. Za gornji rub steznik, preklopite trake trake oko njega da pokrije sirovom rubova. , Da ga završiti, možete prilijepiti zatvarač i štap-na čičak. Još jedna mogućnost može se držati otvor sa ljepljive trake nakon što ga nosi. ; Nekoliko stvari koje treba imati na umu prilikom izrade jedne haljinu kanal trakom. Budući da se traka ne dopušta da prođe kroz zrak, vođenje marža je vrlo važno. Bolje je koristiti tanke obloge pamučna tkanina jer upija znoj i je više udoban. Ako razmišljate kako napraviti prom haljina od ljepljive trake, postupak je isti kao gore. Sigurno možete dodati nekoliko embellishments. Možete koristiti obrt trake ljepljive poput dijamant ili ruže i staviti na steznik. Možete napraviti pojas i luk iz kontrast boje ljepljive trake ukrasiti prom haljina ljepljive trake. Za remen, možete napraviti list kanal u sličan način trake i rezati na željenu duljinu. Pokrijte svoje porub s kontinuiranom strip ljepljive trake dati odgovarajuće obrade.
Sada kada znate kako napraviti haljinu ljepljive trake što čekate? To je u modi i zasigurno će vas stajati iz mnoštva. Dakle, napravite jedan i dobiti spremni da ga vijoriti.

0 comments: