Patio Cover Ideje

Posted by sorav at 23:00

Monday 10 October 2011

Mnogi od nas imaju vrt na naše mjesto, no nažalost ne mogu uživati ​​na njemu kad sunce odraza a toplina je preoštro ili ako je kiša. Najbolji način za uživanje u vrt u čak kao vrijeme, pokriva vrt. Patio pokriva su u osnovi jednostavne strukture, koje mogu biti podignuta čak i sa najjednostavnijim mogućim alatima i materijalima. Netko je jednom pitao me "Kako izgraditi pokriti vrt?". Sam preporučio dobar vrt pokriti montaža kit i neke materijale.
U nastavku ću predstaviti popis vrt pokriti ideje koje možete lako primijeniti.
Patio Cover Ideje # 1
Vratilom je najčešće koriste vrt pokriti, među svim vrt pokriti ideje. Sjenica je jednostavno okvirom ili strukturu, koja također djeluje kao potporu ili strukturu za rast penjalice and biljke, poput orhideje, koji trebaju potporu dok raste. Vratilom obično je sastavljena od drva ili metala. Struktura podržava vertikalno postavljene stupce koji su izrađeni od istog materijala. Vrh dio je rešetkom ili matrici lagane grede. Nakon sjenica je bio instaliran i krov podignut, možete biljka ili objesiti penjalice i orhideje na strukturu. Ovo pomaže u izradi vrt hladnjak. Jedina mana vratilom, je da ne štite od kiše vrt. Stoga se ne može koristiti vrt dok pada kiša.
Vrlo lijep i šarmantan skup vrt cover ideja je da koristite manje teške, kompatibilna krov kako bi se spriječilo kiše od neuspjeha na vrt. Krov crijep također može montirati ili pričvršćen na sjenica sebe. Međutim, ako planirate to učiniti, onda trebate čvrst materijal, poput metala ili drva, za sjenica.
Patio Cover Ideje # 2
Među fantastičan vrt poklopac ideje, je 'jedro daleko' metoda instaliranja jedra. Jedra zapravo je komad platnu, koje je također ponekad stopostotno voda dokaz, a može se priključiti na podršku motke, a može se vezani do vrha sjenica. Među sve vrt pokriti ideje, koristeći jedra je najpogodniji kao jedro može lako biti povezana s sjenica, a može se ukloniti kao i kada je htio.
Vrlo zgodan skup pokrivaju vrt ideja je korištenje različitih vrt kišobrani. Kao i jedro je kišobrani također može biti vrlo povoljno, jer oni mogu lako biti postavljena za korištenje, a može biti uklonjena vrlo brzo. These suncobrani su također dostupni u različitim mode, boja i veličina. Proizvođači ovih tipova vrt kišobrani, dolaze do nekih vrlo inovativne ideje, kao što su viseće kišobrani, one u obliku nadstrešnice ili jednostavno one koje mogu biti postavljene na jedan stalak. Jedina mana je da ove kišobrani ne mogu pokriti cijeli vrt.
Patio Cover Ideje # 3
Među ostalim vrt pokriti ideja je vrlo čudno ideja, gdje je cijeli vrt je prekriven da nalikuju drugu prostoriju. Strane imaju ogroman vrt francuski vrata i to je potpuno prekriveni krov. Prednost takvih kućište da se može koristiti vrt u sve vrste vremena. Međutim, nedostatak ove vrste izgradnje je da vrt effectively postaje sobi s francuskim vratima i sve značajke otvoreni vrt ne može uživati.
Također možete isprobati neke vrlo inovativnim idejama na svoju ruku, uz pomoć vrt pokriti montaža setove, koji su dostupni u trgovinama. One također mogu dobiti materijal za sve vrt pokriti ideje iz bilo kojeg lokalnog hardware shop.

0 comments: