Kako to Uvesti koga u službu Laminat ploča

Posted by sorav at 00:56

Thursday 27 October 2011

Ako planirate jedan od glavnih kući pregradnja posao, onda definitivno morate imati misao o instalirate novi laminat kuhinja countertop. Nema plana kuhinja pregradnja može postići bez rezerviranja za laminat countertop. Laminatni countertops su neizostavni dio dekora kuhinja i time, oni bi trebali biti izabran s velikim njege. Nakon što ste podmiriti na obrazac, dizajn (i) boja countertop, vrijeme je da ih instalira.
Kako instalirati Laminat ploča; Slijedeći su koraci koji će vam pomoći da instalirate laminat countertops.
Priprema površine, ne trebate uklonite postojeći laminata listova instalirati nove. Uklanjanje starih listova je dugotrajan zadatak, a također može doći do oštećenja podloge. Dakle, zadržati stari laminat kao što je, ako je netaknut. Ukoliko se labav ili oštećen, možete popraviti neke šperploča tvrdo preko njega, kako bi se pripremiti ravnu površinu. Očistite površinu mrlje, boje, lakovi, itd. i učiniti ga čistim. izbrisati ga sa pijeskom papira da ga grube, jer ljepilo radi bolje za grube površine.
Uzimajući mjerenja; Provedba mjerenja prije instaliranja laminat countertop je najzahtjevnijim dio u cijelom postupku. Mala pogreška u izračunu mogu dovesti do ogromnih razočaranje kao svoj cijeli modeliranje rada može ići za bacanje. Dakle, uzmite točne mjere, posebno oko sudopera i komunalne otvore. Provjerite za straightness na zidu, ako nađete Sklekovi na razboju ili lukovi, pobrinuti za konture na laminat list. Crtanje pravilan skica sa svim mjerenjima na mjestu.
Laminat Rezanje listova; Nakon, vi ste spremni sa svojim skica i točna mjerenja, vrijeme je za rezanje laminata listova u skladu s mjerenjima. Možete koristiti bilo koju vrstu vidio, kao kružna pila, sablja je vidio, vidio ruku ili uslužni nož za rezanje laminata listova. Pokrivaju područje za rezanje sa samoljepljiva traka, kako bi se spriječilo parčad. Crtaj liniju, gdje se list treba rezati. Ostavite marginu od nekoliko centimetara smjestiti greške, ako postoje.
Pre-Installation djelatnosti; Isključite sve kuhinju aparate oko radnog područja. Skinite sve što je priključen na countertop. Zatvorite opskrbe vodom i ventili ispod. Ukloni cijevi za odvod i odvojiti sudoper od countertop.
Nanošenja ljepila, koristite kontakt cementa ili ljepila staviti laminat na countertop. Uzmi kist i primijeniti 02/01 slojeva ljepila na površini, kao i na poleđini laminata listova. Pustite da se ljepilo osuši ispravno. Međutim, brinuti da ne isušiti previše, jer to može oslabiti bond.
Instaliranje listovi, vezivanje snaga ljepila je oko 50-70% tijekom prvog kontakta. Stoga, pozicioniranje listova mora biti učinjeno s pažnjom. Mjesto neki drvo trake ili tiple šipke na površinu i onda stavite veliki laminat list na njih. Prilagodite sve dok ne pronađete savršenu poziciju. Uklonite drvenih traka od ispod i zatim pritisnite list protiv površine. Će provesti pokreta kako bi dobili osloboditi od bilo kakve mjehurića zraka ili praznine. Zatim napregnuti jednak pritisak na stranici, a zagladimo na krajevima.
Rad do rubova, možete jastuk rubove plastične ili gumene letvice. Ako želite, možete ih pokriti s laminata komada. Provjerite je li list pečata površina na svim točkama.
Završavanja dotakne, a nakon kontakta cementa dries up, čisti laminat countertop sa sredstvom za čišćenje. Trim višak lima i dati završnu notu countertop. Re-instalirati sve komunalije i popraviti sudoper u svom položaju.
To je sve o tome kako instalirati laminat kuhinja countertops. Iako proces je malo poduži i dosadan, krajnji rezultat će biti definitivno nagrađivanja. Instaliranje laminat countertop sebe, sigurno će vam dati osjećaj postignuća.

0 comments: