Učinite to sami oluka instalacije

Posted by sorav at 19:49

Friday 28 October 2011

Žljebovi su također naziva kao strehe korito i uglavnom odgovoran za odvod kišnice s krova svoje kuće ili stana. Nakon što je ispravno instaliran oluk je zapravo potrebno, kao i žljebovi dopustiti kiši da protok vode daleko od vašeg boravka. Time se sprječava prljave miris uzrokovan ustajala kišnica u svojoj okolini i čuva svoju kuću čisti. Instaliranje žljebovi nije težak posao, možete to učiniti sve sami. Sve što vam treba je pravilno planiranje, znanje to učiniti sami postupak instalacije oluka i svih potrebnih materijala pri ruci. Ovdje su upute kako da instalirate oluka.
Gutter Upute za instaliranje
Znati svoje zahtjeve
Drill stroj, odvijač bita, hacksaw blade, mjerna traka, ljestve, hrđu dokaz vijaka, žlijeb sekcija i sve potrebne komponente, kao što laktovima, na kraju djela, uglovima, pad poslovnice. Silicon katranizirati i brtvljenje pištoljem, krede linija, stolar's razini, a jedan niz razini.
Koraci u Gutter Postupak instaliranja
Planiranje
U početku, planirati svoj oluk sustav. Bacite pogled na svoju kuću i odrediti mjesto za instalaciju kiše oluka. Pogledajte da ste odabrali kao mjesto koje će uhvatiti kišnice s krova i usmjeriti je negdje daleko od kuće.
Izračun
Započnite mjerenje vašeg krova dužine, kako biste mogli izrezati i stane žlijeb sekcije ispravno ispod krova. Oluk dio je normalno oko 10 metara dug. By znajući dužinu oluka sekcija i dužine krova rubu, od vas će se moći utvrditi broj žlijeb sections, morat ćete popraviti krov na rubu. Sada imaju pogled na izgled oluka i krova mjerenja; to će Vam omogućiti da izračunati broj oluk komponente trebate spojiti. Držati žlijeb sekcije ispravno i da nose vodu opterećenje, također ćete morati instalirati zagrade nakon svakih 20 inča ili tako. Zapamtite ovo i mjerenje accordingly!
Učvršćivanje Oluk Sekcije; Before popravljanja oluka dijelove, označiti mjesto oko ½ ili 1 inch pod rub krova, daleko od downspout as kao i prema downspout. , Vidi da su te točke označena, to provjeriti pomoću niza razini. , Sada, sljedeći je korak utvrditi nagib, omogućiti glatka protok vode kroz nju. ; Nagib oluka treba biti oko 1 / 15 inča na udaljenosti svake stopala. , Nadalje, izračunati, ta udaljenost od prvog obilježavanja na downspout kraju. ; Mark ove udaljenosti uz pomoć krede prema oba kraja. ; Sada, idite na downspout kraju i instalirati žlijeb komponente, kao što zagrade, uglovima, itd. uz pomoć bušilica, odvijač i neke malo hrđe dokaz vijaka. ; Uzeti ljestve, a sada možete početi s instaliranjem žlijeb sekcija u zagradama, a povezuje ih sve sa mostom priključcima. Pogledajte da prilagodite žlijeb sections rezanjem ih uz pomoć hacksaw oštrice, voda je katkada može curiti iz oluka šavova. Kako bi se izbjeglo curenje, uzeti neki silikon katranizirati i širiti se u duljini od žlijeb presjek kroz brtvljenje stroj. ; Sada ste uspješno instalirali žlijeb instalacije, već i dalje obavlja ček za sav inventar i privitke činio, tako da se ništa labavo pričvršćen. ; Jesu li lakat fiksni pod kap utičnicu i dalje mjere i izrezati downspout. Učvrstite ga na dnu pad utičnicu. , Napokon, spojiti montažu zagrade downspout kako bi ga drže na mjestu. , Opet, obavljanje provjera sve i diviti se rad jer je to bio potpuno jednog učinite to sami postupak instalacije žlijeb, a vi nigdje tragala za stručnu pomoć.
Vjerujem da ste dobili morate pošteno ideju kako instalirati oluka svih po sebi. Međutim, ja bih predlažemo vam da se netko među svojim članovima obitelji ili susjedstvu s vama na pomoći. Budući da to učiniti sami oluk instalacija ne znači da morate raditi sami. To je zato što ćete raditi na ljestvici, a ponekad i ruke ne može doći do teške mjesta. Ali ako mislite da možete to učiniti na svoju vlastitu, nema problema. Dovoljno je ići naprijed i to učiniti, ali u isto vrijeme brinuti o sebi!

0 comments: