Prozor Tretmani za Bay Windows

Posted by sorav at 11:00

Wednesday 12 October 2011

Uvali prozor je prozor prostora, projektiranja, iz zidovima zgrada, stvarajući uvali u sobi. Uvali prozor je obično trg, poligonalne, luk obliku ili pravokutnog oblika. Uporaba erkera nije nedavno jedan. Bay prozori su popularni jer kasnijim godinama devetnaestog stoljeća. Glavna svrha zgrade zaljev prozor za održavanje svježeg osjećam u sobi uz pomoć prirodnog svjetla, a drugi cilj je pružiti udoban pogled izvan okruženja. Erkera su neodvojivi dio je većina struktura izgrađena u San Fransisco, Kaliforniji, a mnogi stariji arhitekture u Europi.
Sada neka mi vas reći o načinima na koje su ugrađeni prozori uvali. U prvom tipu i najčešće slijede jedna instalacija uvalu prozora kao kutija. Ovaj okvir projicirani iz zgrade zida i oblikuje prostor da bi biljke. Na ostale vrste, uvala prozori su ugrađeni na takav način da oni okupiraju cijeli prostor između poda i stropa. Uz takav velik prostor, prostor prima veliku iznosa sunca. Višak svjetla može izazvati poremećaj, pa je intenzitet svjetla može se smanjiti kroz proces zove prozor liječenje. Window tretmani ne znači samo da pokriju prozori i štiti unutrašnjost od svjetlosti i drugih prirodnih elemenata. Inače ako samo želite pokriti ga, možete to učiniti. No, malo kreativnost može napraviti mnogo razlika i mogu učiniti vaš uvali prozor atraktivan! Možete doći do svoje vlastite ideje o prozor tretmani za uvalu prozora. Ili možete uputiti na neke od kuće u Vašoj blizini vidjeti kako su uređeni svoje uvalu prozora. Neka nas pogledajte neke od prozora tretmani za erkera.
Window tretmani Ideje za erkera
Zavjese, zavjese dopunjuju soba dekor može biti vrlo dobar izbor, a ako želite stvoriti neformalan i ugodan učinak u sobi. Zavjese može popraviti uz pomoć dvaju štapova fiksno na vrhu i na dnu prozora, ili jednostavno možete imati jedan štap fiksno na vrhu. Oba stilova će vam omogućiti da slajd zavjesu i uzeti van pogled kad god želite.
Samostojeći Paravani, Samostojeći ekrani su još jedan dobar izbor za ljude koji su zabrinuti za svoju privatnost. Za to, trebate samo instalirati slobodno stojeći ekran u uvali prozoru. Postoje razne slobodno stojeće ekrana na raspolaganju. Možete koristiti širok spektar stoji ekrana iz kineske stil oslikana drvena ekrana otvoriti okvirima koji se mogu držati zavjese.
Prozor Sjedala, možete stvoriti udoban čitanje mjesto u blizini uvale prozora ugradnjom prozora sjedala. Osim toga, postavljeni jastuci u suradnji sa nijansi i ostali namještaj u sobi može napraviti da izgleda ljepše. To također može izaći da se igraju zonu za svoju djecu!
Roman Sjenila; rimski nijanse bi poslužiti kao savršen izbor za haljinu prozore u atraktivan način. Rimski nijanse dati dojam jedinstvene prozora, iako su visio zasebno na svakom prozoru.
Prirodan izgled, ako imate spektakularan pogled iz vašeg uvali prozor, ili ukoliko želite priznati maksimalnog iznosa na svjetlo dana u svojoj kući, ne trebate pokriju prozor s ništa at svi. Neka sama priroda unaprijediti ljepotu vašeg prozora!
Dakle ljudi, to su bili neki smjernice vezano prozor tretmani za uvalu prozora. Možete biti cijeli mnogo kreativan u tom pogledu. Raspravljajte o uvali prozor liječenje ideje i uređenje savjete sa svojim članovima obitelji i da ćete biti u mogućnosti da se s velikom i jedinstvenoj ideji!

0 comments: